Tajne srpskog DZET-SETA???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Autor je Sasa Ignjatovic. Zanimljivo mi je bilo dok sam citao knjigu jer sam pokusao da pogodim ko je ko.

Mislim da sam primetio Dzeja, Dragana Nikolica i Dravicku, mozda i Tijanica, a jako me zanima ko je starija voditeljka koja mami mlade kamermane :) Ima li neko ideju?

a pazi kad se za dzet-set racunaju takvi likovi... sad odma' da vam kaze vas rikan... mnogo dugo idem u kafane... i mnoge sam gledao i slusao po raznim rupama od kafana kad su pevali za baksis... i to nije bilo tako davno... pre samo par godina... bukvalno... i onda jedan lik, bivsi harmonikas koji misli da je nesto specijalno interesantan kad se zeza na racun mentalno-ogranicenih ljudi, napravi od njih, kao, neke 'zvezde'... i oni se pojavljuju na televiziji... i sad je nekim ljudima interesantno da citaju o njima... mislim... kralju... i ona voditeljica jedna, na pinku, postavi takvoj osobi pitanje (citiram): "Sta je za vas MUST HAVE ovog leta?"... srpski dzet-set... a pevace ti na uvo za 10 evra... o, devla, devla...
al', neko je prepoznao indiru i anu nikolic... ha haha... znaci... mislim, ono, kao, uau... nek' sma proklet...

Ja ih nisam prepoznao. Inace, dosta prica su iz starijih vremena kad neke od danasnjih zvezdica nisu bile poznate. A upravo je poenta te knjige to sto si ti rekao, rile. Da je nas dzet-set jad i beda i da moze da ih obozava samo neko ko ih ne poznaje.

Dragana Mirkovic je po meni i mojoj kevi u drugoj valjda,sto joj je muz homoseksualac...Ceca je sa dzejom,ona i njena sestra...Pa ne bi dzabe odma u skandalu pisali,i pitali sta misle ko je...(zasto nisu za ostale,nego to zato sto je Ceca-Ceca)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back