Tabaković: Često pitam Vučića da li ga je srpski narod dostojan

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kralj bi verovatno imao dobre namere ... kada bi video kakav je to narod odustao bi prvom prilikom .. i jahao bi ga kao Vucic.
A kakav smo narod govori i cinjenica kakvu vlast trpimo.

Нема Монарх ништа са сиротињом.

То је посао владе и независних институција.

Монарх има везе са врховним и уставним судом и са војском.

Немаш довољно интелигенције да схватиш да то није исти систем вредности, па ће по аутоматизму Монарх бити као Тиранин Вучић.

Монарх може да извргне монархију, али то не би личило на испрофанисаног социопату Вучића

A ti bi hteo da nas ti jašeš umesto Vučića.Može i to ali izađi na biralište i osvoji dovoljen broj glasova.

Kako da osvoji dovoljan broj glasova ako simpatizeri prvo prebijaju predstavnike opozicije:

JoCk9kqTURBXy9lNzNhMzYxNGUwMjY5Mjg5MGViNGRkNjM3Yzg5YmFlOS5qcGVnkZMCzQJCAIGhMAU

...ali zato režim ukida presude protiv napadača?

Zašto tiranin ne sme da izađe na javnu debatu sa predstavnicima opozicije?

“O tome govori ono što su neki poslanici pokušavali da ospore. Ja sam i tada pitala onoga ko je za mene čovek koji se po hrabrosti i neproračunatosti ne može uporediti ni sa jednim predsednikom do sada. Često mu kažem ‘Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod?'“, navela je Tabaković.

Predsedniku je, kaže, rekla sa kakvim zakonom će izaći u skupštinu.

“Rekla sam mu – biće mnogo pritisaka, ja ću im odoleti. Imam li podršku poslaničke većine? Tražio je obrazloženje ukratko. Kada sam rekla da je reč o podršci domaćoj platnoj kartici, rekao je – imaš podršku”, rekla je Tabaković.
https://rs.n1info.com/biznis/tabakovic-u-skupstini-za-uspeh-nbs-presudna-podrska-vucica/

a ja ne verujem svojim očima kada citam ovakve stvari i pitam se da li je ovo moguce i dokle više ovaj matrix ?

Све док ЖЕНЕ буду користиле Вужиће .. Вулине Вучковиће ........

да дожу и имају лагодан живот

Poslednja izmena:

Back