- Poruka
- 14.173
Ubio mi mali TV , bacio neku igračku, zna li neko da li ovo može da se budži ili mora novi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sećam se tačno ni koji je model, nešto 55UE trt mrt Curved 4k UHD , star skoro 7 god.Samo mi pada na pamet polovan isti mozda pokvaren sa ispravnim panelom
znači
imam neko osiguranje za stan ali ne verujem da to pokriva ovoZato se uzima osiguranje![]()
Ja sam uzeo osiguranje za malo dete - za svu stetu koju napravi nama u kuci, ili trecem licuimam neko osiguranje za stan ali ne verujem da to pokriva ovo![]()
to je prava stvar , čini mi se da će i meni trebatiJa sam uzeo osiguranje za malo dete - za svu stetu koju napravi nama u kuci, ili trecem licu![]()
Moji su razbili jedan TV (zaista je bilo slučajno, knjiga pala sa police iznad), kupio sam drugi, a onda su razbili i drugi posle mesec dana (puška NERF).to je prava stvar , čini mi se da će i meni trebati![]()
Moji su razbili jedan TV (zaista je bilo slučajno, knjiga pala sa police iznad), kupio sam drugi, a onda su razbili i drugi posle mesec dana (puška NERF).
Onda su za kaznu dve godine gledali na TV-u sa tim crtama kao kod tebe. Pre par dana je otkazao skroz pa sam se sažalio i kupio treći, i rekao da ako i ovaj razbiju, četvrti mogu da kupe sami kad se zaposle.![]()
E jbg moj rodjak radi te panele i menja profesionalno ali ne zivimo u Bg.to ti je dobra fora, 2 godine sa crtama ...
jbga nadam se da neće da im pređe u naviku sređivanje televizora, gledam sad neke mega jeftine za svaki slučaj...![]()
ipak bolje sam prošao nego da sam ga ostavio pored kontejneraPa da lik je izvadio matičnu i stavio pokvarenu pa prodajevtvoj tv na jednom oglasj za 50-100 evra a u drugom prodaje ispravnu ploču za 100 a u trećem oglasu pozadinsko.
To su oni oglasi samo se ugasio ili nema struje![]()