Tablete za mrsavljenje

Gym bajo, šta radimo sa herbalajf sektašima?

2.jpg

Vrhunski sportisti se dopinguju.Profesionalni sport postoji da bi siromasni gradjani na svetu bili mirni kad im se unisti kriticka svest i razjedinjeni kako ne bi mogli da kritikuju opsednuti "bitnim" profi sportistima.Tehnika manipulacije masama identifikacijom sa "pobednicima" - a profesionalni rezultati su kontrolisani,odredjuju se od kad ima profesionalnog sporta.

Rekreativni sport je dobar.On pomaze,cini dobro ljudima. :tick: :tick: :tick:

5 kg nakon cetrdesete je ok, lepse nego 5 kg manje. I super ako se tako dobro osecas.
Ja tako kada nabijem 52 mogu da se pretrpavam, tu stane, ne ide dalje. Ali mi ne prija, osecam se tromo. Nije stvar u ogledalu, meni je previse to da nosim.

52 kg ti je previse?! :eek:
Pa koliko si visoka?
I sta ti je toliko lepo u tom izgledu neuhranjenog deteta? U ogledalu.

Ja volim svoje kg... i kad imam 50 i kad imam 55...

Pa koliko si visoka?

Bogi ne izgleda tako. Ne znam koliko je visoka ali joj je tt normalna, vidi se na fotografijama.

- - - - - - - - - -

Postalo je moderno ljude normalne težine nazivati premršavima, pogledajte samo japance, svi su bez viška kilograma.Naše društvo je mnogo gojaznije, pa se stiče kriva slika o idealnom.

Ne treba zanemariti, ali ako je neko ispod granice to se vidi i bez računanja indeksa.

..vidi se...ali mnoge su blizu najnizeg (18,5, 19), ali jos uvek u rangu normalne tezine...i to deluje neuhranjeno...posebno ako je visina iznad 170...

Miim da nije zdravo gutati tablete zbog toga, ni izbacivati odredjenju hranu,....treba umereno jesti tj ne preterivati i trositi..

Poslednja izmena:
Pa koliko si visoka?

Зашто цитираш нешто што прво не прочиташ? :)
Рекла сам да нема везе са огледалом него осећајем, тада сам тешка сама себи. Висока тј. ниска :lol: сам 163.

Не могу ја никада бити грађена као дете јер и најмршавија имам задњицу а и када се највише угојим имам струк.

Али, није то тема :)

Back