Tacka.

Mislim da je to ucena.
Ali da, jesam.
Pa zzensko sam....:)

Pa, ucena je, ako neko može da se savlada da ne plače, ali ipak plače da bi postigla kod partnera nešto što ne može argumentima. :thumbdown:
Ne može biti ucena, ako je zabolelo tako, da nije moglo drugačije, nego da zaplače.

Znam da se jedan deo muškaraca oseća vrlo zbunjemo kad žena plače, i ne znaju šta da rade, neki plač smatrju ucenom, u svakom slučaju, čak i kad je izazvan jekim emocijama, neki "padnu" na svaki plač, itd... Ja retko plačem, a kad se desi da zbog nekog zaplačem pred njim, onda je to, u stvari, u samoći, pošto ta osoba više ne postoji za mene.

:super:

aj glavu na sunce da vidimo bas :hahaha: :rotf:
Zenta790glava.jpg

Da li ikada pred nekim koga volite (momkom/devojkom) pustili suze..
iskrene, pune bola, ljubavi, zelje da nesto promenite...
i ako jeste na kakvu ste reakciju naisli sa njegove/njene strane..?
ili pak mislite da je to ponizenje...?:sad2:

plakala sam par puta.. kad me ponela situacija... ne smatram to ponizenjem, vec trenutkom slabosti... pa reakcije su uglavnom bile slicne.. decko me zagrlio i poceo da prica lepe stvari kako bi me oraspolozio.. i nikada vise nije pokrenuo tu temu zbog koje sam zaplakala...

Vrlo retko plachem , ali ne mislim da je sramota zaplakati . Sad bas razmisljam...ja sam pre par dana zaplakala , posle dugo, dugo vremena. Niko to nije video . Tako mi je lakshe. A na manipulaciju suzama se gadim , nevezano za pol . Uzasno neprijatno.

Da li ikada pred nekim koga volite (momkom/devojkom) pustili suze..
iskrene, pune bola, ljubavi, zelje da nesto promenite...
i ako jeste na kakvu ste reakciju naisli sa njegove/njene strane..?
ili pak mislite da je to ponizenje...?:sad2:

ne mislim da je ponizenje to sto neko ima emocije, kao ni to sto je povredjen!!
ni plakanje u toj situaciji, ni u bilo kojoj, ni kad place zensko, isto vazi i za muskarce...posto i to neki stavljaju pod znak pitanja..pa cisto da napomenem sta mislim i o tome:)
drugo je pitanje da li ce nesto promeniti..tako da ne treba da razmisljas u takvoj situaciji da li je ponizavajuce. iako, verujem da je sama situacija teska, i da te okupira..
ja licno, inace retko placem pred momcima. ne zato sto se trudim da sprecim to, vec, zbog necega, to sa suzama me stigne kad sam vec sama sa sobom i...sama :-(
:bye:

Back