dugmence
Zainteresovan član
- Poruka
- 122
Cao cure! Ima lli neka saznanja o ovim tabletama, il jos bolje iskustvo? Pitala sam u jednoj apoteci i imaju samo ORIGOMETIL ako se ne varam. Znate lli koje su najbolje? Hvala na svemu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sve necu ovde saznati da postoji , boz sacuvaj.
oplodi jajnu celiju, to ti je najsigurnije, a na prirodnoj je bazi!!
Sta sve necu ovde saznati da postoji , boz sacuvaj.
raspitaj se na sajtu www.2[B]1dan[/B].com
možeš poslati mejl ginekologu... odgovoriće ti
Cao cure! Ima lli neka saznanja o ovim tabletama, il jos bolje iskustvo? Pitala sam u jednoj apoteci i imaju samo ORIGOMETIL ako se ne varam. Znate lli koje su najbolje? Hvala na svemu!
najbolje su Primolut-Nor-5
provereno nejbolje i nisu skupe
upustvo imas u leku
piju se 3 dana pre nego sto pocne ciklus 2 puta dnevno i tako toliko dana koliko zelis da odgovdis
kada prekines posle 3 dana tacno dobijes
piju se najvise 10 dana
proveri u upustvu da li se piju dva puta dnevno mislim da da
takodje i dok imas mozes da pijes i trenutno neces imati ali nije to preporucljivo
osim ako ti je bas potrebno
dok ih pijes ne mozes imati
tako deluju
pozdrav i sve najbolje
Dobro vickasti, ja sam ozbiljno pitala , jer ne zelim da mi od 10 dana na moru propadne bar 4
- - - - - - - - - -
ha ha ha , komentar ti je tako u skladu sa slikom.
zato volim forumpitas npr, koje muskatle da posadis, dobijes ne samo savet i uputstvo, jos ti organizuju zivot i godisnji odmor, urede gajbu u fengshui stilu, dobijes i dijagnozu pride, terapiju naravno i jos ti izdiktiraju kontraindikacije i nuspojave
priceless
zato volim forumpitas npr, koje muskatle da posadis, dobijes ne samo savet i uputstvo, jos ti organizuju zivot i godisnji odmor, urede gajbu u fengshui stilu, dobijes i dijagnozu pride, terapiju naravno i jos ti izdiktiraju kontraindikacije i nuspojave
priceless
jasno kó danobjasnimo ti lijepo zasto su muskatle totalno pogresan izbor
i kako ti zapravo muskatle nit ne trebaju
ako vec sadis cinis to na vlastitu odgovornost
+ niko...normalan muskatle ne bi ni sadio : ))))
Nisam znala da ce ova tema pobuditi toliko interesovanje forumasa, iako sam za savet molila zenski svet.)) Forumasice, hvala na savetima, bili su uglavnom korisni, a forumasima hvala na vedrom duhu
). I kao sto rece cyanide.sun, pitas jedno, a neki odgovaraju i na ono sto nije ni u najavi. :-D
Ali i to je zabavno.
Zashto se vi devojke uopshte zekite sa time...msm jednu prirodnu stvar hocete da osujetite...nisam skontala zbog radi zashto, ali ako je zbog mora,tamponi zavrshe stvar samo tako...uredno menjanje i ko da nemash mecu![]()
dobro...nije svaka zena ista...lichno mi sve nije pravilo problem...a sex...malo strpljenje,pa odma kad prodjeније због мора, него због сеха на мору