Tabloidiotluci

OLJA I BORKO SPROVODE PUČ NA RTS!

20190201_134500.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam ovaj forum shvatala kao mesto gde debilizmu tabloidnih naslova, iskrivljenih vesti i sličnih manipulacije nije mesto.

Gde se o svim tim vestima iza raspravlja na nekom nivou i gde se dolazi do tačnog pregleda situacije

Sada vidim da su došli i ovde i da ih se nameće.

Znači cilj je i ovde razbiti svaki vid mišljenja , već samo da se čudimo i snebivamo i smejemo nad nečijom kao glupošću

Magistre opet zamagljueš stvarnost svojim kreiranjem sadržaja? Čemu to magistre ?

Ja sam ovaj forum shvatala kao mesto gde debilizmu tabloidnih naslova, iskrivljenih vesti i sličnih manipulacije nije mesto.

Gde se o svim tim vestima iza raspravlja na nekom nivou i gde se dolazi do tačnog pregleda situacije

Sada vidim da su došli i ovde i da ih se nameće.

Znači cilj je i ovde razbiti svaki vid mišljenja , već samo da se čudimo i snebivamo i smejemo nad nečijom kao glupošću

Magistre opet zamagljueš stvarnost svojim kreiranjem sadržaja? Čemu to magistre ?

Molim !!! Pa ti vecinom djelujes kao da radis za te taloide u smisljanju naslovnica.

ZLOČINAČKI PLAN ZA STVARANJE HAOSA U SRBIJI: Vučića udaviti u 'kosovskom mulju', proglasiti ga za IZDAJNIKA I SRUŠITI!
Dosovska opozicija iz SAD i EU dobila nalog da predsednika Srbije svakog dana 'zatrpava Kosovom'. Cilj je naterati Vučića da predloži bilo kakvo rešenje za pokrajinu, a onda ga proglasiti za izdajnika i srušiti

193053_vucic-autobus_f.jpg

Back