Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Baš da vidim taj čin !
Ludosti i samoubistva....
Ludosti i samoubistva....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alibaba što prizna za još ovih nekoliko meseci - priznao je.
Onda, ako ima Boga i zakona, ići će na robiju sa svim svojim hajducima.
Који моји?О коме и чему причаш?Vi to najbolje znate , vaši su , a ja bih rekla samo ovo pa ko shvati - shvatio je :
...pametan traži rešenje, a budala izgovor.
,,,
Ко ће да га отера на робију?![]()
Ко ће да га отера на робију?![]()
Ako se tako desi drzava vise ne postoji posto se krsi ustav
narod na noge pa rusi izdajnike sve je dozvoljeno.
SRS možda ? Imaju kapaciteta ...O DSS-u neću da pričam, bili su s Alibabom u kohabitaciji* (* = zajednička pljačka).
Tačno , negde ti se usput zagubila i riznica , hranilica , kako već mantraju oni vojvođaneri itd. etc.
Не ,него ће еуропски Тома са еуропским капацитетом, чим добије дозволу од Олија Рена. Ма, само кажи...![]()
Sledeca prepreka na nashem putu evrointegracija bice cenim "puna podrshka uspostavljanju funkcionalne BiH"jer"Srbija ne mzoe da ide napred bez pune saradnje i reshenih odnosa sa svim susedima"![]()
Zezaš , je l' da ?![]()
Znas li bolje resenje?
Ako vojska i policija ne postuju ustav
na narodu je da brani drzavu.
Како колега ?
Лопатама за снег ?
Jači - tlači , a u njihovog tatka , trenutno veća patka .
Nema ko narod da povede , a znamo da ne možeš k'o mušica na pekmez , jači su...njihova i policija i ova šaka jada od plaćeničke vojščice , naoružani , sve što narod nije , a onda se opet vraćamo na moj prvi post sa ove teme.
Uplašili su se oni od dešavanja naroda još pre par godina i tada kupiše nikolića i vučića , rasturiše opoziciju i za ovo ja ne krivim ni Tadića ni vlast .
Kosovo priznaju, priznali , kakogod , nikolić i vučić ...a njih dovesti na vlast ijednim svesnim glasom je ravno dati jarcu da ti čuva kupus.I sve ostalo što će se uskoro desiti .
Za pocetak gradjanska neposlusnost.
Jači - tlači , a u njihovog tatka , trenutno veća patka .
Nema ko narod da povede , a znamo da ne možeš k'o mušica na pekmez , jači su...njihova i policija i ova šaka jada od plaćeničke vojščice , naoružani , sve što narod nije , a onda se opet vraćamo na moj prvi post sa ove teme.
Uplašili su se oni od dešavanja naroda još pre par godina i tada kupiše nikolića i vučića , rasturiše opoziciju i za ovo ja ne krivim ni Tadića ni vlast .
Kosovo priznaju, priznali , kakogod , nikolić i vučić ...a njih dovesti na vlast ijednim svesnim glasom je ravno dati jarcu da ti čuva kupus.I sve ostalo što će se uskoro desiti .
Pa budi građanski neposlušan , eno nek' te ove nove turskoplaćeničke ridže uvate bez karte u gsp-u i dok trepneš ima ti zakucaju na vrata sa tužbom pa ili plati il' u zabeli klati ...jevropejski nego kako , lako bilo do sad sa gsp-om i skupljanjem opomena , sada su turci preuzeli harač.
Msm jedan samo primer pojedinačnog pokazivanja građanske neposlušnosti![]()
Neka Crkva predvodi narod ako Boga priznaju
ukoliko to ne zele zasta ce nam osim da sahranjuju
i krstavaju to se moze i bez njih.
ne mogu da te uhapse za neplacanje karte u DS PLUSU
to je prekrsaj .
samo ne daj licnu kartu a niko od te stoke nema pravo da te privede.