Takmičenja iz matematike 3.razred

Moram opet da se oglasim jer se osećam prozvana kao neispunjena žena koja pokušava da se ostvari preko dece. Oduvek sam rasla okružena gomilom dece svih uzrasta i ja zaista uživam u njihovom društvu. Nažalost, za svoju decu imam daleko manje vremena zbog svih ostalih obaveza, ali se trudim da se družimo i kroz te obaveze. 15 godina sam držala uspešno časove matematike i fizike, tako da i u tom pogledu imam iskustva u kontaktu sa decom. I na svu sreću imala sam odlične kontakte sa vaspitačicama, kao i sada sa učiteljicama što se odrazilo i na decu. Uvek me je interesovalo kako oni vide moju decu i one su rado komentarisale jer je sve bilo u interesu deteta. Samo jedna je bila problem, jer je navikla da bude najpametnija, ali smo i to rešili. Ja učiteljicu i sebe gledam kao dve strane koje sarađuju, a ne da se nadmeću koja je pametnija i šta je čiji posao. A da nisu kvalitetne prvenstveno kao pedagozi i predavači, itekako bih pratila intezivno šta se radi. A smatram se poprilično kompetentnom da to procenim. Ovako, ponekad pogledam šta se radi po predmetima ili ako deca zatraže pomoć. A svaki događaj u njihovom životu, bio lep ili ne, itekako će me se ticati i uvek ću ih doživljavati kao svoje. Pozdrav svim mama i učiteljicama koje uživaju u životu i radu sa decom.

Poslednja izmena:
Sada u subotu je bilo opstinsko takmicenje iz matisa i imao sam 100 poena....Zaista sam presrecan.....A sto se tice roditelja koji maltretiraju svoju decu sa vezbanjem uopste se ne slazem...Mislim da dete treba samo da odabere sta ce da radi a roditelj je tu da ako dete ne odabere pravi izbor da ga uputi na lose strane tog izbora...Ja jesam dete ali znam iz iskustva sta deca vole(kakav ristup roditelja prema detetu u vezi skole)i da nikada ne treba terati dete da vezba za takmicenje ili uopste da ide na takmicenje ako dete to ne zeli...Ko je prosao na okruzno neka mu je sa srecom!!!:))))))

Paralijan, imaš li ti ikada vremena da se poigraš sa svojom decom? Miševi mali mnogo su ti slatki. Često gledam Jon&Kate+8 i mogu da zamislim kako je to dok malo ne poodrastu. A ti si izgleda prošla tu najtežu fazu. Srećno vam bilo.

naravno da imam vremena,pa mi se po celi igramo, kod nas u kuci je uvek kao na mitingu:hahaha: svi pricaju u glas i vicu jer se plase da ih ne cujem,od jutra akcija pa do spavanja...oni jos uvek vole da se igraju a imaju s kim ...a ja im dodjem kao sudija,ko je prvi ...i da ih podsetim da sutra idu u skolu i da spakuju knjige :mrgreen: uzivam u njihovom odrastanju i mnogo pricamo sa njima i suprug i ja!!!
sto se takmicenja tice sin je osvojio oko60 poena....primecujem da mu je malo zao sto nije vise...a mi smo kulirali i rekli mu --sine u nasoj familiji niko nikad nije postigao toliko kao ti sada!!!!!

da,u istom su odeljenju....kad su isli na testiranje za skolu jedni su bili za to da se razdvoje a drugi ne....tako da je ipak prevagnulo da budu zajedno,da se ni blizanci ne razdvajaju....a i psiholozi nisu imali jedinstveni stav...kazu to nema u knjigama...takvi slucajevi su retki!!!

Dobro ste ucinili sto ih niste razdvojili, bez obzira sta psiholozi i ostali kazu,mislim po nekoj logici i trebaju biti zajedno dok ne stasaju i sami ne pocnu donositi odluke.
Mogu ti reci samo Svaka cast :super: , jer ja imam troje od toga blizance (dvojke) i znam kako mi je bilo u pocetku sa njima a tek tebi, no razumem te kad im cujem ono zuborenje medjusobno sva se istopim istog trena zaboravim na sve brige.Inace jeste nam veselo kao i vama ...danonocno :hahaha:

I da ne budem off topic, moj sin je zavrsio na 30. tom mestu :mrgreen: na sta se ni malo nije potresao, cak nam je samo usput napomenuo , tako da sam zadovoljna njime uopsteno bez trzavica, opterecenja i koje cega ...Ma ljubi ga majka :hahaha:;) kada mu to kazem , poludi :mrgreen: :roll:

ocigledno me ne razumete :rumenko: to sto sam rekla MI je zato sto imam 4.dece koji su rodjeni istog dana iste god. znaci svi su 3.razred!!! a i ja se grozim roditelja tipa moje dete je super on je naj u ovome naj u onome.....kod uciteljice idem samo kad me pozove :mrgreen: jedan sin je malo nestasan :hahaha: i na roditaljske sastanke. decu sam naucila kako da uce i stekli su radnu naviku....naravno da ih neopterecujem jer i da hocu nemam vremena za to!!!!!!

Alal vera,bravo,ulepsala si mi dan :cmok::cmok::cmok::cmok::cmok: za tebe i tvoje cetvorke.
Da promenis nik u MAJKA

Back