tabletomanija

Poruka
1
cao nadamse dace neko moci da pomogne .moj sin uyima bromazepame i mislim da se polako gubi ,uyima ti u nedostatku drugih opeata.neznam kako damu pomognem .bojimse dace on lose proci a i ja,jerse to lose odnosi na moj yivot i brak posto moj muy nije njegov otac pa dolayi do velikih svadja .molim da mi neko pomogne i kaye kako dalje?

cao nadamse dace neko moci da pomogne .moj sin uyima bromazepame i mislim da se polako gubi ,uyima ti u nedostatku drugih opeata.neznam kako damu pomognem .bojimse dace on lose proci a i ja,jerse to lose odnosi na moj yivot i brak posto moj muy nije njegov otac pa dolayi do velikih svadja .molim da mi neko pomogne i kaye kako dalje?

Ko mu je dao bromazepam? Bromazepam je jak anksiolitik i koristi se za lecenje veeeoma jake anskioznosti.

Kako se to po tebi "gubi' ?

Napisi jos nesto o tebi i njemu, celoj situaciji, istorija desavanja, istorija posete strucnjaku.
Molim te obrati paznju za Y i Z jer je tesko citati ovako.

ako bas nas pitas i ocekujes savet onda si trebala malo po dupetu da mu das na vreme i skrenes paznju da postoji neki ozbiljniji problem u koji moze upasti ako ne slusa

jes, moci ce ovde da ti pomogne :roll:
ochigledno ti je zivot u haosu, dok klinac guta bromazepam... svakako na konsultacije, postepeno smanjivanje doze i naravno razgovor...al nishta ne vredi ako se prvo ti ne sredish korisnice

Back