tablette graphique

zokipoki

Početnik
Poruka
11
Imam tablu za crtanje Wacom ET-0405-UOB koja je super funkcionisala na Windows XP u radu sa Photoshopom , ali kad sam kupio novi kompjuter sa Windows 7 , ta ista tabla ne radi , trazio sam na internetu pilot za windows 7 ali ga nema ! Sad imam namjeru kupit novu tablu , ali neznam koju ! Molim one koje imaju iskustva sa tablom da mi preporuce koju da kupim ! :dash:

Redovno citam forum ali ne komentarisem jer neznam bas puno pa bolje i sutit nego da lupam gluposti , pokuso sam instalirat drajver koji sam imao za windows xp ali ne radi , na internetu sam trazio za windows 7 ali ga nema ! Inace kompjuter mi je Toshiba P-770-116 portabl ! Ako znas Qurajber koju tablu da kupim preporuci mi , unapred hvala !

Imam tablu za crtanje Wacom ET-0405-UOB koja je super funkcionisala na Windows XP u radu sa Photoshopom , ali kad sam kupio novi kompjuter sa Windows 7 , ta ista tabla ne radi , trazio sam na internetu pilot za windows 7 ali ga nema ! Sad imam namjeru kupit novu tablu , ali neznam koju ! Molim one koje imaju iskustva sa tablom da mi preporuce koju da kupim ! :dash:
Taj tablet nema podršku za windows 7 , mada ako ti je windows 32-bitni možeš da probaš sledeće , zakačiš ga na serijski port a u isto vreme ga zakačiš i na ps2 port da bi imao napajanje i probaj drajvere 6.11 za njega. , neki su probali pa možda ti i proradi .

Kompjuter je nov i pod garancijom pa nebi da cackam i mjenjam windows te da prelazim na XP mada je po meni bolji XP ( valjda sam na njega naucio ) a sta se tice table ona ima spajanje kabal na USB , tako da neznam kako da spojim - ps2 port i serijski port , valjda mi trebaju neki konvektori preko kojih bi to spojio ! Ali ipak imam namjeru kupit novu tablu pa me interesuje koju da uzmem marku i ako ima ko iskustva da mi neku preporuci u cijeni do 150 € !
Wacom ET-0405-UOB.JPG

Back