- Poruka
- 8.923
da li ulazite u komunikaciju i interakciju forumaša preko profilai PP i otkrivate raznorane patološpke tajne veze i očajničke namere među njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ulazite u komunikaciju i interakciju forumaša preko profilai PP i otkrivate raznorane patološpke tajne veze i očajničke namere među njima?
Ulazim al cim pocne neko ispitivanje o drugima i tracevi otpisani
Ma ne moraš da ulaziš u komunikaciju, moć zapažanja je glavno oružje. Na jednom forumu spomenuše mi jednog jadnika što plasira preko PP-a mučeničku priču i nudi brak na slepo, navodno je startovao jednu forumašicu ali na drugom forumu, ali sam odma' znao da me ona laže.. A njega sam ošacovao koji je u dva poteza. Kad ti je dosadno, mož da se igraš od danas do sutra forumaškog detektiva koristeći razna sredstva. Provod zagarantovan..![]()
Nisam ja čitao PP bre, nego su mi samo pomenuli neki kakav su PP dobili. A dalje sam ja sam istraživao...sram vas bilo
to su privatne stvari
ne zove se džaba pp![]()
Nisam ja čitao PP bre, nego su mi samo pomenuli neki kakav su PP dobili. A dalje sam ja sam istraživao...
Inače PP, pa zovu se samo tako. Ko ima pristup mysql bazama jednog foruma, ne da može da čita, nego može da radi sa PP-om šta god hoće, na primer da je obriše ili čak izmeni njen sadržaj pre nego što je onaj kome je namenjena pročita. Ima još lakši način za administratora. Samo instalira jedan plug-in i dobiješ sve PP korisnika kao na dlanu u Admin CP.
eeee, tačno sam imala INSEKT da je nešto takvo moguće...zato ja sve fino i kulturno
I dalje smatram da onaj ko bi to radio nema lični život![]()
Vecita forumaska opsesija o citanju tudjih pp-a..![]()
ma dajte, ljudi, forum je sprdnja, drkanje, zezanje, znaci nem' pojma cemu tripovanje, mislim ja to tako kapiram
e da, ako mi je neko interesantan, mozemo se upoznamo i te fore...
Vecita forumaska opsesija o citanju tudjih pp-a..![]()
Onda da se zabrinemo svi koliko malo ljudi ima lični život...![]()
S obzirom da sam bio vlasnik sajta sa forumom, znam da se svako napisano slovo itekako i veoma lako može držati pod kontrolom, PP koje se i obrišu od strane korisnika su i dalje tu negde, dok ja ne aminujem njihovo brisanje. I muka mi je više od ubeđivanja po "viđenijim" forumima da se to ne može ili da se ne radi. Inače, ja sam svojim korisnicima odmah objasnio da mogu da čitam PP i slikovito objasnio kako to izgleda. Mnogi nisu mogli da se načude koliko je jednostavno.