Tači: Obezbeđen suverenitet Kosova na celoj teritoriji

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
Kosovski premijer Hašim Tači večeras je u izlaganju pred poslanicima Skupštine Kosova rekao da je sporazum o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije "sporazum za budućnost dve zemlje" i da je njime "obezbeđen suverenitet Kosova na celoj teritoriji".
"Sporazum je sporazum za budućnost, za mir i sigurnost na Kosovu i regionu. To je sporazum koji obezbeđuje naš suverenitet na celoj teritoriji, rasformiranje paralelnih struktura i poštovanje Ustava i zakona Kosova u svakom delu države", rekao je Tači na vanrednoj sednici parlamenta, zakazanoj na njegov zahtev, na kojoj informiše o sporazumu koji su on i premijer Srbije Ivica Dačić postigli i parafirali 19. aprila.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/378922/Taci-Obezbedjen-suverenitet-Kosova-na-celoj-teritoriji

celom svetu je jasno da su sva tri oblika vlasti (sudska, zakonodavna, izvrsna) predati Sipcima. uz utvrdjene granice i uvedene carine, nezavisnost Kosova je potpuno zaokruzena. uskoro ce to biti praceno priznanjima clanica EU koje ga do sad nisu priznale (reci ce 'pa dogovorili ste se jel da?'), a po istom osnovu i drugih zemalja ukljucujuci i Rusiju.
i tu je prica zavrsena za vijek vijekova...
zali boze onih mrtvih i sakatih sto postradase '99 i u siptarskim pogromima nakon toga..:sad2:

celom svetu je jasno da su sva tri oblika vlasti (sudska, zakonodavna, izvrsna) predati Sipcima. uz utvrdjene granice i uvedene carine, nezavisnost Kosova je potpuno zaokruzena. uskoro ce to biti praceno priznanjima clanica EU koje ga do sad nisu priznale (reci ce 'pa dogovorili ste se jel da?'), a po istom osnovu i drugih zemalja ukljucujuci i Rusiju.
i tu je prica zavrsena za vijek vijekova...
zali boze onih mrtvih i sakatih sto postradase '99 i u siptarskim pogromima nakon toga..:sad2:

A do sada su ti oblici vlasti bili u rukama Srbije? :D

A do sada su ti oblici vlasti bili u rukama Srbije? :D

naravno da jesu. u suprotnom ne bi trazili od Srbije da se odrekne istih parafom koji su vesela trojka stavili u Briselu.

bez parafa Srbije nema parafa Rusije, Kine,( Indije, Pakistana, Brazila ) dakle pola sveCke populacije (**** se meni sto je Samoa sa svih svojih 200 stanovnika priznala nezavisnost Kosova)

bez parafa Rusije i Kine...Kosovo NIKADA NE MOZE POSTATI CLANICA UN.

I sve sto uz to ide...

Jel ti sad jasnije ili treba i crtez sa strelicama?;)

naravno da jesu. u suprotnom ne bi trazili od Srbije da se odrekne istih parafom koji su vesela trojka stavili u Briselu.

bez parafa Srbije nema parafa Rusije, Kine,( Indije, Pakistana, Brazila ) dakle pola sveCke populacije (**** se meni sto je Samoa sa svih svojih 200 stanovnika priznala nezavisnost Kosova)

bez parafa Rusije i Kine...Kosovo NIKADA NE MOZE POSTATI CLANICA UN.

I sve sto uz to ide...

Jel ti sad jasnije ili treba i crtez sa strelicama?;)

Znaš šta mi još nije jasno?

Kako to da se sada mnogi korisnici foruma prave da proteklih 13 godina nije postojalo i da je Srbija imala pun suverenitet na Kosovu do pre samo dva dana?

E to bih voleo da znam.

Kako to da se sada mnogi korisnici foruma prave da proteklih 13 godina nije postojalo i da je Srbija imala pun suverenitet na Kosovu do pre samo dva dana?

E to bih voleo da znam.

pa...ocigledno je da ne umes da razmisljas. a i kada to cinis sasvim je jasno da stvari posmatras povrsno i dogmatski. deluje mi da si deo SNS sekte. udalji se od njih i bice sve u redu.

mozda...

pa...ocigledno je da ne umes da razmisljas. a i kada to cinis sasvim je jasno da stvari posmatras povrsno i dogmatski. deluje mi da si deo SNS sekte. udalji se od njih i bice sve u redu.

mozda...

Nisam. Delujem samostalno.

Ali podržavam hapšenje ekstremista koji misle da je normalno pretiti ljudima preko sms poruka.

E to bih voleo da znam.

RTS čudo od TV-a. onomad su prenosili kako "ustaše decu bacaju lavovima..." kao da je hrvatska u africi :rumenko:

- - - - - - - - - -

Република Србија прва признала независност Косова. Свака част.

nije 1. več je nekih 100 država to napravilo

Dobili su suverenitet kao i mi datum.

Siptari su za sada dobili potpis istina nije jos overen ali kako javlja SNS to ce biti gotova stvar,dakle siptari su dobili nesta
a sta mi dobijamo, datum, a sta da radimo ako nas sutra odbiju ili se raspadne EU sto je najverovatnije koce da vrati Kosovo i Metohiju
pod suverenitet Srbije.
Vucic,Dacic i Nikolic nece.

E to bih voleo da znam.

Mnogo toga tebi izgleda nije jasno. Je li to dolazi sa zelenim nikom ili šta?

- - - - - - - - - -

Ali podržavam hapšenje ekstremista koji misle da je normalno pretiti ljudima preko sms poruka.

I ja... A, da li poodržavaš hapšenje državnih zvaničnika koji krše ustav i zakone ove zemlje ili ti to nije važno. Nego, baš me interesuje kako će da pohapse na hiljade ljudi. Jel' to neki konc logor u najavi?

Mnogo toga tebi izgleda nije jasno. Je li to dolazi sa zelenim nikom ili šta?

- - - - - - - - - -

I ja... A, da li poodržavaš hapšenje državnih zvaničnika koji krše ustav i zakone ove zemlje ili ti to nije važno. Nego, baš me interesuje kako će da pohapse na hiljade ljudi. Jel' to neki konc logor u najavi?

Kamo sreće da ih pohapse. Ne bi trebao logor, stali bi svih par stotina koliko ih ima u Zabelu.

A što se tiče zelenog nika, budi skroz slobodan da mi kažeš šta imaš, u granicama dozvoljenog. Volim argumentovanu diskusiju bez vređanja.

Делујеш самостално? Е, онда те жалим...да си марионета, имао бих разумевање за тебе и твоје "деловање".

Kamo sreće da ih pohapse. Ne bi trebao logor, stali bi svih par stotina koliko ih ima u Zabelu.

A što se tiče zelenog nika, budi skroz slobodan da mi kažeš šta imaš, u granicama dozvoljenog. Volim argumentovanu diskusiju bez vređanja.

Uzelo bi mi mnogo vrmena, a ti ionako ne bi shvatio. Ja zaključak nisam izveo na osnovu samo tvog posta, nego posmatram modove u poslednjih par godina, pa sam zaključio da je to simptomatično dane shvataju elementarne stvari.

Back