- Poruka
- 16.741
mario80:A vala jokTe mnogo razmisljaju
![]()
Vise sam za strucne skolice...
Ne se ljutis...ja samo htela da pomognem, a kako sam i sama istu zavrsila, k'o rekoh...poznajem tu populaciju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mario80:A vala jokTe mnogo razmisljaju
![]()
Vise sam za strucne skolice...
mario80:Ma te gimnazijalke mnogo razmisljaju pa uvek naprave neko sranje![]()
Ovo tupavo pa mozes da lozish do mile volje... A zanju svasta da rade ( u krevetu chudo, pospremi celu gajbu, cak i KUVAJU!) Idu i do radnje![]()
Aha?
SANDRINAbg:Razumemo se...ziveo! :wink:
p.s. Ne bi verovao, ali moje drugarice i ja se prosto takmicimo koja sta bolje zna da skuva![]()
Ovih dana je moderno i izvinjenje, tako da nemoj da se zacudis ako ti neko kaze i izvini.topmodelsica:Vredja me? Pa prica o tome je moderna ovih dana, nisam znala da je to toliko skandalozno kad sam napisala da preskacem tumacenje uvreda, ovih dana svi mi to nabacuju, kao "Vidi kako se mi vredjamo". Mora da prati modu i trend, ovih dana je vredjanje topi IN.![]()
mario80:Ako imate 16 godina, imamo dil![]()
betmenov_prijatelj:opusteno stara...SAMO REJV!joj sto volim sto se nisam nasekiro zbog neke djevojke od 94-te
mnogo se izvinjavam zato sto sam musko shovinistichko djubre
![]()
Ma sta se izvinjavas... Nije to luxuz nego preko potrebno da bi MI muskarci mogli da uzivamo...SANDRINAbg:Kazem pre svega, sebi : " IZVINI "...sto sam si dozvolila luksuz da budem glupaca, iako po prirodi nisam glupa... :?
Kazem sebi " IZVINI", sto sam si dozvolila da poverujem... :?
Kazem sebi " IZVINI ", sto sam si dozvolila da se nadam... :?
Kazem sebi " IZVINI", sto sam i na tren pomislila da nasa dva sveta mogu da postanu jedan...nas...![]()
Kazem sebi, " IZVINI", sto sam si dozvolila da se lose osecam, zbog tebe... :?
Izvinjavam se do neba samoj sebi...![]()
betmenov_prijatelj:opusteno stara...SAMO REJV!joj sto volim sto se nisam nasekiro zbog neke djevojke od 94-te
mnogo se izvinjavam zato sto sam musko shovinistichko djubre
![]()
nerviram se za druge:Pa kao sto rekoh...ja se trudim da to DELIMA pokazem... 8-)