Tadić spremio 14.000 otkaza , otpušteni će dobiti otpremnine u visini 6 plata

bas je sve ko u ovoj karikaturi

04.jpg

bas je sve ko u ovoj karikaturi

04.jpg

Znam, gledala sam taj strip u Blicu od pre jedno 2 nedelje. I ja sam se smejala.:)

Stvarno,ne znaju ni da heftaju, al' sto je najgore, u Nisu sede jedan drugom na glavi, toliko nema mesta. A DS kadar je uglavnom mlad, i cim se zaposli, bira gde ce i sta da radi, a starije sluzbenice ne mogu ni bar da rade u MZ blize svom mestu, npr. ako je selo ili prigradsko naselje u pitanju.

Znam, gledala sam taj strip u Blicu od pre jedno 2 nedelje. I ja sam se smejala.:)

Stvarno,ne znaju ni da heftaju, al' sto je najgore, u Nisu sede jedan drugom na glavi, toliko nema mesta. A DS kadar je uglavnom mlad, i cim se zaposli, bira gde ce i sta da radi, a starije sluzbenice ne mogu ni bar da rade u MZ blize svom mestu, npr. ako je selo ili prigradsko naselje u pitanju.

Da bre,na jednom radnom stolu sede po troje :hahaha: uzas

Poslednja izmena:
Dragicka narode - STIZU OTKAZI

Sta mislite da li ce vlast realizovati ovo Tadicevo predizborno obecanje o 14.000 otkaza?

Drugo Dijana Dragutinovic najavljuje najveca otpustanja u opstinama na jugu Srbije

Mesto da gase svoje agencije zavode i fondove - ceh krize vlasti ce platiti sirotinja sa juga Srbije izgleda. Ove beogradske birokrate niko nece smeti ni da dirne.

Ne valja kada se drzi velika administracija. Kada se otpusta birokratija opet ne valja. :mrgreen: U Centralnoj Srbiji nema ko se nije sve ubacivao u opstinsku upravu,sve to treba racionalizovati. Samo jedna stvar - neka cistka krene iz centrale pa postepeno dalje.

Znaju svi oni da su došli do zaposlenja preko veza i partija,dovoljno su uzeli para za nerad,poenta je što će otkaz dobiti i oni koji tu rade možda 20 god.a i neki koji nemaju veze sa strankama ili ljudi koji su pošteno radili službenički i činovnički posao a nije blejao.

pa ti ce prvi da dobiju otkaze a ovi sto su pokriveni preko stranaka na vlasti oni ce da ostanu.

Ti tvojim radnicima daš otkaz i bez otpremnine.
Tadić je još i dobar...
Само заборављаш да је Тихи, као и сваки приватник, САМ инвестирао и организовао делатност и да при томе, највероватније, НИЈЕ НИКОМ НИШТА ОБЕЋАВАО!!!
За разлику од Тадића он своју "снагу и моћ" не дугује никоме, до самом себи!!!:worth::worth::worth:

Dragicka narode - STIZU OTKAZI

Sta mislite da li ce vlast realizovati ovo Tadicevo predizborno obecanje o 14.000 otkaza?

Drugo Dijana Dragutinovic najavljuje najveca otpustanja u opstinama na jugu Srbije

Mesto da gase svoje agencije zavode i fondove - ceh krize vlasti ce platiti sirotinja sa juga Srbije izgleda. Ove beogradske birokrate niko nece smeti ni da dirne.

Pa koliko se secam kad su objavljivali koliko ima tih parazita po opstinama bas na jugu ih je najvise...valjda u Leskovcu neka bruka njih radi u optini....i u jos nekim gradovima tu na jugu.

Back