Tabloid Novosti: Blokaderi napali policiju

Радиш за режим, тако да ћеш да одговараш кад буде дошло време. А сад настави да њачеш, док још можеш.

radim za Srbiju koju vi blokaderi zelite da unistite i razvalite , gazili bi po lesevima samo da se docepate fotelja

Da te informisem , do vlasti se dolazi na izborima a ne huliganizmom pljackom i ubijanjem na ulicama

radim za Srbiju koju vi blokaderi zelite da unistite i razvalite , gazili bi po lesevima samo da se docepate fotelja

Da te informisem , do vlasti se dolazi na izborima a ne huliganizmom pljackom i ubijanjem na ulicama
Где радиш, да те посетимо када падне Вучко.
Видели смо ко би овде газио по лешевима, и ко је доводио Шиптаре да туку Србе у Београду.
Нек распише изборе, место што малтретира и уништава Србију.

519470266_122131168754734458_4825853638477948874_n.jpg

srpski narod prezire nasilnike

videces na izborima 2027

Nećeš videti na izboroma 2027. Te godine nova vlada će da bude skoro na polovini mandata.

Imam nekakav osećaj da će mi nedostajati ovo vaše komično kenjanje u gaće nakon što prethodno se k.rčite, proglašavate pobede, i prestanak protesta. Av je majstor da sebe dovede u tu situaciju, a ni sledbenici mu nisu bolji. :rotf:

u satanizmu, obrnuti krst se koristi kao simbol suprotnosti hrišćanskim vrednostima, često kao znak negacije Isusa Hrista i religije uopšte.
Sveti Petar, kad su ga raspeli, tražio je da krst bude okrenut naopako, jer nije dostojan da bude razapet na isti način kao Spasitelj. Obrnuti krst se u hrišćanstvu zove krst svetog Petra. Čudi me da to ne znaš, veliki "Srbine" i "hrišćanine".

Sveti Petar, kad su ga raspeli, tražio je da krst bude okrenut naopako, jer nije dostojan da bude razapet na isti način kao Spasitelj. Obrnuti krst se u hrišćanstvu zove krst svetog Petra. Čudi me da to ne znaš, veliki "Srbine" i "hrišćanine".
Он само зна Светог Јајару Мајонезног

Back