Па не знам...... много тога ми више није јасно:
СТРАШНА ИСТИНА- ВУЧИЋА СУ КЛОНИРАЛИ У ТАЈНИМ ЦИА ЛАБОРАТОРИЈАМА!? -ФОТО ДОКАЗИ
Напомена- Приложене фотографије су аутентичне- Презентован сценарио је, у овој фази, само политичко-сатирична хипербола…
На огромно запрепашћење специјалног ФБР дописника из САД, он је међу многобројним америчким оперативцима приметио и нашег председника Вучића, односно његову „пљунуту реплику“(?). Свестан да се овде дешава нешто страшно и мистериозно, он нам је одмах тајним каналима послао овај „крунски фото доказ“ који објављујемо овде, на задовољство нашег вишемилионског аудиторијума- Али и прикривену језу истог; Јер многи се сада оправдано питају: Колико су то примерака Вучића амерички зликовци клонирали? И ако овај наш београдско-пашалучки којим случајем мандркне, да ли ће га Ујка Сем одмах заменити неким новим, још више евро-атлантски радикалнијим, и „луђим“, клоном????
…Ми знамо да по законима физике једно тело не може да буде истовремено на два места- Ако и дође до такве илузије, онда једино рационално објашњење може да буде да је то „тело“ или клонирано, или да је направљена нека друга аутентична „истинска реплика“ Истог. Какви мотиви могу да стоје иза такве „ванземаљске мистерије“, можемо…