Tači na Košarama: Odgovor na pretnje iz Srbije puškama!

Ti vaši snovi da je Trampova Otadžbina svom snagom kopneno napala SRJ, ali je Mira Marković odbila napad... su komični.

#nijesedesilo

nije se desilo obrezani jer se nijesu usudili!!!

napadali ejsu sa hiljadam komandosa na kosare u uck uniformi ali nije im poslo za rukom... srbin zadrzao granicne linije i pored katastrofe iz vazduha...

ono sto se desilo muslimasnka gnjido lazljiva je DA JE AMERIKA PRVI PUT U ISTORIJI POTPISALA TEHNICKI SPORAZUM!!! nije to bilo protiv tvojih arapskih prdonja u iraku avganistanu libiji, vec protiv srbije!!!

TEHNICKI SPORZAUM JE ZA AMERIKU BIO I SAMAR!!!

jer njihovi generali su rekli da je najblolji borac onaj koj iima puno iskustva u istoriji a od srba bolju genezu niko nema...

i posto tri mjeseca nijesu uspjeli upasti u kosovu , znali su da apsolutna pobjeda bi ih kostala stotinama hiljada guzi.ca a to nisu u stanju... jer bi u modernom svjetu danas ispale takve demonstracije po gradovima amerike , kada bi im desetine hiljada sanduka doslo...

mud.a burazeru!!!

nijesu imali muda, vec su kur.vanjski potpisali TEHNICK ISPORAZUM, A POSLE SE POPISALI NA NJEGA
TO NISU VLAZNI SNOVI NEGO ISTINA FUKARO BEDNA ISLAMISTICKA!!!

za tebe smo ko tri amerike... stoga pokrij se i prdi nani pod jrogan lojava obrezana gnjido licemerna...

Srbija je mnogo toga "izgubila":
Staru Srbiju
Republiku Srpsku Krajinu
Crnu Goru
Kosovo i Metohiju

Vreme vam je da se zapitate šta nije uredu sa vama.

jel ti to nama u srbiji postavljas pitanje?

znas sta nije u redu, prodane guz.ice... a ne narod...

zahvaljujuci narodu i mnogima poput mene koj isu isli u srpsku da brane tvoje ognjiste , danas imas srpsku... i uopamti sve i jedna penzija i plata, svaki ebeni kamion je isao na gorivo koje je finansirala srbija pod sankcijama...

nemoj to nikada da smetnes sa uma i da ikada vise psotavljas pitnaje delice nas na vas i mi...

jedan narod upamti i da ovo vise niejsi ponovio jer da ne bi nas i srbije (mada je slobo mnogo usro srpsku rped kraj) ne bi ti se za trag znalo... ne podcenjujem vase velike zrtve i nadljudsku snagu, uvjek sam govorio da je najvece srpstvo prek odrine, ali je cinjencia da svaki dinar tamo koji je isao na penzije plate, ustanove, je isao iz srbije...

pripazi malo oko te podele... ne mjesaj babe i zabe!!!

nije uredu sa izdjanicima, a narod je spao na niske grane i trebalo bi da konacno progleda i prekine da gleda samo svoje dupe i korist glasajuci za izdajnike koji mu daju poslic i bjendu platu...

kada bi propala srbija, vi biste u srpskoj preko noci nestali upamti to...

jel ti to nama u srbiji postavljas pitanje?

znas sta nije u redu, prodane guz.ice... a ne narod...

zahvaljujuci narodu i mnogima poput mene koj isu isli u srpsku da brane tvoje ognjiste , danas imas srpsku... i uopamti sve i jedna penzija i plata, svaki ebeni kamion je isao na gorivo koje je finansirala srbija pod sankcijama...

nemoj to nikada da smetnes sa uma i da ikada vise psotavljas pitnaje delice nas na vas i mi...

jedan narod upamti i da ovo vise niejsi ponovio jer da ne bi nas i srbije (mada je slobo mnogo usro srpsku rped kraj) ne bi ti se za trag znalo... ne podcenjujem vase velike zrtve i nadljudsku snagu, uvjek sam govorio da je najvece srpstvo prek odrine, ali je cinjencia da svaki dinar tamo koji je isao na penzije plate, ustanove, je isao iz srbije...

pripazi malo oko te podele... ne mjesaj babe i zabe!!!

nije uredu sa izdjanicima, a narod je spao na niske grane i trebalo bi da konacno progleda i prekine da gleda samo svoje dupe i korist glasajuci za izdajnike koji mu daju poslic i bjendu platu...

kada bi propala srbija, vi biste u srpskoj preko noci nestali upamti to...

Ne delim narod.Daleko od toga.Samo se pitam zašto je ovo gore sve izgubljeno.Zašto je narod u Srbiji toliko se degradirao moralno.
Kako je moguće da u Srbiji nema poštenog političara koji bi vodio Srbiju i branio srpske interese,brinuo za srpski narod.

- - - - - - - - - -

Pogledaj kako ova tema pada.Narod ne interesuje KiM.A tema o drugosrbijanskom protestu je aktivna.

Srbija je mnogo toga "izgubila":
Staru Srbiju
Republiku Srpsku Krajinu
Crnu Goru
Kosovo i Metohiju

Vreme vam je da se zapitate šta nije uredu sa vama.

Momče, ne budali. Bez Srbije bi izdržali jedno 24 sata, i u ratu a i sad.

Ja sam mislio da ti tako pišeš jer nas mrziš, ali ti mrziš i svoj narod, traži doktora dok nije postalo ozbiljno.

Momče, ne budali. Bez Srbije bi izdržali jedno 24 sata, i u ratu a i sad.

Ja sam mislio da ti tako pišeš jer nas mrziš, ali ti mrziš i svoj narod, traži doktora dok nije postalo ozbiljno.

Još jedna velikomuslimanska zabluda.
Mi bez Srbije vi bez HV,HVO,NATO,jedan na jedan,imali bi na desetine Srebrenica,Tomašica,Višegrada..
Pokušaj u svojoj glavi da razumeš da vi niste ratovali sa Srbijom.Da.Srbija nam je pomagala.Dolazili su dobrovoljci,stizala nam je hrana,gorivo..ali sa NAMA ste ratovali.Mi protiv Abih HV HVO i NATO koji vas je u svakom pa i oružanom smislu pomagao.

- - - - - - - - - -

Zapamti.Protiv nas ste ratovali i mi smo tu.Odmah kod Dobrinje.

Back