Tadić nagovestio moguću povezanost pitanja Kosova i ubistva Đinđića?

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.740
Na 21 minuti ovog intervjua Tadić je govorio koliko je bila burna reakcija u Vašingtonu gde je on boravio tada nakon inicijative Djindjića da se srpska vojska vrati na granice po rezoluciji 1244. Rekao je kako je dobio pretnje koje treba da prenese Djindjiću i da je to bilo pred njegovo ubistvo.

https://insajder.net/teme/tadic-u-i...i-pitanje-kosova-da-napravi-kontranapad-video

Nešto nisam video da mediji o ovome pišu a Tadić je izgleda ovo po prvi put rekao. Moje neko mišljenje je da su zapadne službe sasvim moguće znale da će se atentat izvršiti taj dan ali nisu obavestile Djindjića i ljude iz njegovog okruženja jer im je odgovaralo da dodje neko drugi. Vučić i Brnabićka se često hvale kako imaju dojave raznih službi za atentate. Postoji i ona teorija da su ubice bile neki strani agenti pa da Legija i Zvezdan nisu to uradili ali to mi je već prevelika teorija zavere.

Na 21 minuti ovog intervjua Tadić je govorio koliko je bila burna reakcija u Vašingtonu gde je on boravio tada nakon inicijative Djindjića da se srpska vojska vrati na granice po rezoluciji 1244. Rekao je kako je dobio pretnje koje treba da prenese Djindjiću i da je to bilo pred njegovo ubistvo.

https://insajder.net/teme/tadic-u-i...i-pitanje-kosova-da-napravi-kontranapad-video

Nešto nisam video da mediji o ovome pišu a Tadić je izgleda ovo po prvi put rekao. Moje neko mišljenje je da su zapadne službe sasvim moguće znale da će se atentat izvršiti taj dan ali nisu obavestile Djindjića i ljude iz njegovog okruženja jer im je odgovaralo da dodje neko drugi. Vučić i Brnabićka se često hvale kako imaju dojave raznih službi za atentate. Postoji i ona teorija da su ubice bile neki strani agenti pa da Legija i Zvezdan nisu to uradili ali to mi je već prevelika teorija zavere.
Teorije zavere, mada je već od UK moglo da se očekuje da mirno čekaju da neko poznat kao nemački čovek bude likvidiran u tako nekom obračunu sa kojim oni nemaju veze.

Nisam siguran da bi Zapad tek tako odustajao od ovog ili onog projekta samo zato što je u Srbiji na vlasti ovaj ili onaj.

Ljudi iz njegovog okruzenja su znali da ce biti ubijen.

Moje neko mišljenje je da su zapadne službe sasvim moguće znale da će se atentat izvršiti taj dan ali nisu obavestile Djindjića
Nisi obaviješten.

Kako Veruović navodi, deset dana pre ubistva Zorana Đinđića 2003. u Srbiju su došli britanski obaveštajci i upozorili su da se sprema atentat na premijera. Link

1676857501479.png

Ubistvo Đinđića: O marionetama i lutkarima Link

Pogledajte prilog 1299209

Ubistvo Đinđića: O marionetama i lutkarima Link

Zilti, kako te nije blam da ovde vršiš svoj maligni uticaj, reci? Da li neko kome je do BiH može u dobroj veri da “savetuje” Srbima šta da rade a da istovremeno toliko diže tenzije kao ti. Kao da će Evropa moći fa zadrži uticaj u svetu u kone Kina ima višestruko ceći GDP od Amerike. Vi u Satajevu očigledno živite u devetnaestom veku, vaš problem, a biće baš samo vaš ini ničiji više kad jednom uspete da pređete meru a Kina reši da je to momenat za ulazak u Evropu na velika vrata, da znaš.

Boris Tadic: Zorana Djindjica su ubili Amerikanci tj CIA!!!

Ovo je izjavio Boris Tadic u emisiji juce na tv-u .

Kako komentarisete ovu istinu?

Da li treba zbog ovoga proterati americkog ambasadora i prekinuti diplomatske odnose sa ovom teroristickom i nacistickom drzavom kojoj je malo bilo sto su nas bombardovali, okupirali vec su nam ubili i premijera?

Tema je autorska.

:hahaha:
Cim neko nesto komentarise, to je automatski istina?
Ima li logike nedje barem...? :p

Pa kako nema ?

Zoran Djindjic je hteo da otvori pitanje Kosmeta, trazio povratak nase vojske i policije , mnogo znao o zapadu i zato ga je CIA sa MI6 ubila. Prvo da zatvori to pitanje drugo da disciplinuje i uplasi Srbe koji su posle njega dosli na vlast.

Da li treba zbog ovoga proterati americkog ambasadora i prekinuti diplomatske odnose sa ovom teroristickom i nacistickom drzavom kojoj je malo bilo sto su nas bombardovali, okupirali vec su nam ubili i premijera?

Tema je autorska.
A on to u jeku atentata na Vučića?
Znači da Vučić mora da pristane na sporazum inače će ...
Čuj istina...istina je negde tamo 🤡

To je teorija zavere, a dal je istina, ko zna..
Tihi je rascepljena ličnost...
Zoran je žrtva zato što nije hteo da preda Kosovo a inače je dos plaćenik i izdajnik i tako 365 dana luduje na forumu.
Naravno da se niko nije normalan radovao tom ubistvu...to je bruka naše države i bezbednosti.
Jasno je bilo da su promene nemoguće ovde i da će kriminalna vlast tj struktura preživeti...i desilo se to.

Tema je autorska.

Имаш тему.

Прикључи се постојећој.

https://forum.krstarica.com/threads...st-pitanja-kosova-i-ubistva-djindjica.967828/

Back