Тадићев млади социјалита

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popokatepetl:
Е јутрос сам у неким новинама прочитао да су у Новој или Старој Пазови осванули усташки графити. Сад не могу да неђем у којим новинама. Шта ради демократска власт?
Zauzeti su drugim poslovima.
Proces grabezi (oko) fotelja jos nije okoncan :(

Pa nije to nego tatica lopov mu je tada bio u SPS-u i krao kao besan pa je i sincic taticinim stopama.Jbg moralo se krasti da bi se imalo para da se sin posalje u inostranstvo na skolovanje dok su njegovi vrsnjaci ovde cepali vojsku i sl.

Nego da li je taj Vuk Pozderac sluzio vojsku???/ Pa vreme mu je bilo vec odavno da to odradi ?

Регистра, није само из Курира има и у другим новинама. Ви знате само да лајете против Курира, ако не пише нешто позитивно по вас. Оно што ме је зачудило пре неки дан је да сте се сви ви позивали на Курир због неких чланака.

popokatepetl:
Регистра, није само из Курира има и у другим новинама. Ви знате само да лајете против Курира, ако не пише нешто позитивно по вас. Оно што ме је зачудило пре неки дан је да сте се сви ви позивали на Курир због неких чланака.

Kojih članaka, šta im se omaklo?

Torrente BG:
Pa nije to nego tatica lopov mu je tada bio u SPS-u i krao kao besan pa je i sincic taticinim stopama.Jbg moralo se krasti da bi se imalo para da se sin posalje u inostranstvo na skolovanje dok su njegovi vrsnjaci ovde cepali vojsku i sl.

Nego da li je taj Vuk Pozderac sluzio vojsku???/ Pa vreme mu je bilo vec odavno da to odradi ?
Па не можеш само рећи за некога да је лопов,ајде дај неке аргументе за то што говориш,тако могу и ја рећи да си ти лопов.

Гоку:
Па не можеш само рећи за некога да је лопов,ајде дај неке аргументе за то што говориш,тако могу и ја рећи да си ти лопов.

Jok nije mu cale lopov.Bio direktorcic u Jugopetrolu u ekipi sa onim Tomicem i ostalom bagrom lopovskom. Ako je nesto jasno kao dan a to je da je taj Jugopetrol bio steciste lopova kao i jos neke firme ,recimo JAT.Sve lopov do lopova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back