brizna mama
Primećen član
- Poruka
- 505
Moram opet da se oglasim jer se osećam prozvana kao neispunjena žena koja pokušava da se ostvari preko dece. Oduvek sam rasla okružena gomilom dece svih uzrasta i ja zaista uživam u njihovom društvu. Nažalost, za svoju decu imam daleko manje vremena zbog svih ostalih obaveza, ali se trudim da se družimo i kroz te obaveze. 15 godina sam držala uspešno časove matematike i fizike, tako da i u tom pogledu imam iskustva u kontaktu sa decom. I na svu sreću imala sam odlične kontakte sa vaspitačicama, kao i sada sa učiteljicama što se odrazilo i na decu. Uvek me je interesovalo kako oni vide moju decu i one su rado komentarisale jer je sve bilo u interesu deteta. Samo jedna je bila problem, jer je navikla da bude najpametnija, ali smo i to rešili. Ja učiteljicu i sebe gledam kao dve strane koje sarađuju, a ne da se nadmeću koja je pametnija i šta je čiji posao. A da nisu kvalitetne prvenstveno kao pedagozi i predavači, itekako bih pratila intezivno šta se radi. A smatram se poprilično kompetentnom da to procenim. Ovako, ponekad pogledam šta se radi po predmetima ili ako deca zatraže pomoć. A svaki događaj u njihovom životu, bio lep ili ne, itekako će me se ticati i uvek ću ih doživljavati kao svoje. Pozdrav svim mama i učiteljicama koje uživaju u životu i radu sa decom.
Poslednja izmena: