T V mali problem

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
14.173
Ubio mi mali TV , bacio neku igračku, zna li neko da li ovo može da se budži ili mora novi?

20231218_094330.jpg

to je prava stvar , čini mi se da će i meni trebati :mrgreen:
Moji su razbili jedan TV (zaista je bilo slučajno, knjiga pala sa police iznad), kupio sam drugi, a onda su razbili i drugi posle mesec dana (puška NERF).

Onda su za kaznu dve godine gledali na TV-u sa tim crtama kao kod tebe. Pre par dana je otkazao skroz pa sam se sažalio i kupio treći, i rekao da ako i ovaj razbiju, četvrti mogu da kupe sami kad se zaposle. :ljutko:

Moji su razbili jedan TV (zaista je bilo slučajno, knjiga pala sa police iznad), kupio sam drugi, a onda su razbili i drugi posle mesec dana (puška NERF).

Onda su za kaznu dve godine gledali na TV-u sa tim crtama kao kod tebe. Pre par dana je otkazao skroz pa sam se sažalio i kupio treći, i rekao da ako i ovaj razbiju, četvrti mogu da kupe sami kad se zaposle. :ljutko:

to ti je dobra fora, 2 godine sa crtama ...:mrgreen:

jbga nadam se da neće da im pređe u naviku sređivanje televizora, gledam sad neke mega jeftine za svaki slučaj...:ok:

Pa da lik je izvadio matičnu i stavio pokvarenu pa prodajevtvoj tv na jednom oglasj za 50-100 evra a u drugom prodaje ispravnu ploču za 100 a u trećem oglasu pozadinsko.

To su oni oglasi samo se ugasio ili nema struje :mrgreen:

Back