Tabaković: Dragutinovićka moj izbor

Pazi, sa ovakvom kintom od plate koju sada ima u Srbiji, Yorgovanka je i vanzemaljska ličnost.

A Yorgovanka je napadala Diyanu svojevremeno da je uništila srpski budžet, ali čim je videla u šta se upušta traži pomoć...prijatelja :lol:

Dragutinovicka je odlican strucnjak, za razliku od svoje sefice uredno je zavrsila faks na BU, magistrirala, doktorirala , takodje BU u Beogradu,
predaje na istom, a i autorka je udzbenika, deset monografija , vise od 50 studija.

Ne bi ona bila Jorgovankin izbor nego Jorgovanka zna da nista ne zna i da je upucena na pomoc ovih koji ipak nesto znaju.

Nego stvarno, ja bih promenila ime da se zovem Jorgovanka.

Dragutinovicka je odlican strucnjak, za razliku od svoje sefice uredno je zavrsila faks na BU, magistrirala, doktorirala , takodje BU u Beogradu,
predaje na istom, a i autorka je udzbenika, deset monografija , vise od 50 studija.

Ne bi ona bila Jorgovankin izbor nego Jorgovanka zna da nista ne zna i da je upucena na pomoc ovih koji ipak nesto znaju.

Nego stvarno, ja bih promenila ime da se zovem Jorgovanka.

Jesi li kad bila na njenim predavanjima? Jel znaš kakav joj je odnos sa studentima?
Ja sam bio i ja znam. Komotno sa tom svojom profesurom može dupe da obriše i ona i Bajec, a i Paja isto.

Back