TACI: SRBIJA CE DANAS PRIZNATI KOSOVO.....

retko ..ali retko--ne iscitam temu pre nego napisem nesto...sad necu--da se ne nerviram..
X puta sam napisao dosad da je cilj vlasti od 2000 da prizna kosovo tajno ako ne javno...
djindjic je naucio gospodu kako se zaba kuva a da nije svesna da je skuvana dok ne ugine u kljucaloj vodi...tako rade narodu srbije...nismo svesni kako nas krckaju na tihoj vatri...samo u tim pihtijama je KIM pristavljen prvo...kasnije se dodaju ostali sastojci...raska,vojvodina itt...
koliko vidim--SRBI SE NECE OPAMETITI DOK NE BUDU POTPUNO RASKUVANI I SERVIRANI SA SVE ZACINIMA NA EU STO...

pa ti glasaj za SRS

SRS se nije prodao i garantuje da ce ako dodju na vlast kompletnu sadasnju rezimsku kliku strpati na dozivotnu robiju.

zato ja glasam za SRS da vidim Tadica i njegovu bandu kaznjene za sve zlocine pocinjene protiv mog naroda i drzave.

Da znaš da bih i glasala da znam da će to nešto promeniti , a znam da neće ništa .

Sledeća vlast je već određena u Briselu , zna se ko će na šta da nasedne , pomije im podeljene , a mi mo'š da se slikamo ...dok imamo love i za baterije.
Posle toga nam ostaje jedino da poslednji ugasi svetlo , jasno k'o dan i znaš ti to tihi , znaš , no se praviš .

Za pocetak gradjanska neposlusnost.

Слажем се али то треба да буде масовна појава а не да неколико стотина људи протестује.

Наши људи се плаше губитка посла,јер су доведени на ивицу егзистенције,и мали број њих је спреман на такав вид отпора владајућем режиму.

То је узрок и малом броју грађана који се окупљају у знак подршке сународницима на КиМ-у,јер гледају како ће преживети од данас до сутра.

Као да смо сви запали у депресију и неку врсту колективне апатије..

Poslednja izmena:
:D Pa budi građanski neposlušan , eno nek' te ove nove turskoplaćeničke ridže uvate bez karte u gsp-u i dok trepneš ima ti zakucaju na vrata sa tužbom pa ili plati il' u zabeli klati ...jevropejski nego kako , lako bilo do sad sa gsp-om i skupljanjem opomena , sada su turci preuzeli harač.

Msm jedan samo primer pojedinačnog pokazivanja građanske neposlušnosti :)

Ja bih naveo druge primere kako se moze destabilizovati diktatorski i izdajnicki rezim.
Odbijes da placas televiziju,struju,telefon,vodu,porez itd...

Da znaš da bih i glasala da znam da će to nešto promeniti , a znam da neće ništa .

Sledeća vlast je već određena u Briselu , zna se ko će na šta da nasedne , pomije im podeljene , a mi mo'š da se slikamo ...dok imamo love i za baterije.
Posle toga nam ostaje jedino da poslednji ugasi svetlo , jasno k'o dan i znaš ti to tihi , znaš , no se praviš .

pa dok budes tako razmisljala i ne moze da nam bude bolje

mora makar 50% da razmislja kao ja i glasa za one koji na mgarantuju slobodu a izdajnicima robiju

Слажем се али то треба да буде масовна појава а не да неколико стотина људи протестује.

Наши људи се плаше губитка посла,јер су доведени на ивицу егзистенције,и мали број њих је спреман на такав вид отпора владајућем режиму.

То је узрок и малом броју грађана који се окупљају у знак подршке сународницима на КиМ-у,јер гледају како ће преживети од данас до сутра.

Као да смо сви запали у апатију и неку врсту колективне апатије..

Narod je sateran uza zid i nema sta vise da izgubi
osim golog zivota.Potrebna je varnica koja ce narod zapaliti
a to ce biti ako priznaju siptarsku drzavu a onda za ove na
vlasti bice spasavaj se ko moze.

...i završiš na ulici bez 'leba ukoliko imaš sreće pa te ne skembaju u gore pomenutu zabelu il' lazu.

Pojedinac je nemoćan , a nema ko da organizuje kritičnu većinu...šta tu nije još jasno? :huh:

Kad ostanes bez hleba onda ides da ga trazis ko ima
a to su novopeceni milioneri lopovi i njihove vodonose sto
su pokrali ovaj narod za koji nece da plate obaveze da bi knjizice
overili kako bi se lecili.

pa dok budes tako razmisljala i ne moze da nam bude bolje

mora makar 50% da razmislja kao ja i glasa za one koji nam garantuju slobodu
Sada je već bolje. Najavljuje se da će letovanja 2012. biti rekordna.

Što se tiče slobode, slobodne su one nacije koje nisu u diktatorskom sistemu.

U uniji sa Rusijom bi ti KGB određivao da li voliš musaku ili ne.

Back