- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko gledao film tajna?
Zanima me da li je to istina?
Mislim, mogu ja zeleti bilo sta, ukoliko je to realan cilj a ne nerealna zelja kao recimo da zelim da do kraja godine budem milioner sa obzirom na moje prihode, that is not happen, to je ne realan cilj.
Ali ako sam stvarno resio istinski da budem milioner bez obzira na rok, na sve moguce nacine pronailazicu bilo gde da krenem ideje za to.
Kao sto u filmu kaze ukoliko vam je cilj da kupite crveni automobil na sve moguce nacine bicete podstaknuti na to, na ulicama ce te videti crveni automobil, u bilbordima, na tvu, jer vase misli salju signal.
Zakon privlacenja kaze da stvari koje zelimo ili ne zelimo privlacimo mislima.
Mene zanima, da li su to sve gluposti budalastine, ili ima dtvarno istine u tome?
New age bullshit
Pozdravio te Otac Tadej.
E i Isus te pozdravlja. Kaže ''Reci Konanu da je sve moguće onome koji veruje.
Pa čak i da istu stvar različito vidi.''
Гледала сам филм прије пар година. Пуно се прича и пише о том закону привлачења. Шта знам, размишљала сам на ту тему и исчитавала пуно тога, не бих умјела да кежем нешто паметно што би Вам помогло сем да вјера у себе и своје способности свакак може само помоћи, ако никако другачије оно као вјетар у леђа ка циљу којем стремите.
Дакле, кључан је циљ, самим тим и дјеловање, јер без дјеловања нема ничега. Чаша воде неће сама доћи до мене ма колико пројектовала и визуализовала, морам и устати и сипати воду да бих је имала поред себе.
Поред зацртаног циља, вјере у своју способност да се циљ досегне дјеловања у складу с тим, потребна је и ( лично мислим најважнија ) воља. Сама жеља без воље не стиже даље од жеље. "Ја желим, ја могу, ја хоћу, ја радим" ...у суштини, то и није нека тајна, сви знамо да то тако мање-више функционише, или што би наш народ просто рекао - без мотике леба нема.
Е сад, ваљда је потребно стално мисли држати под контролом, што мени лично бива некад смијешно, али рецимо да нисам досегла тај интелектуални и духовни левел,
а то нека иде на моју душу. И не свиђа ми се баш нешто то - ја па ја, које испада битно у цијелој причи, иако се покушава провући да то није лоше јер за свагога понаособ постоји довољно исте енергије, тј. сви би ако желимо, вјерујемо и деламо с вољом и циљем ка томе да будемо Ајнштајни, могли то реално и постати
.
С друге стране кад се окренем реалности, кренем да анализирам, посматрам себе и свијет око себе, нисам баш нимало сигурна да све то тако и функционише, али понављам, вјероватно мој интелект није довољно развијен да би прихватила све ове тековине њу-ејџ филозовију, мотивационе пароле и слично.
Бити позитиван је свакако плус и више људи ће привући насмијано него намрштено лице, самим тим и више врата је отворено, више могућности за постизање циља.
Док пишем овог сјетих се једног периода свог живота, била сам поприличан мргуд а привукла сам најквалитетније људе и тај период бих сврстала у онај љепши дио живота. Е сад...можда и нисам била толики мргуд, а нисам била свјесна ( шансе за то су 0
), а памтим и период у коме сам била пуна лијепих мисли и жеља и дјеловања, па нисам могла да се одбраним од негативних људи и догађаја. Вјероватно би ме сад убјеђивали како сигурно нисам била свјесна својих мисли...па нека тако и буде.
Сумњам да сам помогла, али ето...то су моји утисци о закону привлачења. Филм није на одмет погледати, суштина је ту негдје...а остало је индивидуално....
I Buda je rekao da je um preteča svih stvari.Nije ista stvar jer Tadej priča o miru koji je od Boga a ne o tome da ako zamišljaš da ti treba 100 000 dolara da će univerzum da ti odgovori i postepeno napuni račun.
Pozdravlja i tebe Buda poono i kaže kaži onoj maloj nesvesnnoj da ne veruje svakoj budalaštini Maje![]()
I Buda je rekao da je um preteča svih stvari.
Sad te kojica pozdravlja i kaže ti da nemaš pojma.
Sve sto um moze da zamisli moze i da ostvari. Svejedno je da li mislis ili ne mislis da si u pravu u oba slucaja si u pravu.
Ako ti treba milion dolara univerzum ce da pronadje nacin da ti ih omoguci, jer ako ih nedobijes nisi dovoljno zeleo istinski, samo si ih prizeljkivao ali ne i zamisljao da vec imas milion dolara, istinski zeleo.
Ne mozes reci nisam ja kriv sto sam se sudario sa autom, kada jesi, ti si to privukao svojim razmisljanjem, ne zelim da se to ponovi, negativno razmisljanje univerzum kaze tvoja zelja je za mene zapovest, i jos ti se jednom desi, onda kazes, ima li kraja sta sam skrivio grozno mi je poceo dan, opet tvoja zelja je za mene zapovest.
Ne mozes ocekivati da stvari postanu bolje misleci samo o tome kad si ti i dalje negativan, mozes samo promeniti misljenhe od ne zelim ovo da se ponovi u zelim da stvari krenu nabolje.
To i govorim, i pitam, da li su nase misli toliko jake da imaju neku odredhenu frejvenciju nasih postupaka, bili mi toga svesni ili ne?
Evo i finalne iza obe tajne.Otkriću ti jednu tajnu, tajnu skrivenu iza ove tajne u filmu: nije stvar u vrsti želje, nego u verovanju da se ta želja može ispuniti.
Dakle, ako je tvoja vera jaka, to što si poželeo će se i realizovati, ukoliko je nedovoljno jaka neće.
Čim kažeš da je neka želja na nerealnim opcijama, tvoja vera nije dovoljno jaka i normalno da ne može biti ispunjena.
U zakonu privlačnosti vera je onaj pozitivan magnet koji privlači realizaciju, a sumnja je negativna i ona odbija realizaciju.
Dakle, sve je u veri.
Pozdravio te Otac Tadej.