tablete za odlaganje menstruacije

Cao cure! Ima lli neka saznanja o ovim tabletama, il jos bolje iskustvo? Pitala sam u jednoj apoteci i imaju samo ORIGOMETIL ako se ne varam. Znate lli koje su najbolje? Hvala na svemu!

najbolje su Primolut Nor

provereno nejbolje i nisu skupe
upustvo imas u leku

piju se 3 dana pre nego sto pocne ciklus 2 puta dnevno i tako toliko dana koliko zelis da odgovdis
kada prekines posle 3 dana tacno dobijes

piju se najvise 10 dana

proveri u upustvu da li se piju dva puta dnevno mislim da da

takodje i dok imas mozes da pijes i trenutno neces imati ali nije to preporucljivo
osim ako ti je bas potrebno

dok ih pijes ne mozes imati
tako deluju

pozdrav i sve najbolje

Poslednja izmena:
najbolje su Primolut-Nor-5

provereno nejbolje i nisu skupe
upustvo imas u leku

piju se 3 dana pre nego sto pocne ciklus 2 puta dnevno i tako toliko dana koliko zelis da odgovdis
kada prekines posle 3 dana tacno dobijes

piju se najvise 10 dana

proveri u upustvu da li se piju dva puta dnevno mislim da da

takodje i dok imas mozes da pijes i trenutno neces imati ali nije to preporucljivo
osim ako ti je bas potrebno

dok ih pijes ne mozes imati
tako deluju

pozdrav i sve najbolje

I ja preporucujem ove....koristila sam ih jednom pre par godina, rade pos'o :D

More u maju ? :lol:

Na lomaču grešniceee, vatra će progutati sve vaše grehe i odvratne Uggs čizmeeee!
Bu!

33ue9s4.jpg

zato volim forum :lol: pitas npr, koje muskatle da posadis, dobijes ne samo savet i uputstvo, jos ti organizuju zivot i godisnji odmor, urede gajbu u fengshui stilu, dobijes i dijagnozu pride, terapiju naravno i jos ti izdiktiraju kontraindikacije i nuspojave :lol:
priceless

objasnimo ti lijepo zasto su muskatle totalno pogresan izbor
i kako ti zapravo muskatle nit ne trebaju
ako vec sadis cinis to na vlastitu odgovornost
+ niko...normalan muskatle ne bi ni sadio : ))))

Nisam znala da ce ova tema pobuditi toliko interesovanje forumasa, iako sam za savet molila zenski svet. :))) Forumasice, hvala na savetima, bili su uglavnom korisni, a forumasima hvala na vedrom duhu ;)). I kao sto rece cyanide.sun, pitas jedno, a neki odgovaraju i na ono sto nije ni u najavi. :-D
Ali i to je zabavno.

objasnimo ti lijepo zasto su muskatle totalno pogresan izbor
i kako ti zapravo muskatle nit ne trebaju
ako vec sadis cinis to na vlastitu odgovornost
+ niko...normalan muskatle ne bi ni sadio : ))))
jasno kó dan :D

- - - - - - - - - -

Nisam znala da ce ova tema pobuditi toliko interesovanje forumasa, iako sam za savet molila zenski svet. :))) Forumasice, hvala na savetima, bili su uglavnom korisni, a forumasima hvala na vedrom duhu ;)). I kao sto rece cyanide.sun, pitas jedno, a neki odgovaraju i na ono sto nije ni u najavi. :-D
Ali i to je zabavno.

dakle, kakvo crno more, knjigu u sake :azdaja:
:lol:

a dobro, ispade sad da su posledice slicne onima iz hirosime :lol:
a tampon ne moze da resi ostale simptome pmsa, mucninu, grceve, povracanje, dijareju, vrtoglavice i onaj osecaj kao da te pregazio voz...
razumem je potpuno, posto sam jos u februaru uplatila more, u martu se nesto razbolim, pa sam pila lekove i tada mi se pomeri, tako da sada trebam na sam dan putovanja... a idem busom :pljus:
al opet, prvo kod doktora po recept, i nista na svoju ruku

Back