Tadic odbio Ahtisarijev plan

sunflowerv:
ali gde su bili kada smo mi prozivljavali pakao 90-tih?
Каакв ти је то резон?
Шта, је ли требало да се врате у Србију? Колико њих је тамо "напољу", из објективних разлога, и у прилици да нису баш тек тако могли да бирају где ће да буду.

А, мисалиш ли да нису многи од њих Србију и оданде помагали и подржавали?

sunflowerv:
Niko ne kaze da bi trebalo da zaborave Srbiju, ali gde su bili kada smo mi prozivljavali pakao 90-tih? Oni su tu samo da nam daju moralnu podrsku da ratujemo protiv tog "zapada", a njima je dobro da tamo zive?!! :roll:
Meni je bila gora 99. kad sam prozivljavala pakao NATO-bombardovanja.
Nekako, nikako vam ne padne na pamet to bombardovanje i taj pakao, a uhvatili ste se 9o. k'o pijan plota.

Norma Kampl:
Каакв ти је то резон?
Шта, је ли требало да се врате у Србију? Колико њих је тамо "напољу", из објективних разлога, и у прилици да нису баш тек тако могли да бирају где ће да буду.

А, мисалиш ли да нису многи од њих Србију и оданде помагали и подржавали?
Procitaj sve sto napisem, pa onda komentarisi. Nemam ja nista protiv tih ljudi, samo kazem da nije u redu da nas oni huskaju a da sva desavanja posmatraju sa bezbedne udaljenosti.

hm. rec LEGALISTA, oh kako to GLUPO ZVUCI, evo vec 7-8 godina.
Neko je nekada izvalio : "E, ON JE VELIKI LEGALISTA" i to se narodu jako dopalo, pa evo GUSLAJU po legalizmu toliko godina.
A sto to nije LEGALNO i zar treba da bude NELEGALNO?

Predlazem:
MANJE TV DNEVNIKA, MANJE STAMPE, MANJE RADIO INFORMACIJA.

vanesssa56:
hm. rec LEGALISTA, oh kako to GLUPO ZVUCI, evo vec 7-8 godina.
Neko je nekada izvalio : "E, ON JE VELIKI LEGALISTA" i to se narodu jako dopalo, pa evo GUSLAJU po legalizmu toliko godina.
A sto to nije LEGALNO i zar treba da bude NELEGALNO?

Predlazem:
MANJE TV DNEVNIKA, MANJE STAMPE, MANJE RADIO INFORMACIJA.
Kako li cemo saznati kad ce nas ponovo bombardovati :lol:

sunflowerv:
Lako je tebi Samanta, ti zivis i radis u Nemackoj, a pametujes nama u Srbiji.

Zasto da ne, ova demokratija mi daje pravo da kazem sta mislim.
A i ako zivim u Nemackoj imam imanje u Srbiji i placam porez u Srbiji ne samo u NS,PN i na Kosovo.
Zasto ja kao SRPKINJA nebi imala pravo da pametujem? A stranci u Srbiju da imaju vece pravo od mene?
Drugo nemam ja sta da se pravdam tebi.
Ovo mi samo pokazuje neku ljubomoru (jel to demokratska ljubomora), nisam ja kriva sto sam odrastla u Nemackoj.
A budi sigurna da sam ja 99 godine bila u NS za vreme NATO-bombardovanja.
Za to vreme ne na Telep vec na Klisu i nama je tada u deciju sobu uleteo deo, gadjacuci Policiju na Klisu.

Back