Tajni prozor

Bez obzira ko je u pitanju, čuvam tajnu, ako mi se poveri.
Mrzi me sad o tome na tacni fazonu, nikoga ne znam ko se daje na tacni. To su oni što legnu na tacnu za svaki slučaj, pa vuku prolaznike za rukav.

ne dosadi mi, ljude nikad ne mozes potpuno da upoznas, uvek imas sta da novo saznajes, ako te zanima.
cuvam odano ono sta mi pokloni da znam o njemu
jednako tako dajem sebe.
to sve pod uslovom da je to neko koga volim koga osecam bliskim izuzetno

...i šta kad vam on/ona poveri svoje tajne i preda se na tacni? Da li to cenite ili vam dosadi? Da li verujete svom patneru/ki ili čuvate ipak najbitnije za sebe?

Nisam od onih koji tudje tajne koje znaju koriste zarad licne koristi.Pod tim mislim na one retarde koji ponekad ono sto znaju ,lako prepricavaju trecem licu s'ko zna kakvim namerama(najverovatnije da bi bili zanimljivi ).
Nikada nisam imala apsolutno poverenje u nekoga da bih mu o sebi sve rekla.Verujem,ali umereno.

Ne znam što al ljudi mi uglavnom veruju i često mi pričaju neke tajne i lične stvari kao da me znaju ko zna koliko.. I uglavnom volim to iako ne znam šta je uzrok.. Mada nekada i smara, nisam uvek raspoložen za to, ne plaćaju me da slušam tuđe probleme..

I zar može neko da dosadi odmah pošto se otvorio, pa nisu ljudi igračke valjda da izgube draž posle jednog popodneva..

...i šta kad vam on/ona poveri svoje tajne i preda se na tacni? Da li to cenite ili vam dosadi? Da li verujete svom patneru/ki ili čuvate ipak najbitnije za sebe?

nit se poveravam svakom nit mi prija da mi se svako poverava.
poverenje je osnova partnerskog odnosa.

ala je ovo formulisano ko metafizika zesceg kalibra.upoznavanje je uvek postepeno,ako je normalno.mada ima i izuzetaka,al to je bas retko.da se dvoje toliko poklope da sve ide munjevito.

51KJ06MPG9L._SL500_AA300_.jpg

Poslednja izmena:

ravnodusan sam, msim ono, cuvam al zbog sebe, jer ipak povjerenje se ne izdaje, iako mi je vecina tih povjeravanja bilo glupo i jadno, i ja ne kontam sto, al pazi meni se nesto precesto povjervaju, a ja to uopste ne iziskujem...msm ne zanima me iskreno vecina...sta ti imas kujo meni pricati neke svoje jadne tajne a i ne znas me

Back