Sygate Personal Firewall

Hurricane

Zainteresovan član
Poruka
152
Nabavio sam Sygate Personal Firewall, pa imam par pitanja...

1) Vredi li ovaj firewall nesto?
2) Prilikom svakog podizanja, otvara mi prozor za registraciju. Kako to da "ubijem", posto me nervira?!
3) Dali treba da iskljucim XP-ov firewall sada kada sam instalirao ovaj Sygate i ako treba, kako to da uradim?

P.S. Verzija: Sygate Personall Firewall 5.5 build 2516

Pozdrav

Nisam siguran da li sam na elitesecurity-ju procitao da je taj wall free.Nemoj da me drzis za rec.Inace citao sam i dobre kritike mada se ja licno godinama drzim Zone alarma Pro i ne bih ga menjao NIZASTA..A sto se tice firewalla na XP,ja ga licno nikad nisam ni ukljucivao posto mi je stvarno smesno da mcrsoft napravi firewall...Isto tako sam procitao da ne mora da se iskljucuhe isti ako koristish neki drugi wall....Al sam objasnio u pm..;)

liCNO SAM KORISTIO Syngate personal firewall, mogu ti reci da je izvanredan, ako se koristi za kucnu upotrebu, tj. ako ga koristi pojedinac a ne vise racunara tj. mreza dzabaka je. Slobodno idi na njihov site i registruj ga. Sto se mene tice bolji je od Zone alarma pro., nije bag-ovit, bole radi i sl. a kada se naviknes na njega neces ga ispustati iz ruke.

Back