tablete za odlaganje menstruacije

Ma ljudi devojka je pitala za preporuku oko tableta a ne za vase moralno glediste....a to da li ce ona da ide na more, s kim, sta ce tamo da radi, za sta joj te tablete trebaju i od cega ce da umre....to cini mi se nije nasa stvar. :)
cini ti se
ovo je forum
i sve...stvari
su nashe...pablik domejn stono bi se reklo
kad se jednom zajebesh i pitas nesto na forumu
nema vratjke
to ti je ko clanstvo u satanistickoj onoj...crkvi
lijepo pise na disklejmeru
da je clanstvo dozivotno tj zauvijek
al ne...ljudi se i dalje uclanjuju
iz zezanja : ))))

Ima to veze sa četiri slova JHVH, pa sa dva slova JS i to je ukratko to :lol:
A za detaljnija objašnjenja moraš da se zaputiš u tamne dubine pdf-a Religija, gde mnogi pođu, ali retki se vrate :whistling:

Been there, done that....puno prije tvog...mandata
i jos uvijek se ne sjecam gdje to Jehova
eksplicitno zabranjuje pomjeranje ciklusa pilulom
mozda ti imas neki konkretan podatak? : )

Skroz si u pravu, a neki se bave sporednim i nebitnim stvarima odvodeci raspravu na sporedan kolosek. Dal sam mogla ili ne da tempiram letovanje samo ja znam i to nije tema. A neki nazivaju i
dramom pitanje za malo pomoci. Heee ljudi....cudna smo mi sorta. Uglavnom, hvala svima koji su pomogli savetom, znacilo mi je i na kraju sam se odlucila za pomenute tablete Primolut Nor. Pozdrav!

Pa nije baš u životu sve tako jednostavno ...i nekad nije dovoljno poznavati sopstveni ciklus ...
Šta ako si zaposlena pa moraš letovanje da uklapaš sa kolegama ... pa muž ti je zaposlen pa i on mora da se uklapa sa kolegama ... pa imaš decu različitog uzrasta koji imaju svoje obaveze i raspuste ...
Nije meca jedini uslov za određivanje termina za letovanje ...
Pa šta onda ako još pride na sve to imaš bolne, obilne i dugotrajne menstuacije ... tu tamponi ne rešavaju situaciju ...
Ovde ne pričamo o odlaganju svakog meseca, nego o jednom slučaju u ko zna koliko godina npr. uz konsultacije sa ginekologom ...QUOTE]

Poslednja izmena:

Back