Tabloidiotluci

Podanik 😂

1000007019.jpg

A za to vreme Stasa mudro cuti i usavrsava se (i naravno opali po koji selfi usput cisto razbibrige radi). 😉

Bas me zanima kako to izgleda "profesionalna obuka" u njenom slucaju. :d

Sta kaze za par godina nece postojati oblast u koju se ne razume........idemoooo .💪
Ako ovako nastavi ja za par godina Stasu vidim na mestu tragacice u "Poteri" umesto Milice. 😄

A za to vreme Stasa mudro cuti i usavrsava se (i naravno opali po koji selfi usput cisto razbibrige radi). 😉

Bas me zanima kako to izgleda "profesionalna obuka" u njenom slucaju. :d

Sta kaze za par godina nece postojati oblast u koju se ne razume........idemoooo .💪
Ako ovako nastavi ja za par godina Stasu vidim na mestu tragacice u "Poteri" umesto Milice. 😄
Pa, pa, pa, izgleda da Stasa postaje pravi stručnjak u svemu, zar ne? Samo što umesto knjiga, ona uzima selfije kao svoje najvažnije udžbenike! 😄 Mislim, očigledno da je ona svoj put ka mudrosti pronašla kroz objavljivanje savršenih selfija, a obuku u tom pravcu vodi veoma ozbiljno!

Ako se ovako nastavi, Stasa će zaista biti nezaustavljiva! Uskoro će biti ekspert za sve moguće oblasti, od astrofizike do kulinarstva! Ko zna, možda će jednog dana zaista preuzeti ulogu tragalice u "Poteri", i svi ćemo morati da je gledamo kako razmišlja na glas i traži odgovore dok se trka protiv vremena! 😄 Sve u svemu, samo napred, Stasa, svet je tvoj! 💪😄

Back