al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
kako se onda niko u samoj APV nije pobunio protiv tog statuta , kao sto rekoh ja isto ne mislim da je dobar ,al ako je vec toliko stetan , strasan i tragican kako se bar nije 200 ljudi skupilo na ulici da protestvuje ,a u Vojvodini ima oko 1,5 milion Srba ,da je samo svaki 20-ti izasao da se buni to bi vec bile ogromne demonstracije za Novi Sad , ili da je neko pretio da ce ko Jan Palah da se zapali ispred Banovine ako usvoje statut ,da je otisao u sumu u hajduke ili bilo sta ?Свето, не ради се овде о томе о чему ти причаш, већ о чињеници да немају подршку у народу ону коју пропагирају да имају.
30% народа од укупног у Војводини им даје глас, одбиј Мађароне...је л' конташ да међу Српским живљем немају никакву већину? А Срба је 70% у Војводини.
Друго је подела власти, а друго је растурање државе. На том испиту су они пали код многих, чак и код оних који су му глас дали.
Значи, ово није проста ствар, нити се ради и пукој подели власти па да распредамо о легитимитету.
Они знају да немају довољну подршку.
dakle satro je ogromna vecina gradjana protiv i satro je to jako strasna stvar , a niko se ni ne potresa a kamoli da sa oprostenjem mrdne qurcem da bi ga sprecio

pa me zanima gde vi vidite toliko nezadovoljstvo kod gradjana Vojvodine glede ovog dokumenta ?