S Schutz Aktivan član Banovan Poruka 1.293 24.08.2009. u 15:22 - Tadićev zakon o informisanju će ipak biti izglasan! #26
Skydancer Elita Poruka 23.426 24.08.2009. u 15:25 - Tadićev zakon o informisanju će ipak biti izglasan! #27 Enchanted: Nego šta je sledeći potez je kuvanje neistomišljenika u kazanu na Trgu Republike pa ti vidi šta ćeš Kliknite za proširenje... Pravice sapun od neistomisljenika.
Enchanted: Nego šta je sledeći potez je kuvanje neistomišljenika u kazanu na Trgu Republike pa ti vidi šta ćeš Kliknite za proširenje... Pravice sapun od neistomisljenika.
shojo maho Buduća legenda Banovan Poruka 29.141 24.08.2009. u 15:44 - Tadićev zakon o informisanju će ipak biti izglasan! #28 Тихи: u tvom slucaju bi zaista bilo odlicno da tako i bude. znaci ti podrzavas ovaj izuzetno nedemokratski zakon o informisanju protiv kojeg su se digla sva novinska udruzenja u srbiji? Kliknite za proširenje... ne bi Tikomire, znam ja da ne mislis tako, podrzavam sve protiv cega si ti, sad vise i ne obracam paznju, ako si ti otvorio temu o necemu i protiv toga si ja sam automatski za. Poslednja izmena: 24.08.2009.
Тихи: u tvom slucaju bi zaista bilo odlicno da tako i bude. znaci ti podrzavas ovaj izuzetno nedemokratski zakon o informisanju protiv kojeg su se digla sva novinska udruzenja u srbiji? Kliknite za proširenje... ne bi Tikomire, znam ja da ne mislis tako, podrzavam sve protiv cega si ti, sad vise i ne obracam paznju, ako si ti otvorio temu o necemu i protiv toga si ja sam automatski za.