Tadicev diplomatski fijasko u Americi

Chedo Kokardic:
Pa tacno je da nisu imali pare al sada imaju i tehnologiju i pare - ruske devizne rezerve su premasile 260 milijardi dolara dok americke iznose tek nekih 100 milijardi pa ti vidi. Jos akd pogledas da Amerikanci ne mogu da lansiraju vec duze vreme bez nekog kvara i nezgode ove Space Shuttlo-ve ruska premoc je jos vidljivija.

Е где ми је сада Фараон па да апдејтује листу првих десет централних банака по девизним резервама.
Веома поучна - нема Америке.

Evo ti odgovor od mene. Lista prvih 10 zemalja sa najvise deviznih rezervi na svetu. Kao sto mozes i sam videti nigde nema Amerike :D

Central Bank/Monetary Authority billion USD (end of month)

People's Republic of China $941 (June)
Japan $878 (August)
Republic of China (Taiwan) $261 (August)
Russia $260 (September 11)
Republic of Korea $227 (August)
India $166 (August 141)
Singapore $130 (August)
Hong Kong $128 (August)

Chedo Kokardic:
Evo ti odgovor od mene. Lista prvih 10 zemalja sa najvise deviznih rezervi na svetu. Kao sto mozes i sam videti nigde nema Amerike :D

Central Bank/Monetary Authority billion USD (end of month)

People's Republic of China $941 (June)
Japan $878 (August)
Republic of China (Taiwan) $261 (August)
Russia $260 (September 11)
Republic of Korea $227 (August)
India $166 (August 141)
Singapore $130 (August)
Hong Kong $128 (August)

e posle ovog..
propada amerika 100% :wink:

A Indija je najjača fora... Pa oni se i dalje vozaju na krovu vagona i autobusa u vozilima tipa KO TO TAMO PEVA. Ali bitne su rezerve... I moj drugar ima motor. Kupio ga je pre 8 godina (tako nešto), vozio ga je 4 ili 5 puta dosad, prešao manje od 100km.... Ali on ''ima'' motor, a ja nemam....

Па знаш шта кад те буде поседовао, као што Митал поседује украјинску челичну индустрију...
Не знам шта је било са планом да се откупи Арселор који је белгијско-француски.

Sto se tice "ugleda" koji Tadic uziva u Americi dovoljno se setiti se sramote prilikom podizanja zastave kad ga nije udostojio dolaska niko od tolikih americkih zvanicnika s kojima on kontaktira, vec su mu poslali tri policajca prasinara. Jednostavno sluge ne vole ni njihovi gospodari.

dostojandocekqf6.jpg

a možemo i ovog da se podsetimo...

Dakle, ondašnje rukovanje sa crncom nam sada može doneti velike poene kod Obame!

Back