Tadić objavio dokument: Da zatvorimo i tu već čuvenu laž o „topljenju tenkova“

Jarno_Trulli

Primećen član
Banovan
Poruka
818

Tadić objavio dokument: Da zatvorimo i tu već čuvenu laž o „topljenju tenkova“​

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić objavio je na svom Tviter nalogu dokument kojim opovrgava optužbe koje se na njegov račun iznose u poslednje vreme da je uništavao vojsku i "topio tenkove".

„Ovo je dokument kojim mašu Vučićević i Marić, optužujući me za uništavanje tenkova. Dakle, radi se o odluci Koštuničine vlade iz 2005. i ne o uništavanju, već o prodaji“, napisao je na Tviteru Tadić, koji je sada predsednik Socijaldemokratske stranke.

E2dbpP2WYAM_NlU

On je najavio i da će podneti tužbu za klevetu protiv onih koji su to govorili.

„Da zatvorimo konačno i tu već čuvenu laž o ‘topljenju tenkova’. Patološkim lažovima sledi tužba za klevetu!“, naveo je Tadić.

Istakao je i da su „sve te odluke donete odgovorno, opravdano i u skladu sa redovnim bezbednosnim procedurama“.

„Samo, istine radi, one odluke za koje me godinama optužuju prosto nisam doneo ja, već upravo politički i vojnički idoli onih koji me optužuju“, rekao je Tadić.

„Da apsurd bude veći, te odluke koje je donela Koštuničina vlada na osnovu Informacije o perspektivnim i neperspektivnim borbenim vozilima, koju je potpisao Božidar Delić“, naveo je Tadić, ukazujući da je taj general nakon penzionisanja bio istaknuti član Srpske radikalne stranke, a potom i Srpske napredne stranke.
https://rs.n1info.com/vesti/tadic-o...rimo-i-tu-vec-cuvenu-laz-o-topljenju-tenkova/

Sta cemo sada da radimo, propade mit o pretopljenim tenkovima? :sad2:

jel on misli da mi ne znamo da citamo?

jeste prodato ali kao sekundarna sirovina - otpadno gvozdje

mozda jeste delic savetovao ali je ministar odbrane odgovoran

u to vreme su ministri bili tadic , davinic, stankovic i sunatovac

posto se radi o odlukama iz 2003 , 2005 i 2008 , kako pise u dokumentu

tadic resio , ostali se nisu bunili sutanovac dokrajcio

tako je bilo i sa vojskom , kao i sa ovim tenkovima

Pise sekundarna sirovina a opet stoji prodati? Uz to neko je naveo da se pancirni celik ne topi jer je skupo proces i nakon toga se ne dobija obican celik za upotrebu.

Pise sekundarna sirovina a opet stoji prodati? Uz to neko je naveo da se pancirni celik ne topi jer je skupo proces i nakon toga se ne dobija obican celik za upotrebu.
ne znam tacne podatke ali svaki celik se topi

pitanje je temperature

a svakako je kvalitet pancirnog celika mnogo visi nego lim auta i parcici cevi

tj to je visokolegirani celik

Cekaj bre majku mu ebm da nisam ja prodao ili istopio tenkove.

Pricao mi je covek da je gledao kako se tenk sece na dva tri dela i dize u visoku pec i topi. Tako sam ga razumeo.

Sve jedno, znamo da ste istopili srpsko naoruzanje, odgovaracete pred zakonom cim se oslobodimo. Vasi potomci ce proci kao onaj nato pilot koji se hvalio da je bombardovao Srbiju pa ga Srbin u sred nznm Svedske prebije civilukom.

Djavolja je to rabota, necete proci nekaznjeno.

'ајде цитирај нам тај део који не пише, али ти читаш како теби одговара.

Тенкови су топљени 2005. године када је тадићева странка била у опозицији.

БоТа је 2003. постао министар одбране (не пише датум одлуке, врло могуће да је за време његовог министровања), а тада је отписано стрељачко наоружање јер га прави застава, па је нормално да се старе пушке замене новим пушкама.

I, koliko nas je zemalja napalo za vreme Dosa

Džabe što on to demantuje na televiziji koja nema neki opseg kao Pink i Informer. Isto važi za Djilasa.
Тужно је што се тај уопште јавља,
а по свему судећи и ментално сумњив! :bljak:

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena od moderatora:
Сабахајла, баааа....

...зашто је тројански коњ из Коштунића топио тенкове?
Није Сабахајла, него Сабахајрала многоштовани ефендија! z:lol:

П.С.
И Тројански КОЊ од Коштинића и Говедо од Смријечна (Жути ТЕРМИТ),
иста су квислиншка Го'на! :bljak:

Poslednja izmena:

Tadić objavio dokument: Da zatvorimo i tu već čuvenu laž o „topljenju tenkova“​

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić objavio je na svom Tviter nalogu dokument kojim opovrgava optužbe koje se na njegov račun iznose u poslednje vreme da je uništavao vojsku i "topio tenkove".

„Ovo je dokument kojim mašu Vučićević i Marić, optužujući me za uništavanje tenkova. Dakle, radi se o odluci Koštuničine vlade iz 2005. i ne o uništavanju, već o prodaji“, napisao je na Tviteru Tadić, koji je sada predsednik Socijaldemokratske stranke.

E2dbpP2WYAM_NlU

On je najavio i da će podneti tužbu za klevetu protiv onih koji su to govorili.

„Da zatvorimo konačno i tu već čuvenu laž o ‘topljenju tenkova’. Patološkim lažovima sledi tužba za klevetu!“, naveo je Tadić.

Istakao je i da su „sve te odluke donete odgovorno, opravdano i u skladu sa redovnim bezbednosnim procedurama“.

„Samo, istine radi, one odluke za koje me godinama optužuju prosto nisam doneo ja, već upravo politički i vojnički idoli onih koji me optužuju“, rekao je Tadić.

„Da apsurd bude veći, te odluke koje je donela Koštuničina vlada na osnovu Informacije o perspektivnim i neperspektivnim borbenim vozilima, koju je potpisao Božidar Delić“, naveo je Tadić, ukazujući da je taj general nakon penzionisanja bio istaknuti član Srpske radikalne stranke, a potom i Srpske napredne stranke.
https://rs.n1info.com/vesti/tadic-o...rimo-i-tu-vec-cuvenu-laz-o-topljenju-tenkova/

Sta cemo sada da radimo, propade mit o pretopljenim tenkovima? :sad2:
Dokument jasno kaže da su tenkovi, transporteri, haubice, PA topovi,... pretopljeni (šta li se radi sa sekundarnim sirovinama u koje su ''pretvoreni'' odlukom Vlade????)

'ајде цитирај нам тај део који не пише, али ти читаш како теби одговара.

Тенкови су топљени 2005. године када је тадићева странка била у опозицији.

БоТа је 2003. постао министар одбране (не пише датум одлуке, врло могуће да је за време његовог министровања), а тада је отписано стрељачко наоружање јер га прави застава, па је нормално да се старе пушке замене новим пушкама.
sta ne vidis da pise? sta da citiram?

Прича је о топљеним тенковима.

Тенкови су расходовани 2005. године, а ти помињеш 2003. и 2008. како би Тадића повезао са тенковима.
to je pisalo u dokumentu , navodjeni su ti datumi

da je 2003 doneto resenje , da je potvrdjeno 2005 i 2008

ali u medjuvremenu bota obrisao tvit

ukapirao :hahaha:

to je pisalo u dokumentu , navodjeni su ti datumi

da je 2003 doneto resenje , da je potvrdjeno 2005 i 2008

ali u medjuvremenu bota obrisao tvit

ukapirao :hahaha:

Ено ти га горе документ.

ПИше 2005. расходовани тенкови.

2003. расходовано стрељачко наоружање и топови.

2008 расходоване ракете.

Кад не би толико апстрактно писао,схватио би да не треба да пишеш.

Back