Tajno oruzje

:bljak:

mada imam teoriju do koje sam dosla posmatrajuci jedan par a to je da ona njega ne moze da ostavi iako je pravio njasra,varao je i to sve jer tako jako smrdi na znoj da cim joj pridje ona ostane osamucena smradom i nemocna da razmislja ili ne daj boze dela :neutral: sto je najgore i mi ostali se osamutimo u prisustvu doticnog :( mozda se i kupa,ne znam al zaudara na znoj uzasno,bas onako toksicno,skoro pa stipa za oci :neutral:

hahahaha ma banshee..to mi komsha...namerno me nervira sa tim pricama:D..ne veruj da to tako misli

nemam tajna oruzja..sta ce mi?:)
Kod mene su sve karte na stolu,nije mi strano da pokazem naklonost ka nekome i interesovanje ali isto tako umem da se izmaknem iz situacije koja mi ne prija.Mislim licno da sam bolja kao plen nego kao osvajac...osim kad mi se neko bas, bas ne useli u vijuge onda umem zestoko da se polomim...

Posle onog prvog susreta..kad vas njegovo oko vidi...kad pocne sa vama da prica...i postanete svesni da vam se svidja..kako krenete da osvajate? Koje je vase tajno oruzje..kad zavodite muskarca..na cega padaju..na cega se pecaju....Sta je to sto ste imali prilike da proverite i kazete ............e.da ovo je uspesno..ovo je moje tajno oruzje:D

Не освајам ја већ он.
А ја се правим не заитересована.

Ne znam zenska tajna oruzja,ali znam jedno musko.Kad je Eklston (vlasnik Formule 1),zavodio Slavicu.Ona lepotica,visoka preko 1,80m,manekenka...on metar i zilet,ruzan k`o lopov,stariji od nje skoro 30 godina,orah da mu ne uzmes iz ruke.Ziva se iskidala od smeha kad je poceo da se mota oko nje.Ali kad je on stao na svoj novcanik toliko je porastao i prolepsao se,da se zaljubila u njega,udala i rodila mu dve cerke.Evo,sad se razveli,skoro.Sta ti je ljubav,cudo! :))

kad upoznamo nekoga vecina nas logicno zeli da se dopadne, vise nego da se ne dopadne, pa se u skladu sa tim ponasamo...
ne racunajuci to, rekla bih da svesno ne zavodim.
ja veoma jako verujem u to da se ljudi prepoznaju ili ne prepoznaju...
toliko, da ako procenim da nije tako, smatram svako zavodjenje besmislenim varanjem, u kome drugi covek sluzi kao poligon za uzdizanje mog ega... sad cu ja da kao ispletem neke mreze... ma, man'te me..
mislim, znam da sam preekstremna, ali ja to tako dozivljavam i drugacije me ne zanima...

Posle onog prvog susreta..kad vas njegovo oko vidi...kad pocne sa vama da prica...i postanete svesni da vam se svidja..kako krenete da osvajate? Koje je vase tajno oruzje..kad zavodite muskarca..na cega padaju..na cega se pecaju....Sta je to sto ste imali prilike da proverite i kazete ............e.da ovo je uspesno..ovo je moje tajno oruzje:D
Природна сам...немам тајно оружије.

pa naravno..na forumu se zavodi recima...a ja sam mislila na rl:D..uostalom svi smo imali zivot pre foruma ..pa valjda smo i u tom zivotu pre nesto radile na planu zavodjenja..ispade ovaj forum kao hrist ..pocelo po njemu da se meri vreme..pre foruma i od foruma:mrgreen:
Да, форум је зараза...али ево, мене више неће бити од почетка јуна, па ко зна до кад.:p
Нема се времена...и ја то тако...само рез.

Е да, то оружије, кажу да имам леп осмех и заводљиве очи.:mrgreen:
Али то није тајно, већ веома јавно.

:eek: skorpije? pa nisam znala...moracu da otkrijem to nesto:rotf:

jedan skroz ok lik mi je rekao da najvise voli zene koje zavode a ne znaju da to rade...tako da draga..imas tajno oruzje..ali ga nisi svesna

Која жена заводи и успут не зна да то ради?:lol:

Ја не признајем ту дефиницију.
Мислим да је то фолиража.:D

ne znam koje je tajno..
ovih dana ni ne pokusavam da zavodim..
a od poziva ne mogu da se odbranim..
i kad napravim presek - nemaju slicnosti..
svi su razliciti..

na sta su pali i sta ih to privlaci - pojma nemam..
moracu da pitam..

Back