Tadic nece da prizna izborni poraz na Vozdovcu i ponistava izbore

Има Нојкићу, има! А доказ ти је прошла недеља да има Бога. Ви сте скоро испод цензуса, а ми смо победници. Резултат се гледа!

Победници? Имате 51%? Немате? тишина ... Е да има Бога, распалио би гром у твој рачунар :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ма Нојкићу, питај Тодоровића нека ти све лепо каже. Прошло је време када сте ви неком могли да поставите било шта! Нудимо вам шансу да се спасете, а ви ако хоћете да се самоубијете, ма само напред! И да знаш, нећу да ти одговарам на питања, јер просто, присталица си странке која не постоји.

Ма Нојкићу, питај Тодоровића нека ти све лепо каже. Прошло је време када сте ви неком могли да поставите било шта! Нудимо вам шансу да се спасете, а ви ако хоћете да се самоубијете, ма само напред! И да знаш, нећу да ти одговарам на питања, јер просто, присталица си странке која не постоји.

Нека хвала ... а баш ћу се видети с Тодоровићем ових дана, па ћу му скренути пажњу мало на неке ситнице ... Поменућу ја и твоја писанија на форуму, ни`ш се не секирај :)

То је оно што до ваших глава никако не долази. Према томе, ако се ДС уразуми, па прихвати пораз и схвати да је друга у општини Вождовац, не видим разлога зашто не бисмо сели са њима и направили договор за власт. Била би то стабилна власт, која би имала пун мандат и која би као таква могла нешто да уради за грађане и Вождовца и Земуна!

Можда га позове Вања Булић у "Бисере"!?
Је6еш ми матер..............заслужио је!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

А је л' ти мало пре не рече ..............ДА ВИ ПОСТАВЉАТЕ УСЛОВЕ!?:think::think::think:

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Одох сад да спавам, а то препоручујем и вама. Макар у сновима помислите да сте идаље велика странка и да они што су од ње направили велику странку још увек седе у тој СРС. Хајде сад, лаку ноћ :)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Зар опет бежиш???? Неееееемој

Izem ti izbore na koje je izashlo 30% biracha...:mrgreen:
Treba jednom lepo da se niko ne pojavi, pa da vish kuknjavu stranachkih vojnika...:hahaha:

Па Ђука је типичан страначки војник ... Веруј ми ... Ђука ... ниси ми одговорио на питање ... где си био ... итд ... имаш тамо питање, па одговори

Back