TACI: SRBIJA CE DANAS PRIZNATI KOSOVO.....

Не ,него ће еуропски Тома са еуропским капацитетом, чим добије дозволу од Олија Рена. Ма, само кажи... z:Dz:Dz:D

Ja bar imam volju da smenim DS za razliku od defetizma koji pokazuje ostatak tzv. opzicije. Tu mislim i na DSS i na SRS.

Ebeš SNS isti su - zato neka ostane Alibaba zato što znamo da smo u pravu, rekla nam baba Kurana.

Znas li bolje resenje?
Ako vojska i policija ne postuju ustav
na narodu je da brani drzavu.

Jači - tlači , a u njihovog tatka , trenutno veća patka .

Nema ko narod da povede , a znamo da ne možeš k'o mušica na pekmez , jači su...njihova i policija i ova šaka jada od plaćeničke vojščice , naoružani , sve što narod nije , a onda se opet vraćamo na moj prvi post sa ove teme.

Uplašili su se oni od dešavanja naroda još pre par godina i tada kupiše nikolića i vučića , rasturiše opoziciju i za ovo ja ne krivim ni Tadića ni vlast .

Kosovo priznaju, priznali , kakogod , nikolić i vučić ...a njih dovesti na vlast ijednim svesnim glasom je ravno dati jarcu da ti čuva kupus.I sve ostalo što će se uskoro desiti .

Nema ko narod da povede , a znamo da ne možeš k'o mušica na pekmez , jači su...njihova i policija i ova šaka jada od plaćeničke vojščice , naoružani , sve što narod nije , a onda se opet vraćamo na moj prvi post sa ove teme.

Uplašili su se oni od dešavanja naroda još pre par godina i tada kupiše nikolića i vučića , rasturiše opoziciju i za ovo ja ne krivim ni Tadića ni vlast .

Kosovo priznaju, priznali , kakogod , nikolić i vučić ...a njih dovesti na vlast ijednim svesnim glasom je ravno dati jarcu da ti čuva kupus.I sve ostalo što će se uskoro desiti .

Neka Crkva predvodi narod ako Boga priznaju
ukoliko to ne zele zasta ce nam osim da sahranjuju
i krstavaju to se moze i bez njih.

Za pocetak gradjanska neposlusnost.

:D Pa budi građanski neposlušan , eno nek' te ove nove turskoplaćeničke ridže uvate bez karte u gsp-u i dok trepneš ima ti zakucaju na vrata sa tužbom pa ili plati il' u zabeli klati ...jevropejski nego kako , lako bilo do sad sa gsp-om i skupljanjem opomena , sada su turci preuzeli harač.

Msm jedan samo primer pojedinačnog pokazivanja građanske neposlušnosti :)

pa ti glasaj za SRS

SRS se nije prodao i garantuje da ce ako dodju na vlast kompletnu sadasnju rezimsku kliku strpati na dozivotnu robiju.

zato ja glasam za SRS da vidim Tadica i njegovu bandu kaznjene za sve zlocine pocinjene protiv mog naroda i drzave.

:D Pa budi građanski neposlušan , eno nek' te ove nove turskoplaćeničke ridže uvate bez karte u gsp-u i dok trepneš ima ti zakucaju na vrata sa tužbom pa ili plati il' u zabeli klati ...jevropejski nego kako , lako bilo do sad sa gsp-om i skupljanjem opomena , sada su turci preuzeli harač.

Msm jedan samo primer pojedinačnog pokazivanja građanske neposlušnosti :)

ne mogu da te uhapse za neplacanje karte u DS PLUSU

to je prekrsaj .

samo ne daj licnu kartu a niko od te stoke nema pravo da te privede.

Back