simple_things
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Dali bi neko mogao poblize da mi objasni kakvu energiju nosi T-kvadrat,osim standardne energije kvadrata...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alexandra011:T kvadratje aspekt PRESINGA i velike kolicine energije koja je osobi data i koja zahteva i maltene nagoni osobu da je upotrebi. osoba se oseti neretko kao razapeta na krst, kao neko ko ce biti primoran da zrtvuje neke sopstvene potrebe, ciljeve radi ostvarenja drugih. Razaranje i radjanje. Vrlo zahtevan aspekt, vrlo komplikovan ali ako se pravilno koristi ekstra produktivan, i u velikoj meri ga imaju ljudi koji su po necemu posebni. Obicno zahteva jaku inteligenciju, sto je mnogo bolje, jer kod ljudi koji zive nagonskim instinktima vodjeni - dovodi do katastrofalnih pehova.
Iako ove osobe kod drugih ljudi izgledaju obicno povucene ili pasivne cak, one u sebi kriju pravi vulkan energije koji ima strah da se samo jednom moze aktivirati i samo jednom nesto uraditi. Drugim recima, strah od neuspeha je ovde veliki, jer nedostaje potrebni optimizam, pa u tom smislu inteligencija uvek dobro dodje.
Najbolje ga koriste ljudi koji se obrazuju dugo, koji puno rade na sopstvenom znanju i duhu, oni obicno jos od malih nogu imaju jasno definisane stavove i principe ('volim ovo' ' ne volim ono' i sl) teze apsolutnoj slobodi (gotovo anarhistickoj, po principu 'ne diram te - ne diraj me') i vremenom ostavruju izuzetno visoke ciljeve, ali moram navesti da im je put dotle trnovit sa puno razocarenja, padova i sto je najcesce - susreta sa nepravdom. Videla sam puno horoskopa sa T kvadratom i onih koji imaju Veliki krst (90,90,90,90 - koje u sebi krije i 2 opozicije) koji su zavrsavali prava i bavili se kasnije krivicom (zlcin i kazna).
Ovo je jako dobar aspekt u filozofskom smislu, daje jedno posebno i tvrdo glediste na sve stvari, nema dovoljno opustanja, osoba je vise kao u nekom grcu i sve dozivljava 'ili-ili'. (ili ce uspeti - ili ce propasti,a od neuspeha postoji veliki strah, jer se boji da nece imati dovoljno energije da ponovo stane na noge i nastavi dalje)
Najbolje je kada osba sa ovom pozicvijom planeta nauci da svoje stavove zadrzi za sebe, da im ostane verna, ali da se sa dugima ne raspravlja, da 'tera po svome', i da ponekad mozda prihvati i tudje misljenje. Velika tvrdoglavost.
T-kvadrat su imali:
Tesla (Mesec i Mars - Jupiter - Saturn, Venera i Sunce)
Kami (Mars i Neptun u Raku - Jupiter u Jarcu - Venera u Vagi)
Erik Klepton (Mesec u Skorpiji - Merkur, Venera - Pluton u lavu)kao i (Sunce u Ovnu - Neptun u Vagi - Saturn u Raku = problemi sa drogom...ali i zanos i muzicki dar)
Gandi (Mesec u Lavu - Venera i Mars u Skorpionu - Jupiter i Pluton u Biku)
Dzim Morison (Mesec u Biku - Venera u Skorpiji - Pluton u Lavu) kao i (Merkur u Jarcu - Saturn na kraju Blizanaca - Meptun u Vagi)
Brus Li (Jupiter, Saturn u Biku - Venera, Mars, Mesec u Skorpionu- Puton u Lavu)
Dzek Nikolson (Jupiter u Jarcu - Pluton u Raku-Venera u Ovnu)
Dzon Dilindzer - gangster ( Uran u strelcu - Jupiter u Ribaam - Pluton u Blizancima)
Galilej (Neptun u Blizancima - Venera, Pluto u Ribama - Uran u Strelcu), kao i (Mesec u Skorpionu - Mars u Biku - Mekur i Sunce u Vodoliji)
mars i uran u ovakvoj opoziciji nose konstantnu mogucnost povrede u sportu ili uopste od povrede u saobracaju,lom glave ili donjeg dela ledja,venera moze priskociti u pomoc ali za dalju analizu potrebno je pregledati tranzite.ceo t-kvadrat ti je dobro postavljen po kucama i znacima tako da bi ga trebalo dobro iskoristiti za bavljenje venerinim poslovima.ukoliko si umetnik ili bilo sta indirektno vezano za umetnosti,mozes lepo da materijalizujes svoje talente.animsaj:Da li moze neko da mi kaze sta znace ovi aspekti u mom horoskopu?
T-Square from Ven: 22Cap04'45" to Mar: 25Ari20'17" and Ura: 25Lib56'38"
T-Square from Plu: 6Lib19'52" to Moo: 13Cap05'46" and Sat: 3Can12'28"
moram da dodam jos kuce u kojima se nalaze planete,
venera(jarac) 2.kuca
mars(ovan)5.kuca
uran(vaga)11.kuca
pluton(vaga)10.kuca
mesec(jarac)2.kuca
saturn(rak)7.kuca
Hvala, nadam se da ce mi neko odgovoriti
J.
Mady:ok. nego ima tu još puno toga ličnog da se tumači pre nego što se bacimo na Plutona.
Tako se ljudi poplaše kada čuju da je npr. VIII kuća - polje smrti a ako im je, ne daj Bože, tu Sunce, Mesec ili vladar Asc, još gore stelijum... "pa da li to znači da ću umreti uskoro?"
bez panike, radi se o generacijskom aspektu koji ne mora obavezno da donosi loše vesti.
WizzArt:Imam ja 5 pa se ne hvalim![]()