Tadić: S kojim moralnim opravdanjem LDP postavlja uslove DS-u

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne nego vas onda ne bi lepo opisali.
Taj rad, 95% gradjana Srbije su sto agenti, sto saradnici svemocne i zloglasne uDBe, ali 5% nepokorivih teletabisa se jos opire.

asterix.jpg

Ne volim bas za LDP ali ako DS treba da se udruzuje sa nekim to su oni i Gej 17 plus Madjarice i Chanak

To je ukrupnjavanje glasova u startu . Ako se Tadic ni sa kim ne udruzi e pa onda je stvarno neverovatan.

Sam ce biti kriv ako opet dodje Tunjavi i Selja plus radikali .
pa rekla je Kolundzija da ce praviti koalicije, Rasim ce bitio na listi sigurno , a sa Dinkicem se vode pregovori navodno je trazio 15% mandata al ovi iz DSa smatraju da mu je previse al ce se dogovoriti sigurno , moguce je da i Canka stave na listu a za Cedu nisam siguran.,

Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.

pa ne primam se odgovaram mu kao daje dsovac stvarno iako znam da nije... :D a ja sad i uvek cu reci da ds ne radi svoj posao kako bi trebao ali opet radi bolje nego ostali tj najmanje lose... :D

pa rekla je Kolundzija da ce praviti koalicije, Rasim ce bitio na listi sigurno , a sa Dinkicem se vode pregovori navodno je trazio 15% mandata al ovi iz DSa smatraju da mu je previse al ce se dogovoriti sigurno , moguce je da i Canka stave na listu a za Cedu nisam siguran.,

Pa onda oni precutno podrzavaju put srbije u izolaciju izostavljanjem ldp-a sa liste? [sto se moze desiti jedino ako ldp ne bude hteo na listu sto opet sumnjam]

Pa onda oni precutno podrzavaju put srbije u izolaciju izostavljanjem ldp-a sa liste? [sto se moze desiti jedino ako ldp ne bude hteo na listu sto opet sumnjam]
pa nije jos nista odluceno ,mada mozda bi bilo i bolje da idu u dve kolone jer ako pogledamo rejting LDPa i Cedin rezultat na izborima gotovo sigurno prelaze cenzus mmada ni jedna zajednicka lista ne bi bilo lose resenje al sumnjam da mogu da predju 110 poslanika a treba im bar 120

pa nije jos nista odluceno ,mada mozda bi bilo i bolje da idu u dve kolone jer ako pogledamo rejting LDPa i Cedin rezultat na izborima gotovo sigurno prelaze cenzus mmada ni jedna zajednicka lista ne bi bilo lose resenje al sumnjam da mogu da predju 110 poslanika a treba im bar 120

ako se stvori takva lista onda se stvara referendumska atmosfera... Ako je BT pobedio na predsednickim moze i ta koalicija pobediti jos i ubedljivije jer je vece pitanje postavljeno... Ovako bez referendumske atmosfere narod nece biti svestan da smo na rasksrsnici a oni trebaju jasno da stave do znanja da ta predizborna koalicija nece praviti koaliciju nisakim posle izbora i resen problem :D

Jedno je ako on to kaze ali ne zeli a po tvojim postovima vidim da bi "tadic zeleo" da srbija polako dodje...znaci ne odmah nego polako...nama je dosta otezanja
Juče, u Utisku nedelje, Tadić je rekao da nam ne treba nova revolucija. Dakle, jedini razuman put je - postepeno.
treba nam nastavak reformi koje je djindjic zapoceo...
od kada je djindjic preminuo vise ne lici na sebe...
Ako neko ne nastavlja Đinđićevu politiku, to je LDP. Na primer, uporedi Đinđićevu politiku prema Kosovu sa LDP-ovom.
ako dodje do toga imace vise i ldp i to je sasvim normalno da opozicione stranke dobijaju na rejtingu...Ali to nije jacanje zato sto su dobri nego zato sto su ovi drugi losi..
LDP će svoj maksimum postići na izborima 11.maja. U bližoj budućnosti rejting LDP-a će počećeti da pada što će neminovno dovesti do toga da dotična stranka postane vanparlamentarna partija.
zato ds i ima sada koliko ima
DS sada ima koliko ima, pre svega zbog distanciranja od nakaradne politike Čedomira Jovanovića.
Istina boli.
Da bi neko od nas procenio ko je dobar covek morao bi da poznaje licno sve njih...tako da to nije argument...
Ja verujem nekim ljudima koji ga dobro poznaju.
Znaci ti ne krivis rezim slobodana milosevica i ne smatras da je Vojslav, dr. Kostunica kriv za tu nestabilnost? Srbija ce morati da nastavi reforme da bi dosla do zeljene stabilnosti...
Smatram da je režim Slobodana Miloševića najveći krivac što je Srbija sada nestabilna zemlja. Ali, veliki deo krivice snose Amerika i EU.
Stabilna srbija sa jasnim politicarima koji cuvaju stav svojih glasaca a ne cute kada je najvaznije da se izda saopstenje. I na kraju, stabilna srbija u evropi a ne ovde gde jeste...
Poenta je da radikalizam destabilzuje Srbiju. Stranke koje zastupaju radikalizam su LDP i SRS. Ovi prvi građanski radikalizam a ovi drugi nacionalistički radikalizam.
Poklapa se sa Tadicevim izjavama...da li je to tadicevo misljenje to je pitanje...
Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.
tadic se nije distancirao od ldp-a nego je nabrojao vise stranaka...Dakle ldp je izuvcen iz konteksta gde su se nalazile jos neke stranke... Drugo, on je predsednik svih gradjana bez obzira na njihovu opredeljenost, nacionalnost ili boju koze... Ovako izvucena izjava znaci da Tadic zeli samo da udovolji stavovima pojedinih njegovih biraca... Ako je tako to je trebao reci kad se kandidovao ;) ali on to nije rekao niti ja mislim da on to misli nego si ti to samo izvukao :D
LDP bi bio izvučen iz konteksta, da se Tadić nije distancirao od LDP-a. Međutim, on se jeste distancirao od LDP-a.
Nemojte da se primate na provokacije ovog bezmozgaša DB5 njegovo je da sada kada je jedino rešenje za Srbiju udruživanje DSa i LDPa upravo tu opciju i pljuje.
Umesto argumenata - vređanje. Tako karakteristično za LDP-ovce.

Juče, u Utisku nedelje, Tadić je rekao da nam ne treba nova revolucija. Dakle, jedini razuman put je - postepeno.
on je dobio mandat da zaposli ljude i uvede ih u EU ne kada umru nego za zivota...znaci nama trebaju odmah bolje plate i reforma svega sto je lose a ne postepeno....

Ako neko ne nastavlja Đinđićevu politiku, to je LDP. Na primer, uporedi Đinđićevu politiku prema Kosovu sa LDP-ovom.
djindjic je ubijen pre 5 godina...tada je bilo malo drugacije... Drugo ldpova politika je prema kosovu sasvim ok zato sto se zalaze za nase ljude tamo a ne za albance...

LDP će svoj maksimum postići na izborima 11.maja. U bližoj budućnosti rejting LDP-a će počećeti da pada što će neminovno dovesti do toga da dotična stranka postane vanparlamentarna partija.
mozda 2012 godine...

DS sada ima koliko ima, pre svega zbog distanciranja od nakaradne politike Čedomira Jovanovića.
veoma su distancirani :mrgreen:...ne racunajuci tebe i mozda jos par ljudi iz cele stranke...koji ste iz jula presli u ds posle petog oktobra...dok sam ja izasao da me ne bi prozivali da izvlacim korist iz revolucije...

verovatno. Ti to najbolje znas...

Ja verujem nekim ljudima koji ga dobro poznaju.
Nama ne treba dobar covek nego nam treba sposoban covek... Dal je gradonacelnik indjije dobar covek mene ne interesuje cinjenica je da se indjija razvija...

Smatram da je režim Slobodana Miloševića najveći krivac što je Srbija sada nestabilna zemlja. Ali, veliki deo krivice snose Amerika i EU.
pa da...ako se sutra promeni vlast ode i ti sa njima...moze i ovo i ono... Sta su ti krivi amerika i EU za nestabilnost u zemlji? Oni su iz cista mira bombardovali srbiju i sve to?Tako ne misle glasaci ds-a...

Poenta je da radikalizam destabilzuje Srbiju. Stranke koje zastupaju radikalizam su LDP i SRS. Ovi prvi građanski radikalizam a ovi drugi nacionalistički radikalizam.
Vama je radikalizam bio dobar dok niste dosli na vlast... sad vam je potaman ne biste da se ista menja...

I jos da te pitam - tebi je "Evropska integracija nema alternativu" radikalizam? Ili ti je mozda lustracija radikalizam? Ili ti je mozda zabrana monopola radikalizam? :neutral:

Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.
tadiceva izjava je misljenje onoga ko mu pise "puskice"...
LDP bi bio izvučen iz konteksta, da se Tadić nije distancirao od LDP-a. Međutim, on se jeste distancirao od LDP-a.
videcemo posle izbora...

Umesto argumenata - vređanje. Tako karakteristično za LDP-ovce.
vi argumente ne priznajete - zlocine ne ispitujete - vredjanje je ok dok je sa vase strane... ali cim nije po tvome onda je to lose...ajde bre...

on je dobio mandat da zaposli ljude i uvede ih u EU ne kada umru nego za zivota...znaci nama trebaju odmah bolje plate i reforma svega sto je lose a ne postepeno....
E pa ne moze odmah. Mađarska, Poljska & co, nisu odmah uspeli da ostvare potrebne evropske standarde.
djindjic je ubijen pre 5 godina...tada je bilo malo drugacije... Drugo ldpova politika je prema kosovu sasvim ok zato sto se zalaze za nase ljude tamo a ne za albance...
Da, Đinđić je ubijen pre 5 godina, ali to je bila njegova politika. Drago mi je da smo se slozili da LDP nije nastavljac Đinđićeve politike.
veoma su distancirani :mrgreen:...ne racunajuci tebe i mozda jos par ljudi iz cele stranke...koji ste iz jula presli u ds posle petog oktobra...dok sam ja izasao da me ne bi prozivali da izvlacim korist iz revolucije...
Dovoljno je da kazem da su u DS-u marginalizovani clanovi kojima je bliza politika LDP-a. Na primer, Zoran Zivkovic.
verovatno. Ti to najbolje znas...
Znam da je Tadić sposoban.
Nama ne treba dobar covek nego nam treba sposoban covek... Dal je gradonacelnik indjije dobar covek mene ne interesuje cinjenica je da se indjija razvija...
Trebaju nam političari koji su i sposobni i pošteni. Pogotovo u borbi protiv korupcije.
pa da...ako se sutra promeni vlast ode i ti sa njima...moze i ovo i ono... Sta su ti krivi amerika i EU za nestabilnost u zemlji? Oni su iz cista mira bombardovali srbiju i sve to?Tako ne misle glasaci ds-a...
Evo šta kaze Ljubiša Rajić, intelektualac koji je blizak DS-u:

"Bilo je grešaka u proceni Evropske unije da je ovo područje gde će se njihovi interesi i interesi SAD-a početi sukobljavati vrlo ozbiljno. To se danas vidi po mnogim procenama. U projekciji razvoja danske odbrane u sledećih petnaest godina, date pre dve godine, predviđa se, kao jedna od alternativa, i mogući vojni sukob između Evropske unije i SAD-a. Bila je ovde i jedna gomila ličnih, privatnih interesa. Nekome je bilo u interesu da ovde preuzme neke teritorije, ne zato što su im teritorije potrebne, već zbog resursa koji tu postoje. Svi ti spoljni elementi su učestvovali u tome da oblikuju ovaj sukob koji je ipak potekao zbog toga što su se naši političari sukobili oko preraspodele političke i ekonomske moći. Mislim da tu postoji i gluposti i neznanja i zlonamernog i nezainteresovanosti i nesposobnosti da se vidi dalje od prvih izbora u Nemačkoj ili Francuskoj. Mnogi i dan danas jako lepo žive od toga što je ovde i dalje krizno područje. Ipak nije mala stvar dobijati 10 – 15 hiljada eura mesečnu platu bez poreza zato što negde u nekoj ex YU zabiti rešavaš neki problem. Posle toga, sa stečenim iskustvom i položajem, ideš dalje da sličan problem rešavaš negde drugde."

Link http://www.danas.org/content/Article/837810.html
Vama je radikalizam bio dobar dok niste dosli na vlast... sad vam je potaman ne biste da se ista menja...
Radikalizam je dobar samo ako nije kontraproduktivan.
jos da te pitam - tebi je "Evropska integracija nema alternativu" radikalizam? Ili ti je mozda lustracija radikalizam? Ili ti je mozda zabrana monopola radikalizam? :neutral:
Revolucija je radikalizam.
tadiceva izjava je misljenje onoga ko mu pise "puskice"...
Kao sto rekoh, Tadićeva izjava je Tadićevo mišljenje dok se ne dokaže suprotno.
vi argumente ne priznajete - zlocine ne ispitujete - vredjanje je ok dok je sa vase strane... ali cim nije po tvome onda je to lose...ajde bre...
Ja ne vređam, a i ne bih rekao da je vređanje karakteristicno za DS-ovce.

Back