pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.313
Pij više vodeHvala drustvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pij više vodeHvala drustvo
Hocu hvala. Bice bolje, bez vruge samo ovako smlati malo evo vec aam okPij više vode
kradeš šou SenseiuPrehladih se i uzeh da pijem ovo, jel moguce da se od toga osecam kao da sam uzeo nekakav sedativ?
Kao da sam neka kraljica, sve polako, ni na sta se emotivno ne uzrujavam. Ko posle rejva.
Ne razumem? Shou?kradeš šou Senseiu![]()
ok izvini , u redu je , mala šalaNe razumem? Shou?
Ne znam sto mi se izvinjavas drug, sve ok, sala, nego ne znam o cemu je.ok izvini , u redu je , mala šala![]()
nešto oko otvaranje šaljivih temaNe znam sto mi se izvinjavas drug, sve ok, sala, nego ne znam o cemu je.
ma ozbiljno čovek pitanešto oko otvaranje šaljivih tema![]()
није зезање.Bezobrazne ste, nasle ste ovde da me zezate![]()
Мита је крив.ok izvini , u redu je , mala šala![]()
Fevex ne ! To je isto kombinacija sa antihistaminikom. Zna se kada se oni koriste.није зезање.
@Sizif прозива формски Конзилијум, а гле како је корисно.
ево, и мени су препоручили, иако већином и по потреби, трошим Панадол,
или Фервех, и да је ово као боље.
да не би тебе, не бих сазнала.
брз опоравак...
Moguće je. Jak prašak koji preseče grip.Prehladih se i uzeh da pijem ovo, jel moguce da se od toga osecam kao da sam uzeo nekakav sedativ?
Kao da sam neka kraljica, sve polako, ni na sta se emotivno ne uzrujavam. Ko posle rejva.
Ma nije važno gde su napravljeni bitan je sastav istih.Možda je predrasuda, ali ja nemam poverenja u te kombinovane lekove, posebno kada su proizvedeni u Indiji, recimo...
Kako je ?Definitivno diklofenak iduci put, bolje nego ovo
Onako. Evo, kupio sam Tylol hot. Kazu nije los.Kako je ?
Pusti ti njih , neka se zezaju . Ja sam ozbiljna. Odmori par dana , to važi za bilo koju virozu .Ok, vidim da ste zahebanti. Sta cu kad deluju ti lekovi tako na mene. Secam se jednom sam pio one neke biljne za spavanje, ko da me neko vratio u nevinost u detinjstvo. Ne pijem cesto pa me spucaju.
U glavnom pikax, hvala na pitanju, nisam nista pio od jutros i ok sam, prebubacu ovo na nogama svakako. Vec bolje dosta.