Tadic Premijer

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
О томе и причам колега Л1. И говорим да треба младе гурнути у ватру као нпр. господина Ђиласа и Костреша. Додуше овај други ме је мало разочарао.

dr hirurg:
О томе и причам колега Л1. И говорим да треба младе гурнути у ватру као нпр. господина Ђиласа и Костреша. Додуше овај други ме је мало разочарао.
Gospodine doktore,zaboravili ste gospodina Bojana Pajtica,perspektivnog Premijera AP Vojvodine.

G. Pajtić nosi na duši (delom) ujdurmu "glasanja iz Bodruma" - sećate li se njegovog "mahanja papirima" na
našim malim TV ekranima?
Osim toga, koji su to njegovi kvaliteti koje sam propustio da vidim (osim što je mlad i obrazovan) ?

Колега А1, написао сам негде за господина Пајтића. Некако гајим према њему анимозитет као персони. Мислим да је један од камелеона о којима сам говорио. Све ради због позиције.

Колега Л1, банална ствар. Рекао да неће да гласа за Устав. Додуше то је његово грађанско право.

A1™:
Kako se sad vec radi kombinatorika preraspodele vlasti posle izbora,zeleo bih ovde potsetiti da DS ima spremno resenje za mesto predsednika Vlade.To je gospodin Bojan Pajtic,sada Premijer AP Vojvodina.Covek je obrazovan,kao politicar u stranci prosao niz uticajnih funkcija,zakljucno sa sefom poslanickog kluba DOS-a.A definitivno drzavnicki zanat savladao je kao predsednik Vlade AP Vojvodine.Prema tome DS za sada nema potrebe da licitira sa nekim drugim licnostima ,koji bi ipak trebali odraditi neku nizu funkciju,tipa gradonacelnika,itd.

Па да, ајде да му дамо један мандат у руке, к'о Маровићу за СЦГ, па да к'о овај води политику отцепљења Војводине. Маровић је у свету заступао интересе независне Црне Горе док ова то још није ни постала, па сад да дамо и Пајчету власт у руке, да направи своју личну државицу. Како су неки људи наивни... :x :x :x

ШЕШЕЉ:
Па да, ајде да му дамо један мандат у руке, к'о Маровићу за СЦГ, па да к'о овај води политику отцепљења Војводине. Маровић је у свету заступао интересе независне Црне Горе док ова то још није ни постала, па сад да дамо и Пајчету власт у руке, да направи своју личну државицу. Како су неки људи наивни... :x :x :x

Није то наива, колега, то је благи каријес уваженог учесника А1..... :razz: :razz: :razz:

ШЕШЕЉ:
Не желим ни да замислим шта је држао у устима кад је зарадио каријес... ;) :lol: :lol: :lol:

Ма зеза се А1.......тек да му прође време......мислио је да ћемо ми остали
да се шлогирамо......... :razz: :razz: :razz:

Back