Takmicenja na forumu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.840
u ovom trenutku imamo takmicenja na forumima
fotografija, knjizevnost, muzika

postoj i ideja za takmicenej na kulinarstvu.

ali jos nismo osmisli u kojoj formi.

cesto me ljudi i pitaju kako da pormene onaj genericki tekst ispod nicka a odgovor je uvek isti..to je nagrada za pobedu na takmicenju.

da li imate ideja za jos neka takmicenja na nekim drugim forumima ili na vec postojecim u nekoj drugoj formi?

hvala.

Upvote 0
Predlažem takmičenje u tome ko ima najviše glupih odgovora. Mesečno.
Pa eto, mislim da se ovim predlogom kvalifikujes za svoje takmicenje ? jer zamisli sta bi bili glupi odgovori na forumu na kome 80% clanova veruje da nas ukrajinci zaprasuju koronom, preruseni u zaprasivace komaraca.

Jasno mi je da je ironija u pitanju, ali nema ironiji mesta u supkovina covecanstva.

Isto bi bilo interesantno da onaj ko pobedi, a ne želi da menja, prosto ustupi to drugome. Jer koja je fora da učestalo pobedjuje, a da odbija da menja. Može učiniti nekome.
ne moze da ucini nekom..ko zeli neka se potrudi..evo sad cak ima mogucnost i da smisli takmicenje u kome je dobar sa vecom sansom za pobedu :D
vise ne pije vodu odgovor da kaze da nema talenta i da zato nije fer..neka smisli takmicenej za koje je talentovan :D

ne moze da ucini nekom..ko zeli neka se potrudi..evo sad cak ima mogucnost i da smisli takmicenje u kome je dobar sa vecom sansom za pobedu :D
vise ne pije vodu odgovor da kaze da nema talenta i da zato nije fer..neka smisli takmicenej za koje je talentovan :D
Aha, pa šta forum ima od "nagradice" kad vas masovno napuštaju laureati i odlaze zauvek? Poenta gde gađaš..kao,daj babi keksa, nije efikasna lol

Iam ja, al bih maalko vecu nagradu. :)
u ovom trenutku imamo takmicenja na forumima
fotografija, knjizevnost, muzika

postoj i ideja za takmicenej na kulinarstvu.

ali jos nismo osmisli u kojoj formi.

cesto me ljudi i pitaju kako da pormene onaj genericki tekst ispod nicka a odgovor je uvek isti..to je nagrada za pobedu na takmicenju.

da li imate ideja za jos neka takmicenja na nekim drugim forumima ili na vec postojecim u nekoj drugoj formi?

hvala.
Administratorski nalog, ne treba plata.

Nije kulinarstvo.

e to je super..u kafanama ionako to stalno rade kad popiju :D
Radimo i kad ne popijemo!!!
smilie-girl-171.gif

Kada neko pokušava da održi postojeće stanje, znači da ne želi promene, da je zadovoljan postignutim.
Čestitam.

Ali fizika uči da je entropija prvi zakon univerzuma.
Sve stvari su (vremenom) sklone kvarenju, propadanju, osipanju.
Kada se desi entropija pogrešno je održavati trenutno stanje, zato što je trenutno stanje truljenje.

To je trenutak kada se treba odreći održavanja mira, postojećeg stanja,
upaliti motore, stare ili nove - kakve ko ima,
i pokrenuti rast. Povećanje. Kao u stara vremena.

Back