Meni se kundalini pokrenuo sam od sebe tokom redovnog meditiranja. Sada se fokusiram uglavnom na posao i igranjem video igra i opet osecam. Prrstao sam toliko praktikovati meditacije ..tj redovno, jer bih osecao tu energiju koja mi je prejaka, ni masturbiranje po ne znam koliko puta mi ne pomaze, vec moram da cekam da prodje.
Kada se probudilo to, bilo mi je iskustvo bas kao opisano...Osecaj sebe kao energije, gubljenje linearne percepcije o telu, vise se osecas kao energija koja se siri..Zatim vatrenu loptu sam dozivljavao u telu koja se krece brzinom gore dole, sve bi ta eruptira poput vulkana ali nikako da se to dogodi..Vruc vazduh, jak elektricitet u prstima, jako lupanje srce...Sve je ono bas..Meni je um tripovao da me duhovi opsedaju haha..Koliko sam ne zreo bio..Sve sam radio da suzbijem to, kako sad kontam..Budjenje. I donekle uspesno sam suzbio..uz posledice naravno...Nedeljama nisam mogao spavati..Prejaka eroticna energija, kojom ne mogu da zadovoljim taj licni seksualni apetit itd...I sada to osecam cesto..Kada bih bilo sta radio..Citao knjigu, radio svoj posao..To se samo pojavi i moram da cekam da prodje...I tako sada patim od toga..
Mislim se da odem na ayahuasca ceromoniju mozda to pomogne..Jer ne nadjoh nikog 'budnog' koji moze da razume dogadjaj..Ili nekog sa slicnim tim iskustvom.
kundalini definitivno jeste ziva vatra skojom se ne treba igrati..Kod mene se to eto desilo, ali nisam zeleo....
7 god je proslo..Sve sam pokusavao..takodje sam radio kundalini jogu...
Drugarima kojim bi ispricao koji su navodno duhovno zreliji..Bi mi rekli, nadji si devojku..Kao da je to tako lako kako reci je..