...ta divna stvorenja...

LePiaf:
Beshe jednom... imao sam valjda vec oko 15... krenula neka reklama na TV-u... neki chasopis, shtaznam... i naslov "KOLIKO TINEJDZHERI ZNAJU O SEXU". Pita me keva: "a koliko ti znash o sexu?". Pocrvenele mi ushi koliko sam se uzdrzhavao od smeha. Mislim, aman zheno, sad si se setila...
Sta se ti bunis a? Sa mnom majka o tome pricala prvi put kad sam imala 20! :roll:

Sto se tice mojih , posto imam tu tendenciju da bezim od njih...tako sam bezala i od njih po pitanju razgovora o sexu...ali sam se zato informisala kroz casopise , internet i vamo tamo(to vishe o spp , aidsu i trudnoci nego o samom sexu)...
...a sto se tice samog cina prvi je bio dobar ucitelj , ako nista drugo , i vishe od toga...i to treba ceniti...posle njega niko nije imao nikakvih prituzbi , cak stavishe...

Kad neko hoce da prica o seksu, budale na televizoru kazu, neka se obrati psihijatru, majke me, gledala sam pre 5 dana na TV u. Znaci po njihovom, samo se deco ******, nemojte nista da pricate, napravite dete, pa napravite svadbu, ko hoce da prica o seksu taj je za psihijatra.

...сећам се једном да сам причао са кевом на тему како настају бебе...још нисам у школу кренуо...и сад она прича како ћале има неку семенкицу...и онда се убацујем ја са...и онда ти прогуташ ту семенкицу јел да? Кева само што није пала са столице од смејања...
Шта ја знам...нешто се не сећам да сам био нешто знатижељан, можда зато што је кева увек све најнормалније причала на ту тему, са ћалетом и нисам нешто причао...он то све некако окрене на зјбнцју...био је тутор у другим стварима...за то не...
Сећам се да сам тако...у другом, трећем разреду нашао неку еротску литературу код њих у соби а све испод многобројних Базара, Ана итд...и то се наравно прелиставало редовно...после годину дана то је била једна купусара...:lol: ...али сам и даље уредно враћао испод те гомиле часописа...као правим се луд...:lol:. Никад нису признали...али сумњам да је то случајно ту било...

Сећам се да сам тако...у другом, трећем разреду нашао неку еротску литературу код њих у соби а све испод многобројних Базара, Ана итд...и то се наравно прелиставало редовно...после годину дана то је била једна купусара...

A zamisli tek kako se 'literatura' razvlachila po mom stanu, pored tri mushka deteta razlichitog uzrasta :) Pre mesec dana donosi mi zena koja sprema stan neki por-no chasopis koji je nashla kod mog 16-godishnjeg sina u sobi, ispod fotelje .. reko`, samo ti to vrati tamo gde si nashla kad obrishesh prashinu :)

Back