Takmičarski duh

pa opet je takmichenje u pitanju sa samim sobom a nagrada je vece zadovoljstvo...msm svako ima razlichite motive,jednima je to slava,moch uspeh sam po sebi u nechemu,novac i ima puno toga...vec si ostvario napredak time shto si povecao brzinu znachi vishe i brze:lol:pa si onda napredovao jer si povecao paznju zato shto vozish brze...msm takmichenje samo po sebi vodi napretku kad pobedish...i jachanju samog sebe ako nisi...vishe srece sledeci put:lol:

cekaj bre, zar nisi procitala kad sam priznao da [onav napredak kakav ja zelim] "moze da se svede na TAKMICENJE sa samim sobom"?
i sto mi onda to ponavljas? sam nejasan ili sta?
LJUDI, JESAM LI JA LUD I NEJASAN ILI SE ORANZ MALKICE GUBI? :lol:

nuzno je istaci da mi ovde pricamo o PSIHOLOGIJI tojest o SUBJEKTIVNOM DOZIVLJAJU s tim je izuzetno bitno pricati o motivima jer "takmicarski duh" upravo motivi definisu

A TO STO SE JA TAKMICIM SAM SA SOBOM DA SI PRIUSTIM STO VECE ZADOVOLJSTVO NE ZNACI DA IMAM TAKMICARSKI DUH JER ONDA JE SVAKI HEDONIZAM TAKMICARSKI DUH LOL

NPR - SVAKI LJUBAVNI PAR KOJI SI ZELI STO VECI UZITAK PRILIKOM SEKSA IMA TAKMICARSKI DUH

Poslednja izmena:
pa šta fali depresiji..
meni su nekako rezultati dolazili i kada mi takmičenje nije bilo ni u bulji

al da padnem u depresiju jer nemam rezultate, to mi je još bolesnije.
ne kazem da treba da padnesh u depresiju ako nema rezultata...to samo znachi da neshto treba da promenish da do njih stignesh...a depresija je odvratno stanje koje ne treba pozeleti nikome a najmanje je hvaliti...

ne kazem da treba da padnesh u depresiju ako nema rezultata...to samo znachi da neshto treba da promenish da do njih stignesh...a depresija je odvratno stanje koje ne treba pozeleti nikome a najmanje je hvaliti...

mnogo toga se podvodi pod depresiju..
ja nju kapiram kao ono, sediš, sediš..dok se ne ubuđaš

ali, s druge strane, malo su mi i šiz večito iskeženi likovi puni "pozitivne energije" sa triesšes pundravaca u dupetu

volim depru
od nje se osećam duboko i mudro

cekaj bre, zar nisi procitala kad sam priznao da [onav napredak kakav ja zelim] "moze da se svede na TAKMICENJE sa samim sobom"?
i sto mi onda to ponavljas? sam nejasan ili sta?
LJUDI, JESAM LI JA LUD I NEJASAN ILI SE ORANZ MALKICE GUBI? :lol:

nuzno je istaci da mi ovde pricamo o PSIHOLOGIJI tojest o SUBJEKTIVNOM DOZIVLJAJU s tim je izuzetno bitno pricati o motivima jer "takmicarski duh" upravo motivi definisu

A TO STO SE JA TAKMICIM SAM SA SOBOM DA SI PRIUSTIM STO VECE ZADOVOLJSTVO NE ZNACI DA IMAM TAKMICARSKI DUH JER ONDA JE SVAKI HEDONIZAM TAKMICARSKI DUH LOL I NE SAMO HEDONIZAM, NEGO I SVAKI LJUBAVNI PAR KOJI SI ZELI STO VECI UZITAK PRILIKOM SEKSA IMA TAKMICARSKI DUH
ne gubim se taman posla:cool:ti i ja se slabo razumemo...

svako ima ahilovu petu i svako svakome nadje ahilovu petu s vremena na vreme

besan covek reaguje burno sto znaci da barem priznaje manu/problem/poraz
dok je depresivac tuga od coveka koji je pobegao od problema i ne planira da ga resi u skorije vreme

da se razumemo, govorimo ne o klinickog depresiji a niti o besnilu, nego klasicna tuga i klasican bes

:think:...ako ti tako kazesh...choveche ti ne SHVATASH da si u bedaku...:roll:
Kažu da se često iza naherenih ili kako ti kažeš nakeženih lica često krije depresija.....duboka depra nije dobra, ona koja povremeno drmne može biti od koristi, čisto da se čovek ne opusti.....i mene nerviraju ljudi koji stalno imaju kez....iiiiii koliko ih samo znam, a ovamo da te bog mili sačuva od njihove zlobe
Ne znam kako, ali sam htela da citiram Zoroa, a citirah Oranž...neka depra sto posto...

Kažu da se često iza naherenih ili kako ti kažeš nakeženih lica često krije depresija.....duboka depra nije dobra, ona koja povremeno drmne može biti od koristi, čisto da se čovek ne opusti.....i mene nerviraju ljudi koji stalno imaju kez....iiiiii koliko ih samo znam, a ovamo da te bog mili sačuva od njihove zlobe
Ne znam kako, ali sam htela da citiram Zoroa, a citirah Oranž...neka depra sto posto...
jok...dobro si uradila,vish shta je instikt chudo prirode...msm moj ti se post vishe dopao :mrgreen:

svako ima ahilovu petu i svako svakome nadje ahilovu petu s vremena na vreme

besan covek reaguje burno sto znaci da barem priznaje manu/problem/poraz
dok je depresivac tuga od coveka koji je pobegao od problema i ne planira da ga resi u skorije vreme

da se razumemo, govorimo ne o klinickog depresiji a niti o besnilu, nego klasicna tuga i klasican bes

to priznavanje mane/problema/poraza mu niko ne traži
svojim besom samo izaziva opasnost po okolinu, a i po sebe

depresivan čovek je uviđajniji, kao kuče koje dostojanstveno liže svoje rane
za razliku od razjarenog kučeta koje laje jer se plaši

depresivan se bori sa sobom i štedi druge jer ih poštuje
besan se batrga i putira, jer misli samo na sebe

depresivno je dostojanstveno i vredno poštovanja
besno je nisko, neuviđavno i plitko.

depresivnog treba pomilovati i on će se nasmešiti
besnog pomiluj, i on će se rasplakati

..nagon za takmičenjem,konkurencijom, sticanjem položaja u društvu, motiv rada i samopotvrđivanja(autoafirmacije)spada u socijalne nagone i osim kod poremećaja nagona prisutan je kod svake osobe ..
..vrijednosti su ono što razlikuje 'takmičarske duhove' ..

Back