Tadic podrzao izgradnju veliki dzamije u Bg

eremita:
Хехехе.... не знам да ли се ти правиш наиван или си заиста наиван. И ја, нормално, немам ништа против да исламисти граде џамију - али сходно бројности својих верника - дакле, ако у Бг имају (не знам колико тачно, али рецимо 100 000 верника) а православних има 1, 000 000 - ОНДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ У БЕОГРАДУ ГРАДИ НАЈВЕЋА ЏАМИЈА НА БАЛКАНУ - него у Сарајеву или у Приштини. Ствар је веома проста. Да није тако - онда би обрезани одавно напустили Св.Софију у Истанбулу а не би је преправљали у џамију а сада у "музеј"... НЕМА ЛОГИКЕ У ОНОМЕ ШТО ПИШЕШ.

Београд НИЈЕ ЦЕНТАР ЏАМАХИРИЈЕ - нити то сме постати, а то би био прави циљ грађења огромне џамије. Да неће можда Шиптари са КиМ да ПУТУЈУ да би се овде 5 пута дневно клањали - НЕЋЕ, али ће ДОЋИ ДО НЕМИНОВНЕ МИГРАЦИЈЕ АКО СЕ ОВДЕ БЕЗ ИКАКВОГ ОСНОВА БУДЕ ГРАДИЛА НАЈВЕЋА ЏАМИЈА, просто као пасуљ!!!
Znas kako... Mislim da je trenutno najveca dzamija na Balkanu (ako ne i u Evropi) u Zagrebu. Nesto ne vidim da je pomenuti glavni grad lijepe njihove postao centar dzamahirije.
Rekao bih da je tvoj strah bez osnova. Mene vise plasi to sto nas je sve manje, a vecina nas gleda ili da dodje u Beograd ili da zbrise preko. Ostaje nam jug Srbije totalno pust.

Astral-Blade:
И поред тога, ти мртав-ладан изјављујеш како их треба толерисати. Толеранција у хришћанству има сасвим другачије значење од онога што ти овде заговараш. По теби би требали толерисати и црног ђавола, да нас не би оптужили за нетолерантност :roll:
Ne zelim da se ovo pretvori u cas religije, ali... procitaj Novi Zavet i obrati posebnu paznju na reci Isusa Hrista.

marlon:
pa sad opet iskrivljene teze... dotichni gospodin se krsto pre deset godina.... e sad shta se desilo u njegovom mozgu ako ga je ikada imao u dovoljnoj meri da onako pljuvachki sa svojim istomishljenicima pljuje po spc ne znam, al' da je odurno jeste... crkva mu samo lepo vraca ta njegova go*vna lepshe upakovana iako ni toliko nije zasluzhio...

ma krstio ga je kako Pukovniku DB-a dolikuje,
********* komunjarska ko i njegovi sledbenici shto su...

nj@nj@:
A i ti svašta čitaš.:D Papir trpi sve.
Bilo je komentara samo da nije hteo da skine minđušu tokom krštenja, tako da su i minđušu krstili.
A za tebe ne brinem jer "Vrana vrani oči ne vadi" (navadi me gvozdeni na poslovice)
Ajt da si mi živ i zdrav.

:D :D :D

ma vesht vam Pukovnik
automatski pravi Antihrista :D :D :D

a moz se debilishesh za mindjushu, vranu i shta sve josh... razumem ja tebe
jadnik koji misli da uvek ime odgovor, a kad ono... Pukovnik ga pokopao lichno 8)

Слажем са градњом џамије а локација нек буде-Велико Ратно Острво.
Минарет нек буде висока и може се употребити за предајник за радио, тв и мобилну телефонију. :lol: :-D :-D :lol: :lol: :grin: :grin: :lol:
Што се тиче Косовских цркава, треба условити независност Косова реконструкцијом свих спаљених цркава и манастира+да плате изградњу истих таквих у Србији.
Кад будемо имали реплике Грачанице, Дечана и осталих у Србији, нека иду онда.
А умало да забораим, да плате изградњу станова за несретнике са Косова. ;-)

fosilvaso:
Nesretnici Srbi sa Kosova su za sada u pravnom vakumu i ne zna se u čijoj je nadležnosti njihov problem:
Jesu li iseljene ili raseljene osobe!?

Ма све је то небитно. Наши треба да извуку нешто у замену за Косово. Најбоље кеш, што је више могуће.На то циљају Руси кад кажу-прихватљиво за обе стране.Шиптарима независност, нама паре, Русима ЕПС и НИС. И вук сит и козе на броју.

LIBERTY 3.1:
Ма све је то небитно. Наши треба да извуку нешто у замену за Косово. Најбоље кеш, што је више могуће.На то циљају Руси кад кажу-прихватљиво за обе стране.Шиптарима независност, нама паре, Русима ЕПС и НИС. И вук сит и козе на броју.

Koncesija strancima na 99 godina!?

Back