Tadicu da li je ovo bilo potrebno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
anntaylor:
Znamo da si bosanac ali ovo nam NIJE potrebno! Kakvog interesa ima Srbija od te deklaracije i ko je to trazio od nje?

Vi kao da niste zadovoljni donesenom presudom!

Mene je zacudilo i ono: "Epilog te tragicne Miloseviceve politike..." ?!?

Koliko sam ja shvatila, "epilog te tragicne politike" je da - Srbija NIJE kriva za genocid!

Da li to znaci (po Tadicu) da su Srbi krivi za sve ratove i da je zato Miloseviceva politika bila tragicna?

Da li to znaci da nasa vlada tako smatra i da priznaje srpsku "krivicu"?

Da li to znaci da, umesto da mi tuzimo druge za zlodela pocinjena nad Srbima, treba da sagnemo glavu i cutimo jer, eto - dobro smo prosli, bolje nego sto smo se nadali???

Hocemo li i dalje trpeti da nas napadaju razne hulje kojima je NAPAD NAJBOLJA ODBRANA?

Jeste li videli kako su reagovali i Hrvati? I sta je Mesic rekao? Zasto RTS - JAVNI SERVIS, ne prenosi te reakcije? Da bi Srbi mogli RADO da kupuju hrvatske cigarete?

Znate li da nas je i Hrvatska tuzila istom sudu i za isto pitanje (genocida)?

EEJJ, HRVATSKA TUZILA NAS ZA GENOCID???!!!!??? Pa, STVARNO SVASTA!!!

Moj mozak ovo ne prima, zao mi je... I verujem da ima puno ljudi u Srbiji kao ja, kojima mediji nisu isprali mozgove.

Jer, ovo jeste nevidjeno u ljudskoj istoriji - da se nad jednim narodom sistematski, godinama vrsi genocid, etnicko ciscenje, zlocini, ekonomski pritisci a i psiholoski pritisci, kao nad srpskim narodom, a kao epilog svega toga - jos ga ubedjuju da je ON kriv!!

I, KO je pisao Tadicev govor, zivo me interesuje? Jer, u tom govoru vidim nekoliko elemenata nepovoljnih po srpski narod:

1. Deklaracija o Srebrenici? Da li to znaci da je (osim za Kosovo) i za ukidanje Republike Srpske potreban nas potpis? Jer, usvajanje ove deklaracije bi znacilo upravo to.

2. Nekako se bas lepo namestilo i "opravdanje" za hvatanje Mladica i Karadzica, i lukavo se pokusava da se patriote stave u pat poziciju jer: "svako onaj ko se bude protivio dovršetku saradnje sa Haškim tribunalom i donošenju skupštinske deklaracije o Srebrenici, radi najdirektnije protiv interesa svoje države i budućnosti njenih građana”

3. Logika da su Srbi najkrivlji za sve ratove devedesetih, da postoje i da su najtrazeniji SRPSKI "ZLOCINCI" - otezava Srbima (ili bar srpskim vlastima) da insistiraju na zlocinima koji su pocinjeni nad njima!

4. "Opravdava" se ono kidnapovanje Milosevica i njegovo slanje u Hag a da ne spominjem kako se zapad svojski trudi da utuvimo u glavu da je Milosevic bio ratni zlocinac, krivac za sve (iako to NIJE dokazano na sudu u Hagu) a to, naravno, odgovara svima koji bi da nam jos ponesto uzmu u ime "posledice Milosevicevog rezima" (kao sto sada na Kosovu treba da "platimo cenu Milosevicevog rezima")

I ko zna sta se tu jos krije, jer od "demokratske" transparentnosti nije ostalo ni slovo T...

SURbel:
Mene je zacudilo i ono: "Epilog te tragicne Miloseviceve politike..." ?!?

Koliko sam ja shvatila, "epilog te tragicne politike" je da - Srbija NIJE kriva za genocid!

Da li to znaci (po Tadicu) da su Srbi krivi za sve ratove i da je zato Miloseviceva politika bila tragicna?

Da li to znaci da nasa vlada tako smatra i da priznaje srpsku "krivicu"?

...

Ako imamo sreće, to nije priznanje srpske krivice, već njegovo, 'između reči' izgovoreno izvinjenje i žalost za sve stradale i poginule!?

Iako Srbija nije kriva, ipak je njen državljanin, bivši predsednik SMrad bio odgovoran za neke stvari, prema tome, nije baš Tadić lupetao na štetu srpskog naroda!

Izgleda da priličan broj forumaša ne razlikuje termine ratni zločin i genocid. Na ovom sudu se sudilo isključivo za genocid. Znači, ako ste gledali saopštavanje presude, jasno je rečeno da Srbija jeste kriva za užasne zločine, ali ne i za genocid, koji se inače po mišljenju suda desio samo u Srebrenici.

Jaguar b. p.:
Не видим ништа лоше у дератизацији бошњака, au contraire.

Ако је теби то жалостан догађај, онда тугуј код куће а немој другима да квариш журају

Или, ово са самоспаљивањем што су момци предложили исто није лоша солуција. Ти као подржавалац гутача жаба и бројача сперматозоида Зорана Ђинђића, на теби је да изразиш морални отклон Зипо начином.
A jesi ti pobegao iz nekog Horor filma?
Hoces mi se sada pojaviti na prozoru sa nozem?

Jezivo... jezivo... odakle ti pises? Iz zatvora? Iz ludnice?

Iskreno se nadam da si negde dobro zakljucan...

fosilvaso:
hebate, sličan tekst su 15 godina slušali i Srbi i u Hrvatskoj?
Jesi i ti čitala Francekova Sabrana Dela?:)

Pa vi se, izgleda nigde ne prilagodjavate
U Srbiju ste se doselili u velikom broju, omoguceno vam je da zivite normalno ali ne ochekujete valjda da se slozimo sa vama oko "svinjarija" koje ste pravili u ratu
Hvala Bogu,na sudu u Hagu Srbija nije proglashena krivom za genocid ali mora da se izjasni o Srebrenici. Da vas nema ovde u tolikom broju, ili da se u Srbiji nije krio vash"heroj" Mladic (setite se stradalih vojnika na Banjici) niko od Srbije ne bi ochekivao ni trazio da se izjasni o Srebrenici u kojoj je izvrshen GENOCID

alergicna:
Naravno da skupshtina Srbije treba da se izjasni o zlochinu u Srebrenici,tachnije da osudi i prizna u ime Bosanskih Srba i time da stavi tachku na ratove koji su vodili ratni profiteri, sve u slavu srpstva i pravoslavlja.
Da se zauvek obrachuna sa zlochincima i da konachno pochne da se bavi ZIVOTOM I BUDUCNOSHCU ove jadne napacene zemlje
Kome se to ne svidja, neka ode iz Srbije, neka pronadje utochishte za svoje bolesne patriotske ideje na drugom mestu, kad vec ne mogu da se prilagode zivotu u civilizaciji, jer stvarno je DOSTA i PREVISHE.
Ko nije sposoban da se suochi sa tim neka potrazi pomoc, "Vijetnamski sindrom" se lechi u specijalizovanim ustanovama, jer ovako, na slobodi mogu da budu opasni po okolinu

Nemaš ti pojma...
Patriote da idu iz Srbije ?
Pa valjda ako su patriote oni su verni svojoj zemlji,a
ko ne voli svoju zemlju (taj neće voleti ni tuđu) neka ide

Glupost i Autogolovi:
Sad čekamo da se predsednik Srbije u ime Jevreja izvini svetu za Hristovo raspeće

nesha taxista:
Izgleda da priličan broj forumaša ne razlikuje termine ratni zločin i genocid. Na ovom sudu se sudilo isključivo za genocid. Znači, ako ste gledali saopštavanje presude, jasno je rečeno da Srbija jeste kriva za užasne zločine, ali ne i za genocid, koji se inače po mišljenju suda desio samo u Srebrenici.

Дакле - нисмо Немци
Код Енглеза никада није доказано.
Ни за Американце..

Е а сада идемо да видимо ко је крив појединачно за распећа и ко му је наредио да их ради.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back