Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Pomislila si za tren da je moj post kalkulantski, ali naravno nisi poverovala u to jer znaš da nisam takav.![]()
Znam... one, "tabula rase" su providne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomislila si za tren da je moj post kalkulantski, ali naravno nisi poverovala u to jer znaš da nisam takav.![]()
Reče jedna ženska sa ljisa, optužujući pojedine eminetne muškarace od tamo koji pišu povremeno i ovde.
Ali nezavisno od te besmislice, pitanje je šireg karaktera.
Cure, koji su to simtpomi koji odaju muškarce koji oće da ućare nešta od vas i kako se nosite sa njima, ne samo ovde nego uopšteno u životu?
Postoje pokušaji u svim profesijama, da neko nešto “ućari” za sebe. Slede svoj cilj ne prezaju ni od čega, prodaće i pertle sa cipela samo da nešto ućare. ...
Neki idu toliko daleko da na tudju nesreću pokušavaju nešto da ućare.
Svi bi nešto da ućare ...čak i kad su žene u pitanju.
Posebnih simptoma nema ... ali ako vidiš da mu je lako ućariti u drugim oblastima ako je takav prema drugim ljudima , shvataš da ne može biti bolji ni prema tebi
I ja i ti znamo dive da je znatan broj žena moguće osvojiti, a nema to veze sa filmovima, ali pitanje je dal' se isplati.Recimo šta bih ja dobio kad bih pokušao da osvojim tebe? Ništa, priču o ženskim pravima a to može svaka odavde a i šire da ponudi.Zato se ne isplati, pa me čude oni ljudi, ako ih ima koji to pokušavaju.
izvini imala sam neka neodlozna posla..i pazi kad nisam pricala o zenskim pravima
a sta si ono hteo da pitas?
Šalio sam se dive.Nećeš mi zameriti, zar ne ?![]()
ma gde da zamerim..
ja sam ona sto brzo zaboravlja..
Hvala.Sada mogu mirno odgledati svoj film Silent Hill: Revelation.Film je jedan od onih najgorih horora i osećam da ću se jako plašiti, ali budući da sam dobio tvoj oprost, to će mi dati snagu u najtežim trenucima.![]()
pa ja da ti skrenem misli sa horora..
ima mnogo prijatnijih zanrova za laku noc![]()
Reče jedna ženska sa ljisa, optužujući pojedine eminetne muškarace od tamo koji pišu povremeno i ovde.
Cure, koji su to simtpomi koji odaju muškarce koji oće da ućare nešta od vas i kako se nosite sa njima, ne samo ovde nego uopšteno u životu?
pa evo ovako..
iz mog iskustva, samo oni koji hoce da budu prevareni to i budu..
zadnja namera se uvek oseti..
postoje telesni znakovi koji odaju ljude..
ni najvestiji politicari koji imaju vojsku savetnika i trenera nisu u stanju da svoje namere zamaskiraju dobrim ponasanjem..
opet kazem, od ``zrtve`` zavisi do koje mere ce da pusti (ako ga uopste pusta) lovce u mutnom..