Tadic opet pljacka vozace u Srbiji preko najnovih setova za prvu pomoc

Тихи

Starosedelac
Poruka
187.615
Komplet hitne "nedoumice" 2.400 RSD
Izvor: B92, Politika

Beograd -- Vozači imaju rok od mesec dana da kupe novi komplet prve pomoći, ali važeći propisi donose mnogo nedoumica za 2.400 dinara koliko će koštati ovi kompleti.

16135088134e4f19dd1b99b398916625_640x360.jpg

----------------------------

Prva pomoć košta kao tri u Nemačkoj
Izvor: Politika, Novosti

Beograd -- Vozače u našoj zemlji, s obzirom da je u 2010. godini registrovano 1.567.113 automobila, nabavka novih kompleta prve pomoći koštaće oko 37 miliona evra.

------------------------

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=08&dd=19&nav_id=536123

Znaci prvo smo imali stare setove hitne pomoci , koji nisu valjali pa smo morali da kupimo nove

Sada ne valjaju ni ovi koje smo kupili prosle godine pa mora da kupimo neke NAJNOVIJE po nekom standardu SRPS Z.B2. 001

Pljacka naroda preko izmisljenih haraca i nameta se nastavlja.

Da ne pricamo da je taj njihov set za hitnu pomoc TRI PUTA SKUPLJI NEGO U NEMACKOJ

A ja pešak! :) :) :) :)

Ali i kao pešak se sećam da ste prošle godine ili tako nešto već zamenjivali stare, tj. kupovali nove.... A sad opet?? Nemaju ni skrupula, ni morala, nit vide dalje od nosa.
Tu je neko napisao da ima i dva kondoma u toj, sada zastareloj i nevažećoj kutiji... jel to sa njuza, ili ozbiljno? U ovoj državi me više ništa ne čudi.

A jel ima Nivea kreme? Ako nema, to je nepravda koju pod hitno treba ispraviti, sa novom verzijom.
Naravno, treba sačekati jedno godinu, pretiti sankcijama, pa onda opet pretiti, tj. zamenuti.

I bas taj, sertifikovani?! :mrgreen:
A sta sa ovima u tranzitu, oni nemaju taj koji mora da se ima... Hoce li ih iskljucivati iz saobracaja?!
Mislim, kad vec mora da se ima TAKAV komplet.... Drugi kompleti ugrozavaju bezbednost saobracaja.... :lol:

A ja sam mislila da to vazi samo za one koji nemaju kompletne ili ispravne pakete prve pomoci (ili nemaju uopste).

Ista takva glupost je i sa sanducicima (postanskim), uskoro ce nam traziti i to da zamenimo - zasto - ne zna se.

Beograd -- Vozači imaju rok od mesec dana da kupe novi komplet prve pomoći, ali važeći propisi donose mnogo nedoumica za 2.400 dinara koliko će koštati ovi kompleti.

Beograd -- Vozače u našoj zemlji, s obzirom da je u 2010. godini registrovano 1.567.113 automobila, nabavka novih kompleta prve pomoći koštaće oko 37 miliona evra.

------------------------

Znaci prvo smo imali stare setove hitne pomoci , koji nisu valjali pa smo morali da kupimo nove

Sada ne valjaju ni ovi koje smo kupili prosle godine pa mora da kupimo neke NAJNOVIJE po nekom standardu SRPS Z.B2. 001

Da ne pricamo da je taj njihov set za hitnu pomoc TRI PUTA SKUPLJI NEGO U NEMACKOJ

a nesto mi se javlja da ove setove iz nemacke po ceni od 300 din uvozi neka tadiceva fantomska firma pa je posle preprodaje srbima za 2400 din set

za veleprodaju je zaduzen Dulic ili onaj zrikavi Petrovic

Pa, dobro sad, jel su to Galenikini setovi ili su nemački?

ovaj novi set ima i tadicevu sliku u kompletu z:D

djubrad lopovska
:rotf:

A ja sam mislila da to vazi samo za one koji nemaju kompletne ili ispravne pakete prve pomoci (ili nemaju uopste).

Ista takva glupost je i sa sanducicima (postanskim), uskoro ce nam traziti i to da zamenimo - zasto - ne zna se.

Pa zna se zasto - kupi se harac za dnevnice i putne troskove raznih glavonja... Usput distributeri omaste brk, poneka lopuza ubode neki procenat... A ovce ni da zableje dok ih sisaju...
Nekad su se bar trudili da nadju kakav-takav izgovor za pljacku, sad ni to...

Ne bi me začudilo da izmisle neke specijalne mrtvačke sanduke
Možda i u njih uguraju neki neophodni set za putovanje ....na onaj svet...

------------------------

NIJE ISTINA ......sada pljaćka ....Dačić ....

Back