Tabaković: Ili sam guvernerka ili ništa drugo, ta funkcija je dar od Boga

toz972

Poznat
Poruka
8.376

Tabaković: Ili sam guvernerka ili ništa drugo, ta funkcija je dar od Boga​

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...i-nista-drugo-ta-funkcija-je-dar-od-Boga.html

Autor: FoNet​

INFO

14.08.2022.​

07:07​

63
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković je, odgovarajući na pitanje novinara vidi li sebe u novoj Vladi, rekla da je navikla na ulogu kandidata, ali da je za nju funkcija guvernera "dar od Boga".

Foto: Beta (Miloš Miškov)
Kako je rekla, ne postoji ili – ili jer za nju "ne postoji ništa drugo".

Neda Jorgovanka fotelju. 700000 dinara mesečna plata. Nije malo. Vrhunac obrnutog sistema vrednosti.

Tabaković: Ili sam guvernerka ili ništa drugo, ta funkcija je dar od Boga​

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...i-nista-drugo-ta-funkcija-je-dar-od-Boga.html

Autor: FoNet​

INFO

14.08.2022.​

07:07​

63
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković je, odgovarajući na pitanje novinara vidi li sebe u novoj Vladi, rekla da je navikla na ulogu kandidata, ali da je za nju funkcija guvernera "dar od Boga".

Foto: Beta (Miloš Miškov)
Kako je rekla, ne postoji ili – ili jer za nju "ne postoji ništa drugo".

Neda Jorgovanka fotelju. 700000 dinara mesečna plata. Nije malo. Vrhunac obrnutog sistema vrednosti.
odavno je nisam video....ne mogu da je prepoznam...baš je proširila vidike...

Narod je na parlamentarnim i predsjednickim izborima koji su bili festivali slobode i demokracije rekao svoje.
Mислиш на београдским где довожењем људи на гласање и свакаквим манипулацијама су на крају морали да моле опозицију да гласају за њих ?
Колико су само платили гласова... еј, да не говоримо.
Некада се то у време Милошевића радило културно, брашно, уље, шећер, а ови сад нуде паре за гласање.
И то је фестивал слободе и демократије ?

Mислиш на београдским где довожењем људи на гласање и свакаквим манипулацијама су на крају морали да моле опозицију да гласају за њих ?
Некада се то у време Милошевића радило културно, брашно, уље, шећер, а ови сад нуде паре за гласање.
što se pecaš? @Jugoslav Čvarak samo troluje.. izigrava bota i to mu ide od ruke...mene uvek nasmeju njegovi komentari...

Indicije ove, indicije one, ne postoji nijedan valjan dokaz za ove tvrdnje, samo rekla-kazala price.

Indicije ove, indicije one, ne postoji nijedan valjan dokaz za ove tvrdnje, samo rekla-kazala price.
Не пратиш Крстарицу, био је документ да се плаћало гласање, а то што су се мистериозно појављивали нови гласачи у једној згради, тј. људи са двојим држављанством, то је већ свима познато.

Не пратиш Крстарицу, био је документ да се плаћало гласање, а то што су се мистериозно појављивали нови гласачи у једној згради, тј. људи са двојим држављанством, то је већ свима познато.
Dokument naravno podmetnut od Nesvetog Trojstva Djilas / Jeremic / Solak .

Dokument naravno podmetnut od Nesvetog Trojstva Djilas / Jeremic / Solak .
Eво ти силне победе у Београду
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislava Mihailovića pozvao je odbornika Vuka Stanića da vrati mandat jer je glasao za predsednika Skupštine grada Beograda, što je u suprotnosti sa stavom odborničke grupe, odnosno izborne liste NADA za Beograd sa koje je izabran.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...bucno-na-gradskoj-sednici-nikodijevic/r7dljgx

Back