Dobro da li si išla ili nisi.
Svidela mi se tema zato što sam se video u tvojim zapažanjima ali sa druge strane.
Svidela mi se tema zato što sam se video u tvojim zapažanjima ali sa druge strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arrow:hehe, ovo me potseca na legendarnu efikasnost nasih fudbalera kad treba da zabiju gol...
Groucho_Marx:MISS_SCG:Da li da odem?
Ma ne…To je prevazidjeno… A i možeš da se razočaraš… Možda ima govornu manu, možda ima mali tuki, možda je smotan u krevetu, možda je kriminalac, narkoman… Pa bi onda izgubila i to mentalno svršavanje koje sad imaš…
E, a znaš kako lepe mogu da budu virtualne prosidbe, pa veridbe, pa virtualne svadbe, sa sve zvanicama sa Krstarice (jel mogu ja da budem kum? Pokloniću vam auto. Virtualni), pa virtualni medeni mesec, pa onda virtualna deca koja virtualno piške u virtualne pelene koje virtualno menjate…
Ovo zvuči kao ironija, a nisam tako mislio :shock: Eh, reči, reči, kad te ponesu…![]()
WHO THE F* IS SEKA ALEXIC?! :shock:MISS_SCG:Prvi put se sretosmo na chat-u ...tu noć...
Dobro veče...lep nick...
O ne...opet stara otrcana fora...pomislih, al ne prokomentarisah ništa...prvi put...
Prekinuo me in the middle of "nikad-jačeg-smaranja" bez izgleda da popravi prosek za to veče...
avaj...kakvu bih grešku načinila da sam klicknula na X
ma nisam ni prevrnula očima ko čovek...prsti su mi leteli po tastaruri sa sve long-size noktima...A o čemu smo pričali...?...o cunamiju, fudbalu, Seki Alexić(!)...ma bre otkud znam o čemu...
Jbt....gde si se krila do sad...reče on, mislim napisa...a ja pomislih u istoj istastoj secundi potpuno isto... How patetic...fuj
...mis`m možda zvuči tako ...
Ali NE bre...
...STIL, maniri, zrelost, urbanost, pismenost (i NE uz glagole piše odvojeno8) )...duh, šarm...heh taj njegov šarm...
nije spomenuo ni S on sexa...a ja poželeh da ostatak noći provedem s njim (na njemu 8) )...ma znaš već kako...
al on beše gentleman...jbg
4 sata... i slovima -ČETIRI puna sata sedela sam prikovana uz komp...povezana čudnom vezom sa čovekom o kakvom sam sanjala...a odavno sam prestala da verujem u Deda Mraza...
Da li sam mu videla sliku...da, al tek nakon ove bujice osećanja...pred ono čuveno - lepo spavaj, voleo bih da te vidim sutra...alive
Da li da odem?
.
I meni su na isto pitanje objasnili da je to neka e`la grand popularna riba. Ocigledno je extra popularna.peach:WHO THE F* IS SEKA ALEXIC?! :shock:
MISS_SCG:goodday:mozda on njoj uvali manir...mishica:E ako je psujes samo ponekad, onda nema frke, slobodno idi da ga vidis... samo no-no psovanja, nece se slagati s njegovim manirima![]()
a ona njemu koju psovku.....posle...
i svi zadovoljni
Aman vas dvoje...nije samo sex u pitanju...
ja sam se zaljubila...ops: ...u celog njega...
ops:
![]()
chemical ali:Ne sprečava je ništa... Samo je došla da se pohvali!
MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
To nije bilo "to"... al o detaljima ne bih...da se ne prepozna...ako svrati ovde...
Eto tako...
.
MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
To nije bilo "to"... al o detaljima ne bih...da se ne prepozna...ako svrati ovde...
Eto tako...
.
Vraćaju se na isto mesto odakle su se ispilela.MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
Eto tako...
.
ma,nije tacno da svi koji su na forumu rade to samo da bi mogli da budu neko drugiprospero:MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
Eto tako...
.
E, shta da ti kazhem... Znash li da svi koji chat-uju ili uchestvuju u forumima to rade samo zato da bi mogli da budu neko drugi? Znash ono, folirash se chitav zhivot, i kad to napokon skontash i shvatish da nema popravnog onda ti jedino ostaje da komplet promenish drushtvo ili da na internetu reklamirash svog instant FRP junaka, ako me shvatash... On je nazhalost bio od te vrste, ochigledno. Do dushe ima nas i takvih kojima je prosto dosadno...
peach:ma,nije tacno da svi koji su na forumu rade to samo da bi mogli da budu neko drugiprospero:MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
Eto tako...
.
E, shta da ti kazhem... Znash li da svi koji chat-uju ili uchestvuju u forumima to rade samo zato da bi mogli da budu neko drugi? Znash ono, folirash se chitav zhivot, i kad to napokon skontash i shvatish da nema popravnog onda ti jedino ostaje da komplet promenish drushtvo ili da na internetu reklamirash svog instant FRP junaka, ako me shvatash... On je nazhalost bio od te vrste, ochigledno. Do dushe ima nas i takvih kojima je prosto dosadno...![]()
:x
ili sam ja ovde ipak zalutala...![]()
prospero:peach:ma,nije tacno da svi koji su na forumu rade to samo da bi mogli da budu neko drugiprospero:MISS_SCG:Heh... chitam sad sve ovo...i pitam se - kuda odlaze osecanja kad nestanu...![]()
Eto tako...
.
E, shta da ti kazhem... Znash li da svi koji chat-uju ili uchestvuju u forumima to rade samo zato da bi mogli da budu neko drugi? Znash ono, folirash se chitav zhivot, i kad to napokon skontash i shvatish da nema popravnog onda ti jedino ostaje da komplet promenish drushtvo ili da na internetu reklamirash svog instant FRP junaka, ako me shvatash... On je nazhalost bio od te vrste, ochigledno. Do dushe ima nas i takvih kojima je prosto dosadno...![]()
:x
ili sam ja ovde ipak zalutala...![]()
Hej, opushteno, nisam ni hteo da kazhem da smo bash svi ovde da bi bili neko drugi. Pogledaj gore: "Do dushe, ima nas i takvih kojima je prosto dosadno..."
Be cool, be good, pozdrav,
Prospero