Szondi test

Sta cu ja sto ovakvi testovi djeluju neozbiljno, ima li nesto sto se ispunja pola sata? :D
Zavisi koliko brzo daješ odgovore... mbti test nije loš, ali poenta nije da se smišljaš sto godina već da odgovoriš prema instant osećaju. Ima dosta pitanja, ali... ni ti rezultati neće da te izuju iz cipela. To je o onih 16 tipova ličnosti, a možda ga imaš već u kolekciji. :)

Zavisi koliko brzo daješ odgovore... mbti test nije loš, ali poenta nije da se smišljaš sto godina već da odgovoriš prema instant osećaju. Ima dosta pitanja, ali... ni ti rezultati neće da te izuju iz cipela. To je o onih 16 tipova ličnosti, a možda ga imaš već u kolekciji. :)

e mislim da sam dobila bar 2 puta različiti tip ličnosti. i ne znam koja dva

Ima, na LjiS-u čini mi se, pitaj @Jugoslav Čvarak koliko se sjećam on je kačio onaj dugački test o sexu :D
Na kojem si se ti usput receno gadno osramotila.

ooooo.gif

Meni deluje kao da me je dosta dobro opisao, ali to je vrlo subjektivno viđenje. Trebao bih da pokažem rezultate nekom ko me dobro zna, pa da ta osoba proceni koliko se rezultati testa poklapaju sa njenim viđenjem mene.
Ja sam depresivac, meteoropata. :kez:

Prvo biraš dve slike osobe koje su ti najprijatnije pa onda dve koje su ti najogavnije. Pa onda ide novi set slika.
Svaka je slika specifična.

Šta je ogavno?
Ovo više oslikava pretpostavke na osnovu korica knjige. A retko koja pretpostavka bude i tačna u potpunosti...

Ali ajde radi testa i teme:
3 i 5 prijatnije od ostalih. 3 jedino kao da je vedrog duha, svi ostali kao za ličnu kartu osim 1 i 4...
A najmanje prijatne slike lica su mi 1 i 6.

https://psycho-tests.com/test/szondi-test
Izašao mi je u principu tačan rezultat iako je test dosta kritikovan kao problematičan.

Odradite ga i vi recite mi da li se pronalazite.

da pojasnimo propozicije:
u svakom setu od osam slika prvo birate dva najprivlačnija lika pa dva najodvratnija

Szondi-test.jpg
Aha... više grupa slika od po osam slika a ne ovih osam slika

Kažu Paranoja da je pobedila...
Ali je stvarno bilo teško izabrati...

Test se radi jednom. Što ste radili više puta, da proverite test ili sebe?
Sećate li se uopšte prvog rezultata?
Prvo je to, to što posle petljate je sve glupo.

pre sebe, mada se i ne sećam šta je bilo prvi put, al posle sam zaključivala da je ispadalo bar 2 različita, a šta je prvo ne znam
radila sam ga više puta u životu sa vremenskim razmacima

Back