Tajland..Maldivi..Singapur..Indija..Nepal

master021:
Znaci ima i jeftinijeg a pristojnog smestaja? Idem za Tajland za mesec dana pa me interesuje Ko Pi Pi ostrvo. Da li se moze na njemu prenociti za male pare i kako do njega doci najeftinije? Jos nesto, da li znas gde je plaza na kojoj je sniman istoimeni film sa Di Capriom?

Ostavio sam sajt ovde na forumu , procesljaj prethodne poruke.
Tamo mozes mozda naci nesto jeftino za Ko Pi Pi.......

master021:
Znaci ima i jeftinijeg a pristojnog smestaja? Idem za Tajland za mesec dana pa me interesuje Ko Pi Pi ostrvo. Da li se moze na njemu prenociti za male pare i kako do njega doci najeftinije? Jos nesto, da li znas gde je plaza na kojoj je sniman istoimeni film sa Di Capriom?

E ovako drugar,Koh Phi Phi ostrva su na Andamanskoj strani Tajlanda nekih sat i po od Krabija (znaci na khao san-u kupis kartu za krabi town i sa Ao nanga hvatas brod).Imas dva ostrva K.P.P. Don,na njemu je sav smestaj(koji je preostao nakon cunamija,8000 ljudi je samo na njemu poginulo),restorani itd....inace k.p.p don je najskuplje ostrvo na Thailandu i smestaj je od 400-600 baht..znaci oko 10 eura.Na bilo kojem drugom ostrvo u Tjl.zalivu,Samui,Phangan ili Koh tao (koji je caroban i za moj ukus najlepse ostrvo) smestaj je prejeftin tako da ti je prosecan bambusov bungalov oko 200-300 bahti i apsolutno stojim iza toga,ni centa vise..Sem toga kada budes isao prema phi phi obavezno svrati u Khao Sok nac.park,sumski kompleks stariji od Amazonije i tamo ti je predivan smestaj 150 baht a svuda oko tebe makakiji i veoma retki giboni i sada....Nego da se vratim na P.P.,znaci kada stignes na P.P.Don nudice ti se vozaci camaca da te voze koje kude a ti njima reci da hoces na Ranti Beach na kojoj se nalaze istoimeni bungalovi po ceni od 400b. A o toj plazi reci su suvisne,zaboravices i ao maya(film Beach) i ceo film,morski zivot je na toj plazi toliko lep i zivopisan da ljudska masta ne moze da zamisli sta je priroda sve u stanju da iskonstruise.....diver sam sa solidnim iskustvom ali tako nesto nigde nisam video-inace i meni su tu plazu kao i ja tebi diveri sa Aonanga preporucili..Preko puta pomenutog ostrva nalazi se Phi phi ley koji je izmedju ostalog Nac.park kao i u filmu i boravak je tamo ogranicen samo na jednodnevnu posetu,na njemu je sniman film Beach i plaza se zove Ao Maya........mogao bih pisati danima o njoj...tako plavu boju duboke vode u zivotu neces videti...Sve u svemu Andamansko more je predivno, toplije i od Kariba ali ipak ti sugerisem da obavezno na svom putu ne zaobidjes Koh tao ili ostrvo kornjaca....od 20 mesta posecenih na Thailandu,to mesto me je raznelo,evo i sada dok pisem.....Ja sam bio preprosle odnosno prosle godine cela tri meseca i bilo je to moje prvo daleko Backpack iskustvo ali ne brini cene se nisu promenile iste su, jer poznajem ljude koji su bili za Novu godinu po mojim preporukama....Eto toliko ako budes imao jos neko pitanje rado cu ti odgovoriti na njih.......O Thailandu uvek rado pisem..

butterfly:
Ne jos uvek nisam otisla,tek avgusta..
Pa recimo da idem u sopstvenoj verziji jer ne idem preko ovih nasih agencija.Oni uzimaju procenat od celog aranzmana koji u stvari oni bukiraju kod nekih drugih turistickih agencija sa strane.Ja sam se odlucila za direktan kontakt,mislim da je tako mnogo povoljnije i izbor je veci.
Pogledaj sajt za jedno od ostrva...i uzivaj : ) www.lagunamaldives.com

Sad glavno pitanje ako si pronasla jeftiniji aranzman uputime jer imam zelju ali Kon Tiki bi da mi bubreg izvadi :) aj javni mi please na mail agens@eunet.yu

butterfly:
E cao!!
www.emirats-holidays.com oni su glavni a sve ostale manje agencije prodaju njihove aranzmane,ja sam izabrala All-Futtaim.Ima puno ponuda i naravno cene su razlicite,i moze sve online.
Poz. : )

Yes but :) The page cannot be displayed nece da mi se otvori stranica? kolko para traze u toj tvojoj kombinaciji ;kolko dana; ja nemogu da udjem u tu stranu posalji mi ili kako god vidi sta ima od smestaja i kolko PARA :) aj pa se javni.

Imam prijatelja koji je pre dve godine bio sa suprugom na Malidivima, nemojte racunati da mozete da prodjete bez 1.300 po osobi nikako, samo za put i smestaj, mada kada uplatite smestaj, uz njega imate sve, po prici, tamosnji stanovnici se ponasaju kao robovi prema vama. Video sam neke slike, private, verujte milion puta je lepse nego na ovim slikama koje je neko postavio u predjasnjem postu. Jednostavno neverovatno, ja nisam mogao da verujem da postoje takve plaze i obala i voda, ma nemam reci. Inace, moji prijatelji su platili po 1.500 evra po osobi ali su tu imali onu foru, mislim da se zove all inclusive, tako da su imali sve sto im padne na pamet. Rado bih pomogao sto se tice agencija ali ...............
Pozzz

Oppressor:
Imam prijatelja koji je pre dve godine bio sa suprugom na Malidivima, nemojte racunati da mozete da prodjete bez 1.300 po osobi nikako, samo za put i smestaj, mada kada uplatite smestaj, uz njega imate sve, po prici, tamosnji stanovnici se ponasaju kao robovi prema vama. Video sam neke slike, private, verujte milion puta je lepse nego na ovim slikama koje je neko postavio u predjasnjem postu. Jednostavno neverovatno, ja nisam mogao da verujem da postoje takve plaze i obala i voda, ma nemam reci. Inace, moji prijatelji su platili po 1.500 evra po osobi ali su tu imali onu foru, mislim da se zove all inclusive, tako da su imali sve sto im padne na pamet. Rado bih pomogao sto se tice agencija ali ...............
Pozzz

Ja i ne racunam da bude ispod 1.300 cak i vise od toga al znam sta dobijam za taj novac.A kakvo im je vreme bilo tvojim prijateljima,kog meseca je to bilo? Tamo je sezona cele godine al kazu da moze da bude i kisovito nekad...to mene zanima.
Hvala unapred : )

Ja mislim da ovo vredi svaku paru,ne ide se ovde svaki dan i ko zna da li ces ikada vise imati prilike da vidis tako nesto...
img711.jpg

Back