Ta teska strana rec "izvini"...

Bitno je da je to izvinjenje iskreno i od srca.A ne ono,ja te sada iznerviram,povredim,a kazem ti to famozno ''IZVINI''samo da bi mi ti oprostila i progutala sve to i prekosutra opet se ponasam isto.
Ne znam kome je lakse,u principu nikad o tome nisam razmisljala.Meni je ponekad tesko da kazem izvini.Ponekad prva pruzim ruku pomirenja......sve je to relativno.Ali opet,***** ti lazno izvinjenje......

topmodelsica:
Vredja me? Pa prica o tome je moderna ovih dana, nisam znala da je to toliko skandalozno kad sam napisala da preskacem tumacenje uvreda, ovih dana svi mi to nabacuju, kao "Vidi kako se mi vredjamo". Mora da prati modu i trend, ovih dana je vredjanje topi IN. :D
Ovih dana je moderno i izvinjenje, tako da nemoj da se zacudis ako ti neko kaze i izvini.

Kazem pre svega, sebi : " IZVINI "...sto sam si dozvolila luksuz da budem glupaca, iako po prirodi nisam glupa... :?
Kazem sebi " IZVINI", sto sam si dozvolila da poverujem... :?

Kazem sebi " IZVINI ", sto sam si dozvolila da se nadam... :?

Kazem sebi " IZVINI", sto sam i na tren pomislila da nasa dva sveta mogu da postanu jedan...nas... :cry:

Kazem sebi, " IZVINI", sto sam si dozvolila da se lose osecam, zbog tebe... :?

Izvinjavam se do neba samoj sebi... :confused:

SANDRINAbg:
Kazem pre svega, sebi : " IZVINI "...sto sam si dozvolila luksuz da budem glupaca, iako po prirodi nisam glupa... :?
Kazem sebi " IZVINI", sto sam si dozvolila da poverujem... :?

Kazem sebi " IZVINI ", sto sam si dozvolila da se nadam... :?

Kazem sebi " IZVINI", sto sam i na tren pomislila da nasa dva sveta mogu da postanu jedan...nas... :cry:

Kazem sebi, " IZVINI", sto sam si dozvolila da se lose osecam, zbog tebe... :?

Izvinjavam se do neba samoj sebi... :confused:
Ma sta se izvinjavas... Nije to luxuz nego preko potrebno da bi MI muskarci mogli da uzivamo...
;)

Back