- Poruka
- 1.302
Vi kad ne biste u svakoj drugoj pominjali DB, otpala bi vam pisa, zar ne?Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi kad ne biste u svakoj drugoj pominjali DB, otpala bi vam pisa, zar ne?Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.
Taj rad, 95% gradjana Srbije su sto agenti, sto saradnici svemocne i zloglasne uDBe, ali 5% nepokorivih teletabisa se jos opire.Ne nego vas onda ne bi lepo opisali.
Taj rad, 95% gradjana Srbije su sto agenti, sto saradnici svemocne i zloglasne uDBe, ali 5% nepokorivih teletabisa se jos opire.
![]()
pa rekla je Kolundzija da ce praviti koalicije, Rasim ce bitio na listi sigurno , a sa Dinkicem se vode pregovori navodno je trazio 15% mandata al ovi iz DSa smatraju da mu je previse al ce se dogovoriti sigurno , moguce je da i Canka stave na listu a za Cedu nisam siguran.,Ne volim bas za LDP ali ako DS treba da se udruzuje sa nekim to su oni i Gej 17 plus Madjarice i Chanak
To je ukrupnjavanje glasova u startu . Ako se Tadic ni sa kim ne udruzi e pa onda je stvarno neverovatan.
Sam ce biti kriv ako opet dodje Tunjavi i Selja plus radikali .
Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.
pa rekla je Kolundzija da ce praviti koalicije, Rasim ce bitio na listi sigurno , a sa Dinkicem se vode pregovori navodno je trazio 15% mandata al ovi iz DSa smatraju da mu je previse al ce se dogovoriti sigurno , moguce je da i Canka stave na listu a za Cedu nisam siguran.,
pa nije jos nista odluceno ,mada mozda bi bilo i bolje da idu u dve kolone jer ako pogledamo rejting LDPa i Cedin rezultat na izborima gotovo sigurno prelaze cenzus mmada ni jedna zajednicka lista ne bi bilo lose resenje al sumnjam da mogu da predju 110 poslanika a treba im bar 120Pa onda oni precutno podrzavaju put srbije u izolaciju izostavljanjem ldp-a sa liste? [sto se moze desiti jedino ako ldp ne bude hteo na listu sto opet sumnjam]
pa nije jos nista odluceno ,mada mozda bi bilo i bolje da idu u dve kolone jer ako pogledamo rejting LDPa i Cedin rezultat na izborima gotovo sigurno prelaze cenzus mmada ni jedna zajednicka lista ne bi bilo lose resenje al sumnjam da mogu da predju 110 poslanika a treba im bar 120
Juče, u Utisku nedelje, Tadić je rekao da nam ne treba nova revolucija. Dakle, jedini razuman put je - postepeno.Jedno je ako on to kaze ali ne zeli a po tvojim postovima vidim da bi "tadic zeleo" da srbija polako dodje...znaci ne odmah nego polako...nama je dosta otezanja
Ako neko ne nastavlja Đinđićevu politiku, to je LDP. Na primer, uporedi Đinđićevu politiku prema Kosovu sa LDP-ovom.treba nam nastavak reformi koje je djindjic zapoceo...
od kada je djindjic preminuo vise ne lici na sebe...
LDP će svoj maksimum postići na izborima 11.maja. U bližoj budućnosti rejting LDP-a će počećeti da pada što će neminovno dovesti do toga da dotična stranka postane vanparlamentarna partija.ako dodje do toga imace vise i ldp i to je sasvim normalno da opozicione stranke dobijaju na rejtingu...Ali to nije jacanje zato sto su dobri nego zato sto su ovi drugi losi..
DS sada ima koliko ima, pre svega zbog distanciranja od nakaradne politike Čedomira Jovanovića.zato ds i ima sada koliko ima
Istina boli.
Ja verujem nekim ljudima koji ga dobro poznaju.Da bi neko od nas procenio ko je dobar covek morao bi da poznaje licno sve njih...tako da to nije argument...
Smatram da je režim Slobodana Miloševića najveći krivac što je Srbija sada nestabilna zemlja. Ali, veliki deo krivice snose Amerika i EU.Znaci ti ne krivis rezim slobodana milosevica i ne smatras da je Vojslav, dr. Kostunica kriv za tu nestabilnost? Srbija ce morati da nastavi reforme da bi dosla do zeljene stabilnosti...
Poenta je da radikalizam destabilzuje Srbiju. Stranke koje zastupaju radikalizam su LDP i SRS. Ovi prvi građanski radikalizam a ovi drugi nacionalistički radikalizam.Stabilna srbija sa jasnim politicarima koji cuvaju stav svojih glasaca a ne cute kada je najvaznije da se izda saopstenje. I na kraju, stabilna srbija u evropi a ne ovde gde jeste...
Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.Poklapa se sa Tadicevim izjavama...da li je to tadicevo misljenje to je pitanje...
LDP bi bio izvučen iz konteksta, da se Tadić nije distancirao od LDP-a. Međutim, on se jeste distancirao od LDP-a.tadic se nije distancirao od ldp-a nego je nabrojao vise stranaka...Dakle ldp je izuvcen iz konteksta gde su se nalazile jos neke stranke... Drugo, on je predsednik svih gradjana bez obzira na njihovu opredeljenost, nacionalnost ili boju koze... Ovako izvucena izjava znaci da Tadic zeli samo da udovolji stavovima pojedinih njegovih biraca... Ako je tako to je trebao reci kad se kandidovaoali on to nije rekao niti ja mislim da on to misli nego si ti to samo izvukao
![]()
Umesto argumenata - vređanje. Tako karakteristično za LDP-ovce.Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.
on je dobio mandat da zaposli ljude i uvede ih u EU ne kada umru nego za zivota...znaci nama trebaju odmah bolje plate i reforma svega sto je lose a ne postepeno....Juče, u Utisku nedelje, Tadić je rekao da nam ne treba nova revolucija. Dakle, jedini razuman put je - postepeno.
djindjic je ubijen pre 5 godina...tada je bilo malo drugacije... Drugo ldpova politika je prema kosovu sasvim ok zato sto se zalaze za nase ljude tamo a ne za albance...Ako neko ne nastavlja Đinđićevu politiku, to je LDP. Na primer, uporedi Đinđićevu politiku prema Kosovu sa LDP-ovom.
mozda 2012 godine...LDP će svoj maksimum postići na izborima 11.maja. U bližoj budućnosti rejting LDP-a će počećeti da pada što će neminovno dovesti do toga da dotična stranka postane vanparlamentarna partija.
veoma su distanciraniDS sada ima koliko ima, pre svega zbog distanciranja od nakaradne politike Čedomira Jovanovića.
verovatno. Ti to najbolje znas...Istina boli.
Nama ne treba dobar covek nego nam treba sposoban covek... Dal je gradonacelnik indjije dobar covek mene ne interesuje cinjenica je da se indjija razvija...Ja verujem nekim ljudima koji ga dobro poznaju.
pa da...ako se sutra promeni vlast ode i ti sa njima...moze i ovo i ono... Sta su ti krivi amerika i EU za nestabilnost u zemlji? Oni su iz cista mira bombardovali srbiju i sve to?Tako ne misle glasaci ds-a...Smatram da je režim Slobodana Miloševića najveći krivac što je Srbija sada nestabilna zemlja. Ali, veliki deo krivice snose Amerika i EU.
Vama je radikalizam bio dobar dok niste dosli na vlast... sad vam je potaman ne biste da se ista menja...Poenta je da radikalizam destabilzuje Srbiju. Stranke koje zastupaju radikalizam su LDP i SRS. Ovi prvi građanski radikalizam a ovi drugi nacionalistički radikalizam.
tadiceva izjava je misljenje onoga ko mu pise "puskice"...Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.
videcemo posle izbora...LDP bi bio izvučen iz konteksta, da se Tadić nije distancirao od LDP-a. Međutim, on se jeste distancirao od LDP-a.
vi argumente ne priznajete - zlocine ne ispitujete - vredjanje je ok dok je sa vase strane... ali cim nije po tvome onda je to lose...ajde bre...Umesto argumenata - vređanje. Tako karakteristično za LDP-ovce.
Da, ta stranka bi ga povukla na dno, setimo se kako je DS bio skoro na dnu, dok nije očistio svoje redove od lopuža i ekstremista kakvi su Kolesar, Čeda i slični, posle toga rejting im je naglo porastao.Izvor: Beta, Tanjug
Prilično mi je drago što se Tadić distanicira od LDP-a.
http://www.studio-b.co.yu/vest.php?Id=19838
ЛДП...ванпарламентарна странка...ма биће места за њих у ЦЗ.
E pa ne moze odmah. Mađarska, Poljska & co, nisu odmah uspeli da ostvare potrebne evropske standarde.on je dobio mandat da zaposli ljude i uvede ih u EU ne kada umru nego za zivota...znaci nama trebaju odmah bolje plate i reforma svega sto je lose a ne postepeno....
Da, Đinđić je ubijen pre 5 godina, ali to je bila njegova politika. Drago mi je da smo se slozili da LDP nije nastavljac Đinđićeve politike.djindjic je ubijen pre 5 godina...tada je bilo malo drugacije... Drugo ldpova politika je prema kosovu sasvim ok zato sto se zalaze za nase ljude tamo a ne za albance...
Dovoljno je da kazem da su u DS-u marginalizovani clanovi kojima je bliza politika LDP-a. Na primer, Zoran Zivkovic.veoma su distancirani...ne racunajuci tebe i mozda jos par ljudi iz cele stranke...koji ste iz jula presli u ds posle petog oktobra...dok sam ja izasao da me ne bi prozivali da izvlacim korist iz revolucije...
Znam da je Tadić sposoban.verovatno. Ti to najbolje znas...
Trebaju nam političari koji su i sposobni i pošteni. Pogotovo u borbi protiv korupcije.Nama ne treba dobar covek nego nam treba sposoban covek... Dal je gradonacelnik indjije dobar covek mene ne interesuje cinjenica je da se indjija razvija...
Evo šta kaze Ljubiša Rajić, intelektualac koji je blizak DS-u:pa da...ako se sutra promeni vlast ode i ti sa njima...moze i ovo i ono... Sta su ti krivi amerika i EU za nestabilnost u zemlji? Oni su iz cista mira bombardovali srbiju i sve to?Tako ne misle glasaci ds-a...
Radikalizam je dobar samo ako nije kontraproduktivan.Vama je radikalizam bio dobar dok niste dosli na vlast... sad vam je potaman ne biste da se ista menja...
Revolucija je radikalizam.jos da te pitam - tebi je "Evropska integracija nema alternativu" radikalizam? Ili ti je mozda lustracija radikalizam? Ili ti je mozda zabrana monopola radikalizam?![]()
Kao sto rekoh, Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.tadiceva izjava je misljenje onoga ko mu pise "puskice"...
Ja ne vređam, a i ne bih rekao da je vređanje karakteristicno za DS-ovce.vi argumente ne priznajete - zlocine ne ispitujete - vredjanje je ok dok je sa vase strane... ali cim nije po tvome onda je to lose...ajde bre...